Näin yrittäjän arjessa viikot eivät tunnu koskaan olevan ihan samanlaisia. Toisina viikkoina on väljempää kalenterissa ja toisina taas enemmän kaikkea ja sitten on niitä, kun saa kirjaimellisesti juosta paikasta toiseen. Tärkeintä on tasapaino, erilaiset viikot täydentävät toisiaan. Kiireisen viikon jälkeen onneksi yleensä tulee vähän rauhallisempi ja toisin päin. Tämä viikko on ollut sellainen normikiireinen, ei överitäysi, mutta kuitenkin sellainen, että asuntoasioille on jäänyt harmillisen vähän aikaa. Niinpä vähän toivonkin, että ensi viikko pysyisi väljempänä, sellaisena, jolta se vielä näin sunnuntai-iltana kalenteria katsoessa näyttää. Se tarkoittaisi sitä, että olisi mahdollista hoitaa rästijuttuja asunnolla, ja sitä odotan jo kovasti!

Huomenna ainakin on ajatuksena poiketa Vantaalla vielä yhdessä kivitasofirmassa (josko vaikka nyt vihdoin tärppäisi tason suhteen?) sekä hakemassa tarvikkeita viimeistelyyn rautakaupasta. Tänä viikonloppuna kävin ostamassa myös kalkkimaalia kalustemaalaukseen, sillä tarkoitus päivittää vanhan lipaston ja ehkä yhden pikkupöydänkin ilme. Mutta ihan ykkösenä on toki saada listojen viimeistely sekä lattian paikkaus muutamasta kohdasta tehtyä. Myös wc:n oven maalaus ja eteisen koteloinnin hionta pitäisi pikapikaa hoitaa pois alta, jotta uskaltaisi jo pestä lattioita pölystä.

Nyt viikonloppuna olen tehnyt listaa asunnon keskeneräisistä kohdista ja samalla muotoillut ostoslistaa rautakauppaan. Siinä samalla myös fiilistellyt kevättä, sillä siltähän nyt ulkona näyttää ja tuntuu!

On ihan käsittämätöntä, miten paljon on muuttunut viikossa. Ihan hetki sitten vielä kirosin pakkasta ja hankia, ja nyt tuntuu kuin kevät olisi jo kestänyt pidempään kuin onkaan. Tai eihän nyt virallisesti taida edes vielä olla kevät, helmikuu on ihan talvikuuta vielä, mutta ulkona liikkuessa kevään tunnulta ei ole voinut välttyä. Ehkä sää vielä ottaa takapakkia, mutta ottakoot, henkisesti tällainen sään harppaus tuli todella tarpeeseen ja mieliala on kohonnut hujauksessa. Ihana valo, ihana edessä oleva kevätkausi!

Kuvien asu on viikon takaa. Silloin oli jo vähän leudompaa, mutta ei kuitenkaan vielä tällaista sulavan veden solinaa kuin vaikka tänään – saati sellaisesta uskaltanut vielä haaveillakaan!

Hame: Reserved / Takki: Mango / Neule: Nanso / Laukku: Coach / Nilkkurit: Vagabond

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Viimeiset pari päivää ovat kyllä tuoneet niin paljon iloisemman mielen itselle kaiken auringonpaisteen ja lämmön keskellä! Hame on aivan ihana, pitäisi itsekin jo kaivaa kukkahameet ja -mekot kaapin perukoilta ja laittaa ne käyttökuntoon.

Vastaa

Aivan upea hame, pakko saada itselle sama 😀

Vastaa

Oi, kiitti! Tämä on kyllä kiva 😊

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.