Varma kesän merkki sileiden säärien tavoittelun lisäksi, on itseruskettajan korkin napsahtaminen auki. Viime kesänäkin, melkein liki tähän samaan aikaan, nostin itseruskettavat objektiivin alle, ja niin teen myös nyt. Ainoastaan purkit ovat vaihtuneet, mutta rutiini ja tavoitteet eivät. Ihoni on hyvin vaalea, joten itseruskettavissa luonnollisuus on kaiken a ja o. Olen myös laiska, joten levittyvyys, imeytyminen ja sen sellaiset ominaisuudet painavat paljon. Unohtamatta tietenkään tasaista ja väritykseltään luonnollista lopputulosta. Nyt lisään kuitenkin jonon jatkoksi vielä myös yhden ominaisuuden, jota en osannut toivoa vielä vuosi sitten, vaikka kieltämättä olin tullut uhranneeksi ajatuksia itseruskettavapurkin sisältöluettelolle, ja miettinyt mitä ihooni imeytän. Luonnonkosmetiikka. Kyllä, luonnonkosmetiikasta löytyy myös itseruskettavaa, ja vieläpä oikein erinomaista sellaista.

Olen vuosia vannonut Doven Summer Glown nimeen, mutta kun sain vuodenvaihteessa Jolielta testattavakseni Melvitan Prosun itseruskettavan voiteen, on ennen talvilomareissua hankkimani Dove jäänyt koskemattomana kylppärin kaappiin ja muutama viikko sitten kävin ostamassa itselleni uuden purkin Melvitaa. Doven tapaan Prosunin lopputulos on ihanan luonnollinen, mutta tuntuvana etuna on, että se imeytyy nopeammin, eikä siten jätä ihoa nihkeäksi. Niin, ja se ei haise itseruskettaville tyypilliseen tapaan, mikä johtuu siitä, ettei Melvitan tuotteessa ole DHA:ta, joka rusketusvoiteille tyypillisen ominaishajun saa aikaan. Melvitan tuotteessa sävy tulee luonnonsokerista, ja 99 % raaka-aineista on luonnollisia ja 23 % luomua. Mainitsemisen arvoinen sisältö ja loistotuote, tykkään todella!

IMG_0723IMG_0748

Ainoa miinus on hinta, onhan 27,70 euroa vähän eri kuin alle kymppi tuotteet, mutta toisaalta, eri on itse tuotekin ja itse pihinä kosmetiikanhankkijana siirsin tämän silti must -tuotteisiini. Selkeää rusketusta hakeville ja tummemmille ihotyypeille en suosittelisi, mutta kaltaisilleni valkoiseen seinään hukkuville, luonnollista, kevyttä kaunista päivetystä kaipaaville ehdottomasti – sekä tietty niille, joiden nenää ruskettavien ominaistuoksu häiritsee. Plussaa myös voiteen keveydestä ja poikkeuksellisen kesäisen keltaisesta värityksestä, mmm, herkullinen. Pakkauskin on näpärä, kevyt ja helppo helppo käyttää viimeiseen pisaraan asti, niin, ja ottaa mukaan kesälomareissulle. Turvallisempaa, ja muulle ohjelmalle aikaa jättävämpää kuin auringossa päivät pitkät makailu. ;)

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Oi, ihana tietää, että on tuollainenkin. Juuri noista sun mainitsemista syistä en paljon käytä itseruskettavia, vaikka oonkin kalpea kuin lakana. En tykkää siitä hajusta, enkä siitä tahmaamisesta. Toi kuulostais siis olevan aika täydellinen tuote. Pakko varmaan käydä ostamassa tuollainen itsekin!

Vastaa

Kuulostaa just siltä, että voisit tykätä tästä – suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! :) Tämä ei todella tahmaa, ja tätä uskaltaa levittää juuri ennen nukkumaan menoakin, kun ei tunnu nihkeältä eikä tarvitse lakanoista huolia. Tuoksu tavoittelee vaniljaa, ja on todella poikkeuksellisen mieto niin moniin itseruskettaviin verrattuna, eikä todellakaan sellainen tyypillinen! :)

Vastaa

Hmm… olisko mahdollista saada kuvaa, millaista jälkeä tämä tekee? Jotenkin olen vähän varauksellinen itseruskettavia kohtaan, tekeekö tasaisen päivityksen vai tuleeko laikukas vai yllättääkö ja tulos vastaakin luonnollista päivitystä? En ole koskaan kokeillut… Viihdyn kyllä mainiosti vaaleassa ihossa, mutta jos vaikka hivenen päivettynyt iho toisi vaihtelua? :)

Vastaa

Tämä päivettää kerralla tosi miedosti ja siten erinomaisesti asteittain – ensimmäisen käyttökerran jälkeen ei vielä juuri väri näy, mutta kun vielä ainakin parina seuraavana päivänäkin levittää kerrokset, tulee mielestäni tosi kiva ja luonnollinen lopputulos! Itsekin olen niin vaalea, että pienikin väriero ja laikut erottuu tosi herkästi, puhumattakaan epäluonnollisesta kellertävästä sävystä, mutta tällä tulee kyllä tosi kiva – kertaakaan en ole huomannut rajoja (vaikken järin huolellisesti jaksa levittää), mutta sävyeron aiempaan silti :) Käytin tätä esimerkiksi viime talvilomalla (Malesiassa ja Hong Kongissa), etten ihan hohtavan kalpeaksi olisi itseäni tuntenut, mutta vaaleutta en silti yritä paeta tai peittää.

Islantiin tuskin raahaan purkkia matkaan, joten täytyypä katsoa jos tuon lomaviikon jälkeen olisi mahdollisuus ottaa ennen ja jälkeen kuvat (nyt kun aine on käytössä, niin en saa vertailukohdaksi kuvamateriaalia). Tosin lopputulokseen tuskin kiinnittäisi huomiota, ellei tietäisi – eli juuri sellainen purkkipäivetys, jollaisen haluan; sen huomaa itse, mutta siihen eivät muut kiinnitä huomiota :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.