Asu pikkujouluihin & 100€ lahjakorttiarvonta

Yhteistyössä Marks&Spencerin kanssa.

Pikkujoulukausi on aluillaan, olette valmiina? Omalla kohdalla pikkujoulut jäivät viime vuonna vähiin, mutta tänä vuonna ajattelin viritellä joulunaikaa aktiivisemmalla otteella ja siten myös viettää pikkujouluja, niin työpaikan kuin läheisten kesken.

Jos juhlalook on vielä etsinnässä, nyt on erinomainen hetki suunnata Marks&Spencerille. Valikoima on täyttynyt ihanilla juhlavaatteilla, joista löytyy niin statement-vaatekappaleita kuin klassisia talvikauden juhlavaatteita sekä -asusteita. Tämän yhteistyön puitteissa sukelsin M&S:n valikoimaan ja miettiessäni asuja postaukseen jouduin tekemään tuskaista karsintaa, niin monta kivaa vaatetta ja asua valikoimasta löysin.

Lähestyin pikkujouluhenkisiä asukokonaisuuksia teemojen mukaan ja nyt kannattaa silmäillä alla olevat asut tarkasti läpi, sillä lopussa superkiva arvonta!

1. Bilepikkujoulut

Paljettimekko on pikkujoulunajan klassikko ja jos joskus, juuri nyt voi rohkeasti näyttää diskopallolta! Jos paljettimekon näyttävyys kuitenkin arveluttaa, suosittelen pitämään lookin muuten tosi naturellina. Itseä ylipäätään pukeutumisessa kiehtoo kontrastit, niinpä rohkean sinisen paljettimekon pariksi yhdistin hyvin luonnollisen ja huomaamattoman meikin sekä huolittelemattomat hiukset. Näin ikään kuin balanssi säilyy ja paljettimekko ei näytä yhtään överiltä.

Tässä Marks&Spencerin paljettimekossa ihanaa on se, ettei se ole kauttaaltaan paljettia. Näin säilyy tietty keveys ja liikkuvuus. Mekko ei siis ole tönkkö tai haarniskamainen, vaikka sädehtiikin kauniisti ja katsojalle antaa vaikutelman kokopaljettisesta vaatteesta. Lisäksi ilmava pääntie tuo siroutta ja selän avarampi pääntie ikään kuin kutsuu paljastamaan niskan. Tismalleen samasta matskusta löytyy valikoimasta myös toppi sekä korkeavyötäröinen hame, joka on aivan ihana! Olin viittä vaille ottamassa paljettihameen mukaan, mutta totesin, että rajansa yhden postauksen paljettimäärällä. Suosittelen kuitenkin tsekkaamaan sen!

Oma niksi keventää asujen fiilistä niin arki kuin juhlalookeissa on kääriä hihoja kevyesti, niin tein tässäkin. Jos helma tuntuisi lyhyeltä, tummilla sukkiksilla saisi tuotua henkistä suojaa. Mekko on itsessään jo niin näyttävä, ettei se kaipaa koruja rinnalleen kilpailemaan huomiosta.

Marks&Spencer: Paljettimekko 99,95€, Sandaalit 49,95€.

 

2. Työpaikan pikkujoulut

Paljettimekko saattaa tuntua liialta duunipaikan pikkujouluihin, jotka joissain tapauksissa ovat jopa jatkoa normaalille työpäivälle. Silloin avainasemaan nousevat asusteet! Punaa huulet, vaihda keveät korkkarit jalkaan ja vaihda iso shopperi siroon pikkulaukkuun, niin asu kuin asu saa juhlahenkeä!

Tämä asu on täydellinen myös silloin jos ei tee mieli hankkia vaatetta pelkkää juhlaa silmällä pitäen. Leveälahkeiset housut ja kauniisti laskeutuva neule taipuvat täydellisesti myös arkikäyttöön ja on yhdisteltävissä monin tavoin.

Kukonaskelkuosiset housut muuten olivat ihastusta ensi silmäyksellä. Olin ensin ajatellut ostaa ne itselle ihan muuten vaan, mutta peilin ääressä mallaillessa tajusin, että voisin erinomaisesti astella näissä juuri loppuvuoden rennompiin juhliin tai illan istujaisiin. Ja mikään ei ole ihanampi yhdistelmä kuin syvänpunaiset huulet ja raikas mustavalkoinen kukonaskelkuosi – toimii aina!

