”Tuo taitaa olla sun lempi takki”, totesi mies kun viikonloppuna puin päälleni tätä harmaaruutuista bleiseriä. Naurahdin. Pikemminkin ainoa! Ymmärrettävä olettamus, nyt kun suurin osa vaatteista on varastossa, on päällä aika usein ihan samat vaatteet. Kyse ei kuitenkaan ole lemppareista, vaan todellakin vaihtoehtojen puutteesta. Pakkasin melko vauhdilla ja oikeastaan oletin tuolloin, että jo tässä vaiheessa olisin avannut osan muuttolaatikoista ja kaivanut kauteen paremmin sopivaa vaatetta, mutta viikot ovat hujahtaneet ohi ja laatikot seisovat edelleen avaamattomina.

Kaipaan kyllä syysvaatteitani, mutta fiksuna muuttopäivänä unohdin kausivaatteet sinne ihan perimmäiseen ja alimmaiseen varaston nurkkaan, jonka täytin päälle muilla laatikoilla Tetriksen tapaan. Niinpä ei ole tehnyt mieli lähteä kaivamaan niitä, ja on ollut pakko mennä sillä mitä on. Onneksi niillä vielä tarkenee, vaikkei tämäkään takki kovin paksu ole, mutta kirjaimellisesti ainoani (ellei enemmän ulkoilukäytössä olevaa parkatakkia lasketa mukaan). Sama on kenkienkin kanssa. Se on joko nämä tai lenkkarit, ja näillä säillä oikeastaan nämä.

Onneksi molemmat ovat klassiset, niin harmaa ruutubleiseri kuin mustat nilkkurit, ja käyvät jos nyt ei ihan kaiken, niin ainakin melkein kaiken kanssa. Tämä asu on viikonlopulta. Olipa ihana sää, ja ylipäätään luonto alkaa tarjoilla syksyä kauneimmillaan! Toivon, että ennen kuin kunnolla kylmenee, ehdin ja jaksan hakea täydennystä kausivaatteisiin, tämä kun on pukeutumisen lempikauteni.

Pusero: Uniqlo / Hame: RH Studio / Bleiseri: Mango / Nilkkurit: Vagabond / Laukku: Marc Jacobs

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.