Elämme taas kautta, jolloin vaatekerrosten tarvetta on vaikea arvioida ja osa on päätynyt jo siirtymään edessä häämöttävään kauteen kun taas toiset (eli minä) pitävät vielä kiinni menneestä. Niinpä reissuunkin lähtiessä kipuilin vaatevalintojen kanssa ja noh, osin metsään meni. Tallinnaan olin osannut pakata juuri oikein. Sää oli lempeä ja leuto, mutta Saaremaa, toisin kuin kuvittelin (logiikallani etelämmässä sijaitseva kohde on myös lämpimämpi), sää olikin harppauksen enemmän syksyssä. Auringossa oli lämmin, mutta harmaana hetkenä hyytävän kylmä. Niinpä housut, huivi tai edes sukat, olisi ollut ihan järkevä valinta.

Onneksi oli sentään maksimekko, johon yhdistämällä neuleen ja takin pärjäsi ihan kivasti. Paitsi tuulessa. Tai sateessa. Mutta noin niin kuin muuten, ainakin hetkittäin. Jalkinevalinnoissa taas kerrankin meni nappiin, Tallinnassa sandaalit ja Saaremaalla luottotennarini Supergat.

Korvikset ovat löytö Tallinnasta. Telliskivestä on ihania putiikkeja, ja olisi tehnyt mieli ostaa kotiinkin kaikkea, mutta kun tiesin matkan jatkuvan, pitäydyin pienissä asioissa. Paikallisen Zinc Jewelryn korvakorut olivat juuri sopiva muisto itselle, lisäksi heti käyttöön pääsevät. Olen kaipaillut täydennystä arkikoruihin, ja näissä ihastuin klassiseen muotoon ja kivaan kokoon. Korvikset laskeutuvat kauniisti ja näkyvät, mutta eivät ole liian painavat päivittäiseen käyttöön.

Maksimekko: & Other Stories / Neule: H&M / Tennari: Superga / Korvakorut: Zinc Jewelry
Kuvat: Noora Näppilä

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.