Asu pikkujouluihin & 100€ lahjakorttiarvonta

Yhteistyössä Marks&Spencerin kanssa.

Pikkujoulukausi on aluillaan, olette valmiina? Omalla kohdalla pikkujoulut jäivät viime vuonna vähiin, mutta tänä vuonna ajattelin viritellä joulunaikaa aktiivisemmalla otteella ja siten myös viettää pikkujouluja, niin työpaikan kuin läheisten kesken.

Jos juhlalook on vielä etsinnässä, nyt on erinomainen hetki suunnata Marks&Spencerille. Valikoima on täyttynyt ihanilla juhlavaatteilla, joista löytyy niin statement-vaatekappaleita kuin klassisia talvikauden juhlavaatteita sekä -asusteita. Tämän yhteistyön puitteissa sukelsin M&S:n valikoimaan ja miettiessäni asuja postaukseen jouduin tekemään tuskaista karsintaa, niin monta kivaa vaatetta ja asua valikoimasta löysin.

Lähestyin pikkujouluhenkisiä asukokonaisuuksia teemojen mukaan ja nyt kannattaa silmäillä alla olevat asut tarkasti läpi, sillä lopussa superkiva arvonta!

1. Bilepikkujoulut

Paljettimekko on pikkujoulunajan klassikko ja jos joskus, juuri nyt voi rohkeasti näyttää diskopallolta! Jos paljettimekon näyttävyys kuitenkin arveluttaa, suosittelen pitämään lookin muuten tosi naturellina. Itseä ylipäätään pukeutumisessa kiehtoo kontrastit, niinpä rohkean sinisen paljettimekon pariksi yhdistin hyvin luonnollisen ja huomaamattoman meikin sekä huolittelemattomat hiukset. Näin ikään kuin balanssi säilyy ja paljettimekko ei näytä yhtään överiltä.

Tässä Marks&Spencerin paljettimekossa ihanaa on se, ettei se ole kauttaaltaan paljettia. Näin säilyy tietty keveys ja liikkuvuus. Mekko ei siis ole tönkkö tai haarniskamainen, vaikka sädehtiikin kauniisti ja katsojalle antaa vaikutelman kokopaljettisesta vaatteesta. Lisäksi ilmava pääntie tuo siroutta ja selän avarampi pääntie ikään kuin kutsuu paljastamaan niskan. Tismalleen samasta matskusta löytyy valikoimasta myös toppi sekä korkeavyötäröinen hame, joka on aivan ihana! Olin viittä vaille ottamassa paljettihameen mukaan, mutta totesin, että rajansa yhden postauksen paljettimäärällä. Suosittelen kuitenkin tsekkaamaan sen!

Oma niksi keventää asujen fiilistä niin arki kuin juhlalookeissa on kääriä hihoja kevyesti, niin tein tässäkin. Jos helma tuntuisi lyhyeltä, tummilla sukkiksilla saisi tuotua henkistä suojaa. Mekko on itsessään jo niin näyttävä, ettei se kaipaa koruja rinnalleen kilpailemaan huomiosta.

Marks&Spencer: Paljettimekko 99,95€, Sandaalit 49,95€.

 

2. Työpaikan pikkujoulut

Paljettimekko saattaa tuntua liialta duunipaikan pikkujouluihin, jotka joissain tapauksissa ovat jopa jatkoa normaalille työpäivälle. Silloin avainasemaan nousevat asusteet! Punaa huulet, vaihda keveät korkkarit jalkaan ja vaihda iso shopperi siroon pikkulaukkuun, niin asu kuin asu saa juhlahenkeä!

Tämä asu on täydellinen myös silloin jos ei tee mieli hankkia vaatetta pelkkää juhlaa silmällä pitäen. Leveälahkeiset housut ja kauniisti laskeutuva neule taipuvat täydellisesti myös arkikäyttöön ja on yhdisteltävissä monin tavoin.

Kukonaskelkuosiset housut muuten olivat ihastusta ensi silmäyksellä. Olin ensin ajatellut ostaa ne itselle ihan muuten vaan, mutta peilin ääressä mallaillessa tajusin, että voisin erinomaisesti astella näissä juuri loppuvuoden rennompiin juhliin tai illan istujaisiin. Ja mikään ei ole ihanampi yhdistelmä kuin syvänpunaiset huulet ja raikas mustavalkoinen kukonaskelkuosi – toimii aina!

Pitkät helmikorvakorut ja korumainen laukku tuovat juhlafiilistä asuun, ja ovat jälleen hyvä muistutus siitä, miten asujen henkeä voi muuttaa hyvin pienin elementein.

