Tässä asussa ei ole mitään erityistä tai erikoista, eikä sen ollut koskaan tarkoitus tulla ikuistetuksi, mutta kukapa (asubloggaaja) kieltäytyisi kun kuvaamaan ihan tarjoudutaan. Oli muutenkin vähän huono päivä, hiukset likaiset, ja meikin rippeet tuntui suttuiselle.

Asu taas oli niin tavallinen kuin voi olla, mutta toisaalta siinä ihan hyvä syy tallentaa se kameralle. Tämä on nimittäin hyvin tyypillinen sellaisen päivän asu, kun pukeutuminen ei kiinnosta tippaakaan eikä muutenkaan ole mitään erityistä. Tässä voisin mennä (ja olenkin mennyt) toimistolle tai juosta asioilla. Niin tavallinen arkiasu kuin vain voi olla.

Nyt suuntaan vähän kivemmassa, tai ainakin kivemmalta päällä tuntuvassa asussa pienelle kaupunkikävelylle ja Munkkiniemen (kuulemma kehuttuun) intialaiseen syömään (naanleipä, ihan parasta!). Sama takki tosin lähtee matkaan, sillä se on ainoita paksumpia, joita en ole vielä pakannut varastoon.

Ihanaa perjantaita kaikki!

Poolo: Samsoe&Samsoe / Takki: Esprit / Kaulahuiti: ByPias, saatu blogin kautta / Laukku: Tiger of Sweden / Hame: H&M / Kengät: Ten Points
Kuvat: Sara S.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Missä Munkkiniemessä on intialainen? Oliko hyvä? Entä hintataso?

t. eräs lähistöllä asuva utelias

Vastaa

Se olikin nepalilainen! Näin ei Munkkiniemen tunteva meni sekaisin (mutta nyt sain kattavan kaupunginosakierroksen) :) Mutta olipa kyllä hyvä! Royal Pokhara, tai joku sellainen):)

Vastaa

Selvä, kiitos! Tuokaan nimi ei tunnu tutulta, joten pitää tutustua.

Vastaa

Kannattaa kokeilla! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.