Tämän kesän ehdottomasti eniten käyttämäni vaate on ollut Odd Mollyn rento ja boheemi valkoinen mekko. Se on helppo, se on kesäinen ja se on kaunis. Mutkattomuudellaan täydellinen kesävaate, joka käy niin kaupungille kuin rannalle. Jos en tiedä mitä laittaa päälle laitan tämän, otaksuen tietenkin, että sää sen sallii – viileällä merituulella paikoin pitsikirjailtu mekko ei ole parhaimmillaan.

Epäilin alussa sen olevan liian lyhyt, mutta mitä vielä, se ulottuu ihan riittävän alas. Lisäksi pähkäilin mustan ja valkoisen välissä, mutta nyt olen tyytyväinen, että päädyin valkoiseen, sillä onhan se nyt vain paljon kesäisempi. Milloinkas muulloin valkoista mekkoa käyttäisi, jos ei juuri keskikesällä?

odd molly mekko 16 odd molly mekko 8 insta 001 odd molly mekko 021odd molly mekko 13 odd molly mekko 14 insta

Mekko: Odd Molly, saatu blogin kautta / Korikassi: Past&Present / Sandaalit: Texto
Kuvat: Elsa / Oi Mutsi Mutsi

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Kaunis mekko, mutta vielä enemmän innostuin korikassissta! Minulla oli korikassi yhden kesän ajan yli kymmenen vuotta sitten ja haikein mielin luovuin siitä sen jälkeen, kun kassi oli liian pahasti reissussa rähjääntynyt. Lueskellessani vanhoja postauksiani korikassirakkauteni heräsi uudelleen talviuniltaan ja nyt tuntuu siltä, että sellainen on pakko saada! Löysin yhden lähes täydellisen yksilön jo alkukesästä H&M:ltä, mutta se oli minun lyhyeen varteeni suhteutettuna liian suuri. Eli etsintä jatkuu yhä!

Vastaa

Kiitti! Mulla menikin aikaa uuden korikassin metsästykseen sen jälkeen kun vanha hajosi. Onhan niitä tarjolla paljonkin, mutta aina kaikissa tuntui olevan joku puute. Noh, eihän tämäkään ole täydellinen, saisi olla sisävuori ja taskuja, mutta toisaalta, onpahan bag-in-bagille käyttöä :) Monissa sisustuskaupoissa on kivoja korikasseja, Helsingin Nougatissa on vissiin ollut jotain ja tämä marokkolainen korikassi on ostettu Kruununhaan sisustusputiikista – vielä varsin kohtuuhintaan, muistaakseni alle kolmella kympillä :)

Onnea siis etsintään, toivottavasti se täydellinen löytyy! :)

Vastaa

Ihana mekko ! Tykkäsin näistä kuvista, tausta on tosi makee.

Vastaa

Oi kiitos!! Mä tykästyin kanssa tuohon taustaan, tuo kivasti särmää kuviin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.