Marks&Spencer: Neule 59,95€, Housut 49,95€, Korvakorut 14,95€, Laukku 39,95€

 3. Pikkujoulut ystävien kesken

Tiedossa kivaa illanviettoa kaverien kesken tai vielä avoimeksi jäänyt iltasuunnitelma? Tällä asulla olo on kotoisa niin viinilasillisella kuin juhlallisemmassa iltasuunnitelmassa. Sametti on nyt se juttu, ja ihan syyskauden lempparimatskujani, niinpä tämä hame kolahti heti.

Topin hempeä metallinhohto tasapainottuu sametin parina ja kuviollinen pikkulaukku viimeistelee asun. Laukku on muuten saman mallinen kuin edellisessä kokonaisuudessa. Näitä löytyy valikoimasta nyt useammassa kuosissa ja on malliltaan supermonikäyttöinen sekä ajaton. Tsekkaa myös samaa kuosia olevat korkkarit, ihanat!

Asussa on sellaista pientä vintagehenkeä, jolle sydämeni sykkii. Asuun voisi kuvitella yhdistävänsä silmälasit ja rennon nutturan siinä missä avoimet, rennoille laineille kiharretut hiukset.

Tässä kokonaisuudessa on muuten näistä kolmesta kokonaisuudesta selvästi voimakkain meikki, mutta muun asun tyttömäisyys ei silti tee kokonaislookista liian laitettua omaan makuuni.

Marks&Spencer: Hame39,95€, Toppi 39,95€, Laukku 39,95€

Voita 100 euron shoppailulahjakortti!

Onko pikkujoululook vielä etsinnässä vai poltteleeko muuten vain päästä käsiksi Marks&Spencerin valikoimaan? Nyt on mahdollisuus voittaa huikea 100 euron lahjakortti M&S:lle!

Osallistuminen on helppoa:

Kerro mikä näistä asukokonaisuuksista on suosikkisi ? Olisi myös huippua kuulla, miten sinä aiot pukeutua tämän vuoden pikkujouluihin!

Nimimerkillä kommentoineiden kesken arvotaan lahjakortti, osallistumistaikaa la 11.11.2017 klo 24:00 asti.

Onnea arvontaan!!

EDIT: ARVONTA PÄÄTTYNYT!

235 Comments

 1. Ehdottomasti paljettimekko! Kun vuoden pimeimpään aikaan lähtee juhlimaan, saa silloin asussa ottaa reippaasti kontrastia tylsään säähän maksimoimalla loisteen! :) Jotain paljettista ajattelin pukea myös itse kahden viikon päästä pikkujouluihin.

 2. Asu numero 2. vaikuttaa monikäyttöiseltä, jota voisi käyttää muuallakin kuin pikkujouluissa.

  Tänä pikkujoulukautena hyödynnän ystäväni vaatekaappia yläosan puolesta mutta mustalla housuasulla mennään ja punaisin huulin :)

 3. Ihania asuja kaikki! Mutta kyllä tuo paljettimekko on niin pikkujoulua kuin vaan voi olla. Myös kolmas asu on kaunis.
  Itse haluan ehdottomasti pikkujouluun samettia. Ihanan pehmeä ja näyttävä materiaali ❤

 4. Sininen paljettimekko on ehdoton suosikki. Suomi100-vuotis juhlaan on vielä juhlan arvoinen vaatetus hieman hakusessa.

 5. Eka paljetti mekko on aivan ihana, juuri täydellinen pikkujouluihin! :) Tosin omaan makuuni mekko saisi olla ihan pikkuisen pidempi. Tänä vuonna minulla ei taida olla kuin miehen työpaikan pikkujoulut tiedossa ja asu on sinne vielä hankkimatta. Lahjakortti siis todellakin tulisi tarpeeseen :).

 6. Nämä lookit on kaikki aivan ihania, mutta niukasti voiton vie kuitenkin paljettimekko 😍

 7. Asu nro 2! Omia pikkujoulujani vietän juuri vastaavanlaisessa monitoimiasussa! Hyvien ystävien ja Suomen mestari lentopalloilijattarien kera, Salossa! LP Viesti hurraa!

 8. Paljettimekko. Itse meinaan pukeutua mustiin housuihin ja juhlatoppiin.

 9. Asu nro. 3 on mieluisin. Itse ajattelin laittaa punaisen kellohameen, mutta yläosa on vielä hakusessa.

 10. Ehdottomasti numero 3, koska se on ihan ku mun tyyliä! Ostin juuri kultaisen pitkän vekkihameen, mutta paita olisi vielä kysymysmerkki.

