Tuleva koti on tavallaan koko ajan mielessä, ja hetkittäin tuntuu, että vähän kaikki nivoutuu ajatuksissa siihen. Töitä tekee mahdollistaakseen remontin ja toisaalta myös töitä tehdessä visualisoi itseään jo etätöihin uuteen. Sitten on tietenkin ilmiselvä lukunsa kaikki remonttivalinnat, mutta näkyy teema myös jo sisustus- ja jopa vaatehankinnoissa.

Olen tehnyt astia- ja tekstiilihankin uutta silmällä pitäen, ja ostin esimerkiksi Nest Factorylta ihanan uniikin ja vastuullisesti valmistetun päiväpeiton Korkeavuorenkadun putiikista pari viikkoa sitten. Nyt se odottelee paketissa hetkeä, että pääsee somistamaan tulevaa kotia, kuten niin moni muukin elementti vielä tällä hetkellä. Tämän Garden Party -mekon/tunikan sain Weecos-yhteistyön puitteissa, ja niin näin jo itseni tämä päällä uuden kodin syysillassa villasukat jalassa, teemuki kädessä ja tuli kakluunissa. Mutta noihin mielikuvien hetkiin on vielä jokunen viikko, joten mekko on päässyt käyttöön evakkoaikanakin kun suurin osa muista vaatteista on varastossa. Vaikka itse ajattelin tämän ensisijaisesti kotiin ja arkikäyttöön, sopisi se hyvin myös vaikka farkkujen pariksi tai sitten tulevana kesänä (kun sen aika joskus pitkän ajan kuluttua koittaa) myös ihan kesämekoksi.

Nest Factoryn valikoimasta löytyy boheemeja mekkoja sekä kaftaaneita, koruja ja kodin tekstiileitä. Mielestäni nimi kuvaa tunnelmaa hyvin, kuosit ja materiaalit sopivat täydellisesti oman mukavan ja kauniin pesän rakentamiseen. Suurin osa Nest Factoryn tuotteista tulee paikallisilta naisyrittäjiltä ja muutenkin yrityksen arvopohja on vahva, työstä maksetaan kunnollinen korvaus ja paikallista ympäristöä sekä osaamista kunnioitetaan.

Monet tuotteista onkin valmistettu paikallisia käsityöperinteitä kunnioittaen, ja siten kyseessä onkin ajattomat ja pitkäikäiset vaatteet sekä tekstiilit. Tällä hetkellä tuotteet tulevat Intiasta, Marokosta ja Etiopiasta, ja niitä löytyy Nest Factoryn omasta verkkokaupasta (ilmainen toimitus Suomessa), Helsingin putiikista sekä Weecosin valikoimasta.

Mekko on saatu blogin kautta, tennarit UGG.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.