Olen lipunut jo täyteen kesäfiilikseen, enkä oikein meinaa ymmärtää sitä tosiasiaa, että Suomessa kunnon kesä harvoin alkaa ennen juhannusta. Silti siirrän aktiivisesti talvesta muistuttavia vaatteita ja asusteita varastoon ja kaivan tilalle kesää. Viikko sitten kaivoin varastosta hellehatun, muutama päivä sitten ostin uudet aurinkolasit ja tänään hankin bikinit. Eli tosi on kyseessä, ja kesä vahvasti mielessä!

Lisäksi kosmetiikkavarastostani olen kaivanut esiin kasan bronzereita ja mietin, olisiko kevyet aurinkoraidat se täydellinen kesästaili hiuksiin – vai odotanko niitä oikeita auringon haalistamia suortuvia? Pääsin tänään jo niin pitkälle, että pyörittelin marketissa väripurkkia, mutta jätin sen lopulta hyllyyn. Bronzereita taa käytän kyllä läpi vuoden, kesällä vain ehkä hieman enemmän ja vähän vähemmän muuta meikkiä.

Kesäinnostukseeni saattaa kyllä vahvasti vaikuttaa sellaiset asiat kuin, että tänä vuonna ajattelin pitää kunnon kesäloman. Viime kesä meni pieleen monella tapaa, äiti sai vakavan sairaskohtauksen juuri lomani alussa ja huomasin tekeväni lyhyen loman aikana myös turhan paljon töitä, ei hyvä. Nyt aion todella tehdä toisin.

Lisäksi on Georgia. Lennot on nyt varattu, ja vaikka matkasta tuleekin vähän lyhyempi kuin haaveilin, odotan sitä silti mielettömästi. Ensinnäkin aivan ihanaa päästä Georgiaan, yhteen haavekohteistani. Toiseksi edessä on pisin yhteinen aika tuon, jo aika pitkän aikaa elämääni limittyneen miehen kanssa, ja se on ihanaa. Saatoin naurahtaa joskus aikaa sitten, että jos vastoin todennäköisyyksiä tämä meidän suhteemme lopulta syventyy, käykö niin, että kyllästyn heti ja toinen alkaa vain ärsyttämään. Vasten huvittunutta arvausta, niin ei ole käynyt. Ne ajat kun näemme, nautin niistä, ja yhteiset ajat matkalla ovat tähän asti olleet menestys. Siinäkin siis syy odottaa Georgiaa.

Kolmas syy kesävaate ja -kosmetiikkainnostukseen on tulevan matkan lämpö. Ei Tbilisi aurinkolomakohde ole, mutta sääkarttoja tutkittuani lämpötilojen pitäisi siellä olla toukokuun puolivälissä jo oikein mukavat. Siinäkin siis syytä olla jo varautunut aurinkoon!

Ai mutta muuten, yritän huomenna saada ruutuun taas pienen blogikirppiksen, nyt luvassa on kevättakkeja (ja pari muuta juttua), joten pysykää kuulolla!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.