Vuoden 2016 asujen yhteenveto oli helpompaa kuin ehkä yhtenäkään aiempana vuonna, sillä niitä oli vähemmän kuin varmaan yhtenäkään aiempana blogivuonna. Vakikuvaajan puuttuminen siis selvästi näkyi ja harvinaista herkkua olikin saada vuoden aikana ujutettua kamera jonkun käteen ja ikuistettua kyseisen päivän asu. Mutta kertyihän noita sentään 54, mutta silti paljon vähemmän kun vaikka vuodelta 2015.

tyyli 2016 1

Mietin, miten vetäisin tyylivuotta yhteen. Vuosi 2016 oli pukeutumisrintamalla mukava ja mutkaton vuosi. Suosin helppoja ja hyvältä tuntuneita asuja. Käytin paljon farkkuja ja asusteissa preferoin niitä kaikkein klassisimpia. Hankin tennarit ja hullaannuin niihin, niin paljon, että tänään kävin noutamassa postista toiset Supergat odottelemaan kuivempia kelejä.

Kesäkauden käytetyimpiä vaatteita oli Marimekon raitapaita ja Odd Mollyn boheemi valkoinen mekko. Välikausina mustat farkut näkyivät pukeutumisessa paljon, mutta kynähameiden käyttö väheni selvästi aiempiin vuosiin nähden.

tyyli 2016 3tyyli 2016 4tyyli 2016 5

 

Asusteissa viimekin vuonna jyräsi Marc Jacobsin laukku, joka on kyllä hankinta, joka on maksanut itsensä monin verroin takaisin. Muutenkin liputin perusvärien ja ehdottomasti hyvälaatuisten nahkalaukkujen nimeen.

Jalkineissa näkyi lähinnä mustaa ja kirppiskasassa odotteleekin kiertoon pääsyä liuta korkkareita ja värillisiä kenkiä, jotka eivät vain enää tunnu istuvan omaan olotilaan ja tyylifiilikseen. Pidin koko vuoden kiinni päätöksestä, etten hanki yhtään mitään keinonahkaista, vaikka se tuntuisi sinä hetkenä kuinka ihanalle. Päätös on pitänyt, ja tulee pitämään. Huomaan koko ajan lipuvani enemmän laadukkaiden ja ajattomien hankintojen puoleen, vaikka se kertaostoksena verottaisikin lompakkoa enemmän. Fiilis on kuitenkin niin eri, käyttöiästä puhumattakaan.

tyyli 2016 7tyyli 2016 8tyyli 2016 9

Hameissa hallitsi mustat nahkaiset ja lyhyet skater-malliset. Ruutukuoseja käytin paljon ja kaivoin esiin vuosia komerossa lojuneen farkkutakin. Löysin myös osaksi pukeutumistani silmälasit, jotka näkyivät nenällä erityisesti loppuvuonna paljon, johtaen vuodenvaihteessa kaksien uusien hankintaan.

Hiukset saivat kasvaa, niin mitaltaan kuin omalta väriltäänkin. Meikki oli samaa vanhaa tylsää ja tavallista, mitä nyt punaista huulipuna silloin tällöin tulin käyttäneeksi. Meikkaus ei ole koskaan ollut vahvuuteni eikä kyllä järin kiinnostuksenkohteenikaan.

tyyli 2016 10tyyli 2016 12

Tuntuu, että pääsin menneen vuoden aikana paremmin kiinni siihen, mitä toivon tyyliltäni, miten haluan pukeutua. Tokihan tyylini on jollain tapaa elänyt aina, tykkään erilaisista jutuista, mutta nyt olen saanut kaivattua selkeyttä siihen, millaisilla vaatteilla ja asusteilla oikeasti haluan kaappini täyttää. Se lupaa hyvää tähän vuoteen. Uskon nimittäin, että tyylini hioutuu entisestään vastaamaan sitä, mitä haluan sen tänä päivänä olevan.

Katso myös nämä

16 comments

Vastaa

Jälleen kerran todella inspiroivaa katsottavaa. Kiitos kun jaksoit tehdä koosteen!

Vastaa

Oi kiitos, kiva kuulla!! :)

Vastaa

Ihana tyylikäs kollaasi! <3

Vastaa

Voi kiitos <3

Vastaa

Aika lyhyitä hameita. perse näkyy varmasti kun kumartuu :D

Vastaa

Siinä jää sitten kaksi vaihtoehtoa, olla kumartelematta tai iloita vilauttelusta!

Vastaa

Joskus on kuitenkin pakko kumartua vaikka ei sitä haluaisi ja sitten perse vilkkuu maailmalle

Vastaa

Kiitos koosteesta! Monia kauniita yhdistelmiä sinulla on ollut vuoden varrella. Omia suosikkejani ovat punainen mokkahame sekä sen vieressä oleva ruskeakuvioinen mekko. Itse vierastan reilusti yli polven jääviä hameita/mekkoja ja ne ovat jääneet omasta vaatekaapista pois kokonaan.

Vastaa

Oi, kiitos kommentistasi! Ja onpas kiva kuulla, että mitkä osoittautuivat suosikeiksi :) Ja ymmärärn hyvin tuon kyseisen mitan vierastamisen, ne ovat huomattavasti haastavampia ja vaativat kokonaisuudelta paljon enemmä kuin vaikkapa polven päälle jäävät hameet, joita itsekin enemmän suosin :)

Vastaa

Oi, nuo korkeavyötäröiset mustat housut, joissa on edessä rusetti! Tuollaiset ovat olleet jonkin aikaa haaveissani omaan vaatekaappiini, eikä tämä nyt helpota asiaa yhtään :D

Kuvittelenko vain, vai käytitkö viime vuonna paljon ruutukuviota? Sekin näyttää kivalta :)

Vastaa

Noi on kyllä yhdet munkin suosikeista! Just itse asiassa viime viikolla mietin kun osuivat vaatekaapista käsiin, että miksi ihmeessä en ole käyttänyt niitä vähään aikaan! :) Hih, et todellakaan kuvittele, ruutukuosia tuli käytettyä tooodella paljon!! ;)

Vastaa

Hienot tyylit. Suosikkini näistä liila mekko ja ekan kollaasin musta pitsihame

Vastaa

Kiitti!! Ja onpa kiva kuulla, että mitkä olivat suosikkeja :)

Vastaa

Onpa nättiä! Kun katselin näitä kuvia ja kollaaseja, hetken aikaa oli itselläkin sellainen olo että pitäisikö sitä ryhtyä taas leikkimään pukeutumisella enemmän, ja ylipäätään ”pukeutua huolellisemmin”. Mutta se hetki meni nopsaan ohi, kun totesin että kyllä mä taidan kuitenkin viihtyä enemmän tässä nykyisessä ’super casual basic jeanswear’ -tyylissäni jossa voi käyttää koko viikon samoja harmaita, mustia ja valkoisia perusrytkyjä. :D
Mutta kaunista katseltavaa nää kuvat on, muutenkin toki mutta näin koostettuna ihan vaan esteettisesti ilahduttava kokoelma.

Vastaa

Voi että, olet kyllä kertakaikkisen upea!

Vastaa

Voi kiitos! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.