Pitkät helmikorvakorut ja korumainen laukku tuovat juhlafiilistä asuun, ja ovat jälleen hyvä muistutus siitä, miten asujen henkeä voi muuttaa hyvin pienin elementein.

Marks&Spencer: Neule 59,95€, Housut 49,95€, Korvakorut 14,95€, Laukku 39,95€

 3. Pikkujoulut ystävien kesken

Tiedossa kivaa illanviettoa kaverien kesken tai vielä avoimeksi jäänyt iltasuunnitelma? Tällä asulla olo on kotoisa niin viinilasillisella kuin juhlallisemmassa iltasuunnitelmassa. Sametti on nyt se juttu, ja ihan syyskauden lempparimatskujani, niinpä tämä hame kolahti heti.

Topin hempeä metallinhohto tasapainottuu sametin parina ja kuviollinen pikkulaukku viimeistelee asun. Laukku on muuten saman mallinen kuin edellisessä kokonaisuudessa. Näitä löytyy valikoimasta nyt useammassa kuosissa ja on malliltaan supermonikäyttöinen sekä ajaton. Tsekkaa myös samaa kuosia olevat korkkarit, ihanat!

Asussa on sellaista pientä vintagehenkeä, jolle sydämeni sykkii. Asuun voisi kuvitella yhdistävänsä silmälasit ja rennon nutturan siinä missä avoimet, rennoille laineille kiharretut hiukset.

Tässä kokonaisuudessa on muuten näistä kolmesta kokonaisuudesta selvästi voimakkain meikki, mutta muun asun tyttömäisyys ei silti tee kokonaislookista liian laitettua omaan makuuni.

Marks&Spencer: Hame39,95€, Toppi 39,95€, Laukku 39,95€

Voita 100 euron shoppailulahjakortti!

Onko pikkujoululook vielä etsinnässä vai poltteleeko muuten vain päästä käsiksi Marks&Spencerin valikoimaan? Nyt on mahdollisuus voittaa huikea 100 euron lahjakortti M&S:lle!

Osallistuminen on helppoa:

Kerro mikä näistä asukokonaisuuksista on suosikkisi ? Olisi myös huippua kuulla, miten sinä aiot pukeutua tämän vuoden pikkujouluihin!

Nimimerkillä kommentoineiden kesken arvotaan lahjakortti, osallistumistaikaa la 11.11.2017 klo 24:00 asti.

Onnea arvontaan!!

EDIT: ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest

Ilahduta kommentilla!

avatar
Nanna
Nanna

Ehdottomasti paljettimekko! Kun vuoden pimeimpään aikaan lähtee juhlimaan, saa silloin asussa ottaa reippaasti kontrastia tylsään säähän maksimoimalla loisteen! :) Jotain paljettista ajattelin pukea myös itse kahden viikon päästä pikkujouluihin.

Sanna
Sanna

Asu numero 2. vaikuttaa monikäyttöiseltä, jota voisi käyttää muuallakin kuin pikkujouluissa.

Tänä pikkujoulukautena hyödynnän ystäväni vaatekaappia yläosan puolesta mutta mustalla housuasulla mennään ja punaisin huulin :)

Sanna
Sanna

Ihania asuja kaikki! Mutta kyllä tuo paljettimekko on niin pikkujoulua kuin vaan voi olla. Myös kolmas asu on kaunis.
Itse haluan ehdottomasti pikkujouluun samettia. Ihanan pehmeä ja näyttävä materiaali ❤

Toffeetiikeri
Toffeetiikeri

Sininen paljettimekko on ehdoton suosikki. Suomi100-vuotis juhlaan on vielä juhlan arvoinen vaatetus hieman hakusessa.

Laura

Eka paljetti mekko on aivan ihana, juuri täydellinen pikkujouluihin! :) Tosin omaan makuuni mekko saisi olla ihan pikkuisen pidempi. Tänä vuonna minulla ei taida olla kuin miehen työpaikan pikkujoulut tiedossa ja asu on sinne vielä hankkimatta. Lahjakortti siis todellakin tulisi tarpeeseen :).

Tuulikki
Tuulikki

Nämä lookit on kaikki aivan ihania, mutta niukasti voiton vie kuitenkin paljettimekko 😍

Pirjo Nurminen
Pirjo Nurminen

Asu nro 2! Omia pikkujoulujani vietän juuri vastaavanlaisessa monitoimiasussa! Hyvien ystävien ja Suomen mestari lentopalloilijattarien kera, Salossa! LP Viesti hurraa!

