Huh, onpahan ollut viikko. Vähän liiankin vuoristorataa saaden aikaan sen, että nyt makaan uupuneena sängyssä ja yritän saada otetta kaikista risteilevistä ajatuksista sekä ylipäätään siitä, että blogiinkin olisi sisältöä, jota en ole vain saanut viimeisteltyä. Jos vaikka saisi tulevana yönä hyvin nukuttua ja se lataisi akkuja niin, että huomenna olisi enemmän energiaa? Toivotaan!

Sitä ennen kuitenkin viime kuussa loppuneet kosmetiikat, joita ei loppujen lopuksi montaa kertynyt.

1 Mádara SOS Moisture +  Radiance Hydra Mask* oli ihanan näköinen ja tuntuinen kosteuttava naamio. Täyteläinen (ja ihanasti pakkauksen väriin mätsäävä) koostumus, joka toimi ihanasti talvikauden pintakuivalle iholle. Ylellisen tuntuinen ja kaikin puolin kiva tuote!

2. Mossa Age Excellence Miracle Peel* nopeavaikutteinen kirkastava ja kuoriva naamio. Tehokkaan tuntuinen tuote, joka sopinee parhaiten rasvaiselle- tai sekaiholle, todella kuivalle saattaa olla liian tujua. Itselläni toimi tosi hyvin ja freesasi herkästi tukkeutuvaa ihoani.

3. Lily Lolo Mineral Blush sävy Ooh La La on kaikkien aikojen poskipunasuosikkini. Väri on yksinkertaisesti täydellinen ja pigmenttiä on juuri sopivasti, lisäksi tuote on ihan superriittoisa! Hinta-laatusuhde loistava!

4. Wella Eimi Perfect me kevyt BB-kampausneste* oli hyvä arkikäyttöinen hiustenhoitotuote. Sisältö vastasi kampausnestettä, eli samalla sekä hoitava että kevyesti tukea tuova, mutta koostumukseltaan oli kevyt voide. Sekoitin tähän pienesti hiusöljyä ja käytin miksauksen pyyhekuiviin hiuksiin ennen kuivausta. Pidin!

5. Biozell Hopeahoitoaine* oli mielestäni enemmänkin kiva perushoitoaine kuin varsinaisesti hopeatuote. Liilan sävy on niin mieto, etten kokenut hiusten väriä viilentävää vaikutusta. Sen sijaan normaalina hoitoaineena kiva ja mukavan hoitava.

6. GHD Style Root Lift Spray* oli niitä harvoja tyvikohottajia, mitä jaksoin käyttää – ehkä myös ensimmäinen kokonainen purkillinen. Itsessään siis ihan kiva tuote ja yhdistettynä fööniin toi kyllä tyveen pientä liftiä. Enemmänkin itsellä kyse on siitä, että tosi harvoin jaksan käyttää mitään erikoismuotoilutuotteita, niinpä käyttökerrat jäivät tälläkin lähinnä spessupäiviin ja -iloihin. Tuotteesta jäi silti positiivinen fiilis, eli jos käyttäisin vastaavia tuotteita enemmän, voisin hyvin palata tähän.

7. Biozell Hoitava Sävyte, Silver* on kuulunut hiustenhoitooni jo useita vuosia. Näppärä tuote ja ihana hoitavuus, nykyään tosin kaipaisin sävyä voimakkaammin viilentävää vaikutusta.

8. LV Kosteuttava Miselliversi 3 in 1* oli oikein positiivinen ylläri. Pakkaus on tylsä, mutta itse tuote hyvä – ihanan raikas ja poisti erinomaisesti meikin rippeet kasvoilta. Hinta-laatusuhde mainio!

9. Three Part Harmony Nourishing Cream* ei kolahtanut. Kokeilin ensin päivävoiteeksi, mutta oli siihen liian paksu. Sitten yövoiteeksi, mutta tuli tunne kuin tukkisi ihoani, niinpä en enää muutaman kokeilukerran jälkeen uskaltanut käyttää kasvoille. Loput voiteesta käytinkin suosiolla muun kropan rasvana, ettei menisi täysin hukkaan.

10. Estelle&Thild Biocleanse 3 in 1 Cleansing Foam* oli ihanan raikas ja kaunis tuote. Tykkään paljon Estelle&Thildin putsareista ja kasvovesistä. Tässä oli miellyttävä vaahtokoostumus, joka poisti hyvin arkimeikin – vahvemman kanssa vaati vähän apuvoimia. Voisin ehdottomasti palata tämän äärelle uudelleenkin!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

LV:n misellivesi oli itsellekin aikoinaan yllätys. Pullo ei komeile, mutta sanoisin sen parhaaksi marketista saatavaksi misellivedeksi. :)

Vastaa

Kiva kun tykkäsit myöskin! Pullo ei kyllä varmastikaan olisi omaan silmääni osunut millään tapaa, mutta itse tuote oli kyllä mainio! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.