Aivan Helsingin ydinkeskustaan (Mikonkatu 4) on avautunut kiinnostavalla konseptilla varustettu ravintola VENN. Viiniä ja ystäviä, kuten jo kyltissä lukee. Poikkesin tänään blogin kautta tutustumassa ravintolan joka viikkoiseen VENNsdayhin, ystävän kanssa, tietenkin.

VENNsday on joka keskiviikkoinen spessuilta, jossa mm. viinilasillisen saa neljällä eurolla. Muutenkin VENNin viini- ja coctaillista on muutenkin varsin houkutteleva ja mukavan monipuolinen! Ravintola osoittautui lupaustensa mukaisesti kivan rennoksi kohtaamispaikaksi, jonne voi  piipahtaa missä vaiheessa päivää tahansa ihan vain lasilliselle tai syömään. Asiakaspaikkoja on runsaasti, mutta tunnelma säilyy silti – kokonaisuus rytmittyy sohvaryhmillä ja pöytäpaikoilla.

Toivotan erittäin tervetulleeksi vastaavan rennon ravintolan, jonne oikeasti voi piipahtaa ihan vain istahtamaan. Sijaintikin on loistava, joten vaikea kuvitella, ettei ravintolasta tulisi suosittu kohtaamispaikka. Kokonaisuus pitää sisällään liudan hurmaavia yksityiskohtia. Seinäkuvitus on hauskaa, listalta löytyy pientä ja isompaa purtavaa (myös kasvissyöjät on kivasti huomioitu) ja ihan paras on karkkibuffa, josta voi muutamalla eurolla täyttää kipon valitsemillaan karkeilla. Neljän euron viini ja karkit – olen myyty!

VENN ei muuten ota vastaan pöytävarauksia, vaan tyhjän paikan voi suoraan napata itselleen.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.