Kirsi
Kirsi

Paljettimekko. Itse meinaan pukeutua mustiin housuihin ja juhlatoppiin.

Suvikh
Suvikh

Asu nro. 3 on mieluisin. Itse ajattelin laittaa punaisen kellohameen, mutta yläosa on vielä hakusessa.

Mira
Mira

Ehdottomasti numero 3, koska se on ihan ku mun tyyliä! Ostin juuri kultaisen pitkän vekkihameen, mutta paita olisi vielä kysymysmerkki.

Anni S.

Tuo koko asu 3. Pikkujoulut ystävien kesken on aivan ihastuttava. Erityisesti tuo hame. Itselläni on suuri ongelma mekon kanssa, kun etsinnässä on monikäyttöinen juhlamekko.. yyyh.. stressi.

Tarja
Tarja

1) Sininen paljettimekko. En ole koskaan käyttänyt paljetteja. Ehkä nyt jo aika ylittää rajoja.

Anonymous
Anonymous

Housuasu👍

Tuija Ritala

Asu kolme on minun makuuni. Pikkumusta on varma valinta pikkujouluihin 😉

Riikka
Riikka

Housuasu👍

Marleena
Marleena

Kolmannen asun toppi on kaunis. Varsinaisia pikkujouluja ei tänä vuonna ole, mutta synttärijuhlat ehkä lähiaikoina, joihin ajattelin pukea viime vuonna hankitun kirjaillun Marks&Spencerin hameen, vanhan Berliinistä ostetun halterneck-topin ja ystävättäreltä saadun mustan jakun

marika
marika

Paljettimekko on suosikkini. Pikkujoulut on jo perjantaina, enkä vieläkään ole löytäny mieleistäni mekkoa. Varmaan joku pikkumusta olisi hankintani, jos jotain löytyy.

Sari
Sari

Paljettimekko kaunis juhlaan, itselle kuitenkin aivan liian lyhyt .Mutta punaiseen pitkähihaiseen mekkoon ihastuin, jo aijemmin❤️

Iitu
Iitu

Suosikkini on ensimmäinen asu, vaikka myös viimeinen on erittäin hyvä :) Pukeudun niin usein tummaan, että jokin viininpunainen mekko voisi olla jees pikkujouluihin.

Irja
Irja

Paljettimekko on juhlava, itselleni tosin voisi olla pidempi. Omaan pikkujouluuni sopii tänä vuonna asu 2, kun sinne ei tarvitse pukeutua viimeisen päälle. Punainen mekko olisi minun mieleeni

Jii
Jii

Asu numero 2 on hieno. Housut ovat tyylikkäät ja kokonaisuus toimii ja noita voisi käyttää muutenkin eli monikäyttöisyys kiehtoo. Itse ajattelin laittaa tummansininen mekon pikkujouluihin johon yhdistän fuksianpunaiset tupsukorvikset ja samanväriset huulet :)

Len
Len

Kyllä toi 1. on todella näyttävä juuri sellaista pikkujouluglamouria, vaikkakin itselleni liian säihkyvä päälle puettavaksi.

Carita
Carita

Nro 3

Elisabeth

Ensimmäinen näistä on se, joka päätyisi minun päälleni! Ihana!
Itse hankin juuri kasarihenkisen hopeisen tunikamekon, joka toimii pikkujoulumekkona :)

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

Sannukka
Sannukka

Tuo kolmas asu on täydellinen. Pikkujouluja ajattelin viettää mustassa tiukassa pitsimekossa sekä ruusukultaisessa paljettipaidassa.

Katjushka111
Katjushka111

Nro 3 on suosikki, vaikka itse aion pukeutua tänä vuonna pikkujouluihin enemmänkin nro 2 mukaisesti :)

Heljä Heineman
Heljä Heineman

Paljettimekko on ykkönen näistä.
Tänä vuonna pikkujouluasuni on kimaltava pusero, joka jättää vähän hartioita näkyviin, sekä vajaamittaiset satiinimaisesti hohtavat housut.

Minna
Minna

Paljettimekko on ihana. Jos kerran vuoteen tälläytyy, niin tälläytyy sitten kunnolla. Mielummin överit kuin vajarit😬

Nelli
Nelli

Viimeinen asu olisi täydellinen 😍 juuri tuon tyylistä olen etsinyt tuleviin pikkujouluihin!!

