Tässä lomassa on kieltämättä ollut haasteensa ja se haaste on ollut se, että läheiset tuntuvat olevan kuka missäkin, mutta ei ainakaan siellä, missä minä olen. Hetkittäin olen jopa miettinyt, että pitikö ottaa oma loma juuri siihen hetkeen kun ihmiset ovat lomakiireen (!) valtaamia. Mutta sitten olen muistuttanut itseäni, että voinhan minä ihan hyvin yksinkin asioita tehdä.

Olen käynyt kävelyillä, istunut lukemassa Tuomiokirkon rappusilla ja nyt istun kahvilassa Aleksanterinkadulla sivusilmällä kadun vilinää katsellen.

jadelino 7jadelino 11jadelino 2

Onneksi sentään ihan kaikki eivät ole muualla vaikka hetkittäin siltä tuntuukin, olen saanut seuraa esimerkiksi Elsasta, jonka kanssa hyödynnettiin viikon käytössä olevaa autoani. Ei tosin kauas matkaamalla vaan lähelle huristelemalla, Sompasaareen, Kulosaareen ja Teurastamolle jäätelölle.

jadelino 28jadelino 25

Teurastomo on aika ihana kesäkohde kaikkine tapahtumineen ja tietty rouhean tunnelmallisella miljööllään. Sinne on monta syytä suunnata, mutta yksi on ehdottomasti Jädelino, italialainen artesaanijäätelökahvila. Osa valikoimasta sopii myös vegaaneille ja esimerkiksi sorbetteihin käytetään kotimaisia marjoja. Kahvi taas tulee Cafetoria roasteryn paahtimosta.

jadelino 27jadelino 8jadelino 1

Nyt Teurastamolle vetää puoleensa Torstaimarketti, joka on viikottainen markkina- ja ruokatapahtuma, sekä perjantainen Teurastamon Jazz 2016 – tapahtuma. Mietin jo, että suunnatako paikalle yksin jos kukaan kavereista ei ehdi matkaan. Jollain tapaa hassu ajatus mennä jazzeilemaan itsekseen, mutta toisaalta, voisiko se jopa tehdä hyvää?

jadelino 4 jadelino 23jadelino 13

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Tottakai menet, jos sellainen innostaa. Hyvän kuuloisia tilaisuuksia ei kannata jättää välistä :) Jäätelöt kuulostaa hyviltä

Vastaa

Se on kyllä ihan totta!! Ja oi, tuo Jädelino oli niin hyvää, että täytyy pian mennä uudelleen :)

Vastaa

Mulla on sama fiilis, tämän viikon olen kotosalla lomalla, kun muut lomaviikot reissussa. Onkin ollut vähän alakuloinen olo, kun seura on vähissä…enkä ole sitten saanut oikein mitään aikaiseksi. Vaikka odotin tätä kotona oleilua kerrankin….Onneksi tulevaksi viikonlopuksi sain sentään kaverin mukaan Tukholman piipahdukselle :)

Vastaa

No voi äh, kohtalotoveri! Mulla on ollut ihan samaa alakuloa havaittavissa ja juurikin tuo, on saanut vähemmän aikaiseksi ja tullut vietettyä enemmän aikaa tylsästi vain kotona. Mutta Tukholmassa poikkeaminen kuulostaa tosi hyvälle!! Nauti matkasta, toivottavasti on ihanat säät :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.