Olen edelleen hyvin pahasti jumitustilassa ja koko ajan tekisi mieli nukkua. Tuskin siis tulee yllätyksenä, että tämän postauksen tekemisen aloitin jo toissa päivänä, mutta en vain onnistunut viemään asiaa loppuun ja nyt viimeistelyä teen puolinukuksissa aamupalaa syödessä sunnuntaina kolmelta iltapäivällä. Pieni ryhtiliike olisi siis paikallaan, mutta eiköhän tämä tästä viimeistään huomenna kun mies suuntaa töihin ja itsekin yritän siirtää siinä samalla ajatukset arkeen. Mutta mennäänpä asuasioihin, yhteen reissun ilta-asuista, joka on hyvin samanlainen kuin se, minkä näittekin jo Makedoniassa matkaillessamme.

Tietenkään mukana reissulla ei ollut vaatekaapin koko kirjoa, lähellekään, vaan kasa monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä vaatteita, niinpä blogiinkin päätyvissä reissun asukuvissa toistuvat samat vaatteet vain vähän eri tavoin yhdisteltyinä. Tämän trikoohameen otin mukaan matkaan sekä joustavan materiaalinsa että moneen taipuvan kuosinsa takia, siihen kun sopi niin moni matkalaukun yläosista; musta t-paita, valkoinen pellavapusero ja oranssi toppi. Tai sitten tämä sähkönsininen, joka sekin taipuu moneen, kuten päiväasuihin shortsien parina ja ilta-asuihin hameen kanssa. Kiteytettynä matkalaukusta löytyikin erivärisiä yksivärisiä yläosia ja kuviollisia ja monivärisiä alaosia, joita oli helppo mätsätä ristiin.


sininen toppi 12sininen toppi 30sininen toppi 25nome shoesblue topooranssit kynnet 1sininen toppi 32blue top 1 Toppi: Zara / Hame: River Island / Sandaalit: Nome / Vyö: Nini’s / Rannekoru: Shisha

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Minä en kyllä ole huomannut, että olisi edes samoja vaatteita päällä, kun justiin mietin, että kuinkahan monta matkalaukkua olet pakannut mukaan, kun joka kerta tänne eksyessä on asu viimisen päälle kaunis ja vaatteet niin sileitä, että unelmoin vaan tuollaisesta reissutellessani :D Se kertoo taidosta yhdistellä vaatteita <3 Voi että on kyllä reissukuumetta pukannut sun kuvien myötä!

Vastaa

Haha, voi kiitos! <3 Tottahan toki on, ettei asukuvia edes ole joka päivältä, joten enemmän varmaan omaan silmään tuntui siltä, että koko ajan on samat vaatteet päällä :D Tulevissa asukuvissa toistuu ainakin samat yläosat, mutta tietty aina parempi, jos ne on onnistunut yhdistämään niin, ettei loista räikeänä silmään, että taas se sama! ;)

Vastaa

Hieno koru ja toppi. Tämä sävy näyttää sopivan sinulle hyvin!

Vastaa

Kiitos kovasti!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.