Daphnion

Paljettimekko on ehdoton lempparini! Mahtavan värinenkin.
Oma juhlalookkini tänä vuonna henkii 20-lukua. Kimallusta, ohutta kangasta ja kauniita koruja.

Satu
Satu

Kyllä se on tuo paljettimekko, koska pukeudun pikkujouluihin vähän samanlaiseen asuun. Kimallus tekee juhlan!

Krisse
Krisse

Kolmonen-ihanan naisellinen!

Katja
Katja

Vastaisin paljetin, mutta on niin lyhkänen että päädyn kolmoseen. Kivaa uutta viikkoa! <3

Marjo
Marjo

Ensimmäinen bilemekko säväyttää. Puen joko punaisen mekon tai bilehilemekon hopean sävyssä

Mirva~h
Mirva~h

Tuo paljetti mekko on ihana mun suosikki väri :) Voisin pukeutua kanssa tuohon tai sitten pikkumustaan .

Anonymous
Anonymous

Viimeinen asu oli oman tyylinen😊

Sini Loponen-Tattari
Sini Loponen-Tattari

Tykkäsin kovasti ekasta ja kolmannesta asusta. Kolmannen valitsisin itselleni.

hanna
hanna

Pidän eniten asusta nro 3. Itse olen tylsä ja pukeudun aina mustaan, tämän vuoden toppikaan ei edes kiillä.

Sini
Sini

Viimeinen asukokonaisuus. Tajusin, ettei aina tarvitse olla mekkoa ollakseen pikkujoulutunnelmissa. Topilla ja hameella saa aikaan juhlan ja se toimii myös arjessa! Ihastuin nuihin vaatteisiin!

Marita
Marita

Paljettimekolla bilettämään ystävien kesken 😊

Marita
Marita

Ihania asukokonaisuuksia. Paljettimekolla lähtisin bilettämään ystävien kanssa. Ollaankin menossa Antti Tuiskun keikalle ja sinne se sopisikin mahtavasti!

Mari
Mari

Paljettimekko ehdottomasti. Itsekin käynyt mekkoa sovittelemassa ja melkein lähti mukaan. Hinta suhteessa käyttökertojen todennäköiseen määrään sai kuitenkin jättämään mekon kauppaan.

Aliisa
Aliisa

Paljettimekko oli kyllä lemppari, vaikka kaikista asuista tykkäsin. Kukonaskelhousut oli kyllä nätit myös!

Maria
Maria

Viimeinen asukokonaisuus:)

Saara
Saara

Nro 2 miellytti omaa silmää eniten kun en mikään varsinainen ”bilehile” ole😀 Asu on myös helposti muunneltavissa joka on plussaa

Niina Sezgin
Niina Sezgin

Kaikki asut upeita mutta tuon paljettimekon voisin jopa käydä ostamassa itselleni. Haluan tänä vuonna jotain säihkyvää.

LeenaV
LeenaV

Kyllä tuo paljettimekko vie voiton.

Heli
Heli

Kolmas setti, tosi kiva yhdistelmä ja varmasti sopii monissa muissakin tilaisuuksissa käytettäväksi. Itse ajattelin punaiseen kiiltäväpintaiseen v-aukkoiseen kotelomekkoon pukeutua, jos se mahtuu enään päälleni :D

Linda
Linda

Kukonaskelhousut rocks!! Tämä oli minun ehdoton suosikkini ja luulen että matka käy kohti M&S liikettä, josko sellaiset löytyisi minullekin! Edelliseltä kierrokselta mieleen jäi ihana palloneule tuohon yhdistää. Tämän vuoden pikkujouluihin matka käy täysipitkässä samettimekossa asusteineen :)

Satuj
Satuj

1.Bilepikkujoulumekko on i-h-a-n-a 😍 Itse taidan valita
pikkujouluihin aina varman pikkumustan ja punaiset huulet 😉

Tuumi
Tuumi

Ehdottomasti tuo nro. 3. kokonaisuus, toppi erityisesti kiinnitti huomion ja menee sovitukseen (jos vaan löydän) 😁. Yhdet juhlat on jo takana tälle syksylle, silloin päälle valikoitui pitkä, samettinen kietaisumekkounelma :). Mutta tuo hopea kiehtoo erityisesti tänä jouluna, sitä pitää päästä kokeilemaan! ❤️

wpDiscuz