Ihania vastauksia annoitte kysellessäni kesän parhaita tuoksuja. En todella ollut ainoa, joka viehättyi vastaleikatun nurmikon ja kesäsaunan tuoksuista, mutta olin jo hetkellisesti unohtanut syreenin vahvan ominaistuoksun sekä juhannusruusun ja mansikoiden kepeyden, mutta arvontavastauksianne lukiessani ne kantautuivat elävinä nenääni ja näin jo itseni fiilistelmässä lämmintä kesäpäivää meren äärellä jäätelöä ja mansikoita syöden. Ihana kesä, ja mikä parasta, ihan vasta aluillaan!

Kesällä ote rentoutuu ja rutiinit helpottuu, omassa arjessa korostuu kiireettömyys ja kauneudenhoitoonkin suhtautuu huolettomammin. Kesällä käyttämäni tuotteet vähenevät selvästi talven purkkimääristä ja koostumuksissa korostuu keveys, raikkaus ja erityisesti matkoja ajatellen monikäyttöisyys.

my new aco 11my new aco 5
Ihoa ei tee mieli pakata täyteen kosmetiikkaa tai täyttää paksuilla voiteilla, niinpä ACOn Limited Edition vartalovoide on koostumukseltaan juuri täydellinen kesän kropparasvaksi kotiin tai mökille. Se on kevyt ja raikas, tuoksu vieno ja pehmeä. Voide imeytyy nopeasti ja se tuntuu lempeältä. Suihkugeelissä toistuu sama tuoksumaailma ja koostumus, se on kevyesti vaahtoutuva, raikas ja hellävarainen.

ACOn kesäkausituotteet löytyvät apteekeista ympäri Suomen ja ovat myynnissä niin kauan kuin rajoitetun erän myötä tuotteita riittää. Blogin arvonnan myötä kuitenkin kaksi onnekasta ovat varmistaneet tuotteiden saamisen itselleen, ja arpaonni suosi nimimerkkejä Elise H. ja Tuija – onnea! Laitattehan osoitteenne s-postiini niin saadaan ACOn tuotepaketit matkaan!

my new aco 12my new aco 7my new aco 9

Kesään voi virittäytyä ACOn inspiroiman Spotify-soittolistan kautta, jonne Bellojen bloggaajat ovat heittäneet mieleisiään kesästä muistuttavia biisejä mukaan. Ei siis muuta kuin kesämusiikki soimaan ja täältä pääset kurkkaamaan minkä kappaleen kukin bloggaaja on valinnut!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Yksi kommentti

Vastaa

Jee, kiva, laitan postia saman tien :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.