gucci lasit 003

Tilaamani kahdet uudet silmälasit saapuivat viikolla ja heti tiedon saatuani rynnistin niitä malttamattomana noutamaan. Pitkään kestänyt silmälasi-ihastus konkretisoitui viime vuonna kun hankin ensimmäiset käyttökelpoiset vahvuudettomat lasini, mutta luulenpa, että tästä vuodesta tulee se the silmälasivuosi.

Suosikkini kaksista uusista ovat nämä malliltaan pyöremmät Guccin lasit. Ne ovat pehmeämmät ja naisellisemmat kuin aiemmat mustasankaiseni ja kehystävät kivasti katseen. Lisäksi tummanruskea väri on vähän kovaa mustaa helpompi arkikäyttöä ajatellen.

gucci silmalasit 01gucci lasit 6

Kesti ikuisuus tehdä päätöstä eri mallien välillä ja lopulta tarvitsin siihen Elsan apua – liikaa mahdollisuuksia! Vetkuttelu tosin tässä tapauksessa kannatti, sillä lopulta kun olin valmis ihan oikeasti tilaamaan lasit oli alennusmyynnit ilmestyneet katukuvaan.

Instrullakin oli välipäivien alet ja molemmat kehykset olivat peräti 70 prossan alessa! Vahvuudettomat heijastamattomat linssit kustansivat 90 euroa. Normaalihintaisena näitä tuskin ilamn aitoa tarvetta olisin raaskinut hankkia, mutta nyt kokonaisuus oli kohtuullinen asustelaseista, joita aion käyttää paljon! Otinpa samalla myös elämäni ensimmäisen kunnon näöntarkastuksen ihan varmuuden vuoksi, mutta ainakin toistaiseksi selvisin ilman oikeita laseja, eli vahvuudet jääköön tuonnemmaksi.

gucci silmalasit 02gucci lasit 01

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Todella kauniit lasit, sopivat todella hyvin sulle :)

Vastaa

Oi kiitti!! :)

Vastaa

Ennen en ymmärtänyt ns. imagolaseja ollenkaan. Asiaan tietysti vaikutti se, että sain silmälasit 8-luokalla. Leikkautin silmät vajaa kaksi vuotta sitten ja olen nauttinut täysillä lasittomasta elämästä. MUTTA nykyään lasit (tai kehykset) olisivat välillä erittäin tervetulleet, kun naama näyttää siltä, että en olisi nukkunut ollenkaan. Noh, kohta sitä saan joka tapauksessa lukulasit :)

Kuulin myös eräältä ystävältäni, jonka yritys tekee paljon bisnestä myös etelä-euroopassa, että siellä saa blondi helpommin rauhaa miehiltä, kun lasit päässä. Ja siksi hänelläkin on vahvuudettomat lasit :D

Vastaa

Luulen, että sillä on tosi paljon vaikutusta suhtautumiseen, että onko/onko ollut oikeasti lasit – varmasti itselläkin olisi! Ja myönnän, että meni pitkään, että hyväksyi itse ajatuksen niistä ihan vaan asusteena ilman ns. välttämättömyyttä. Mutta tiedän niin, mitä tarkoitat tuon nuutuneen naaman ”freesaajana” – silmäpussit jää kivasti paksujen sankojen taakse :D

Ai mutta hahaa, tuohan on loistava vinkki! Täytyykin kokeilla!!

Vastaa

Tykkään niistä edellisistäkin, mutta nää on kyllä kauniit ja ehkä jotenkin, sirommat? Hyvät joka tapauksessa. Ja taas herättivät miettimään että pitäiskö munkin…

Vastaa

Nää on ihanat! Nousivat suoraan suosikeikseni ja tosiaan, mun mielestä ainakin vähän naisellisemmat kuin ne edelliset :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.