Istun kotisohvalla ja yritän sisäistää, mitä kaikkea viime viikkoon on mahtunut. Alkuviikolla ihanien lukijoideni tapaamista (ihan muuten vaan huomiona, että blogillani on ihan maailman parhaat lukijat!), tsiljoonan juoksevan asian hoitoa, keskellä viikkoa huippureissu Berliiniin ja nyt viikonloppuna matka Tukholmaan Anskun kanssa. Kotiuduin tänään ja on oikeasti tosi vaikea osata pysähtyä ja todeta, että just nyt ei ole enää hoppu minnekään. Ei ainakaan ennen huomista.

Huomenna nimittäin palataan takaisin arkeen ja alkuviikko kuluu tiiviisti viimeistellen keväällä kovasti työllistänyttä projektia, josta olen pitkin matkaa jo vähän vihjaillutkin. Sitä tasaamaan on asetettu erilaisia maaliviivoja ja tavoitteita, ja se suurin kynnys ja ensimmäinen kalenteriin merkattu etappi lähenee ihan huimaa vauhtia. Alkuviikolla olisi siis tarkoitus jo vinkkailla teillekin, että miten pysytty parhaiten kärryillä tulevasta, ehkä (ja toivottavasti) osaa teistäkin kiinnostavasta jutusta, josta ainakin itse olen todella innoissani! Niin, ja sitten Malta, ensi viikolla starttaa myös kauan odotettu lämpöinen loma, ou jee! Mutta nyt, kotiaskareet kutsuu! Kivaa sunnuntain jatkoa!

oranssinpunainen 09oranssinpunainen 05Neule: Mango / Hame: BikBok / Korkkarit: Buffalo

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Sulla on kyllä olut aika huikea viikko! <3

Mitäs tarttui matkaan mukaan Tukholmasta? :D

Upealta näytät jälleen kerran näissäkin kuvissa! <3

Vastaa

Voi kiitos ihana!!

Huh, on kyllä tapahtunut niin paljon kaikkea, ettei meinaa pysyä mukana :D

Olin vähän pettynyt Tukholman ostostarjontaan tällä kertaa, oikein mikään ei kolahtanut ja niinpä ostin vain yhden ainoan kaulakorun. Mutta Berliinistä sen sijaan kotiutin muutaman asusteihanuuden Other Storiesilta <3 Toivottavasti saan niistä pian napattua kuvat blogiin! ;)

Vastaa

Kerrassaan tyylikäs yhdistelmä!
Noi nahkahameet on niin sun juttu. Toki kaikkia vaatteita voi kantaa hyvin tai huonosti, mutta silti..vau.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.