Kesällä väreiltä kaipaa raikkautta, ja vaatteilta sekä koruilta keveyttä. Niinpä musta on vaihtunut valkoiseen, ja raskaat korut kuulaisiin ja kirkasvärisiin. Keveys ei tarkoita korussa kuitenkin samaa kuin massan puute, näyttävä kaulakorukin voi levätä rinnuksilla unelmakeveänä, kuten tämä kesäsuosikkini, Lindexin läpikuultava muovihelmikaulakoru.

valkoinen pellavableiseri 1valkoinen bleiseri 43valkoinen bleiseri 57valkoinen pellavableiseri 2  Bleiseri: Mango / Toppi: Mango / Shortsit: Zara / Kaulakoru: Lindex / Laukku: DKNY / Kengät: Zara

Turkoosin sävyjen kanssa en ole ollut koskaan sinut, etenkään kasvojen lähellä, mutta tämä ututurkoosi toppi kolahti Mangolla jokunen viikko sitten. Sopivan hento ja pehmeä väri ei ole tuntunut vieraalta, päinvastoin, toppi on ehtinyt olemaan päälle jo useana kesäpäivänä. Ehkäpä hiljainen lähentyminen kohti veden värejä on alkanut. :)

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Kaunis kokonaisuus. Tuo vaalea turkoosin sävy on ihana.

Vastaa

Oi, kiitoksia! Haaleat ja hempeät sävyt miellyttävät yleensä silmääni, joten ei ihme, että tuntui luontevalta aloittaa ”vieraaseen” väriin tutustuminen juuri tällaisesta unenomaisen pehmeästä sävystä :)

Vastaa

No niin, mitäs väriä mä olen aina yrittänyt kaupitella… ;) Oletpa kesäisen raikkaasti pukeutunut!

Vastaa

Kiitoksia! Hih, mietinkin tätä ostaessani, että olisit tyytyväinen värivalintaani ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.