 11. Tuo koko asu 3. Pikkujoulut ystävien kesken on aivan ihastuttava. Erityisesti tuo hame. Itselläni on suuri ongelma mekon kanssa, kun etsinnässä on monikäyttöinen juhlamekko.. yyyh.. stressi.

 12. 1) Sininen paljettimekko. En ole koskaan käyttänyt paljetteja. Ehkä nyt jo aika ylittää rajoja.

 13. Housuasu👍

 14. Asu kolme on minun makuuni. Pikkumusta on varma valinta pikkujouluihin 😉

 15. Housuasu👍

 16. Kolmannen asun toppi on kaunis. Varsinaisia pikkujouluja ei tänä vuonna ole, mutta synttärijuhlat ehkä lähiaikoina, joihin ajattelin pukea viime vuonna hankitun kirjaillun Marks&Spencerin hameen, vanhan Berliinistä ostetun halterneck-topin ja ystävättäreltä saadun mustan jakun

 17. Paljettimekko on suosikkini. Pikkujoulut on jo perjantaina, enkä vieläkään ole löytäny mieleistäni mekkoa. Varmaan joku pikkumusta olisi hankintani, jos jotain löytyy.

 18. Paljettimekko kaunis juhlaan, itselle kuitenkin aivan liian lyhyt .Mutta punaiseen pitkähihaiseen mekkoon ihastuin, jo aijemmin❤️

 19. Suosikkini on ensimmäinen asu, vaikka myös viimeinen on erittäin hyvä :) Pukeudun niin usein tummaan, että jokin viininpunainen mekko voisi olla jees pikkujouluihin.

  • Paljettimekko on juhlava, itselleni tosin voisi olla pidempi. Omaan pikkujouluuni sopii tänä vuonna asu 2, kun sinne ei tarvitse pukeutua viimeisen päälle. Punainen mekko olisi minun mieleeni

 20. Asu numero 2 on hieno. Housut ovat tyylikkäät ja kokonaisuus toimii ja noita voisi käyttää muutenkin eli monikäyttöisyys kiehtoo. Itse ajattelin laittaa tummansininen mekon pikkujouluihin johon yhdistän fuksianpunaiset tupsukorvikset ja samanväriset huulet :)

 21. Kyllä toi 1. on todella näyttävä juuri sellaista pikkujouluglamouria, vaikkakin itselleni liian säihkyvä päälle puettavaksi.

 22. Nro 3

 23. Ensimmäinen näistä on se, joka päätyisi minun päälleni! Ihana!
  Itse hankin juuri kasarihenkisen hopeisen tunikamekon, joka toimii pikkujoulumekkona :)

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

 24. Tuo kolmas asu on täydellinen. Pikkujouluja ajattelin viettää mustassa tiukassa pitsimekossa sekä ruusukultaisessa paljettipaidassa.

 25. Nro 3 on suosikki, vaikka itse aion pukeutua tänä vuonna pikkujouluihin enemmänkin nro 2 mukaisesti :)

 26. Paljettimekko on ykkönen näistä.
  Tänä vuonna pikkujouluasuni on kimaltava pusero, joka jättää vähän hartioita näkyviin, sekä vajaamittaiset satiinimaisesti hohtavat housut.

 27. Paljettimekko on ihana. Jos kerran vuoteen tälläytyy, niin tälläytyy sitten kunnolla. Mielummin överit kuin vajarit😬

 28. Viimeinen asu olisi täydellinen 😍 juuri tuon tyylistä olen etsinyt tuleviin pikkujouluihin!!

 29. Paljettimekko on ehdoton lempparini! Mahtavan värinenkin.
  Oma juhlalookkini tänä vuonna henkii 20-lukua. Kimallusta, ohutta kangasta ja kauniita koruja.

 30. Kyllä se on tuo paljettimekko, koska pukeudun pikkujouluihin vähän samanlaiseen asuun. Kimallus tekee juhlan!

 31. Kolmonen-ihanan naisellinen!

 32. Vastaisin paljetin, mutta on niin lyhkänen että päädyn kolmoseen. Kivaa uutta viikkoa! <3

 33. Ensimmäinen bilemekko säväyttää. Puen joko punaisen mekon tai bilehilemekon hopean sävyssä

 34. Tuo paljetti mekko on ihana mun suosikki väri :) Voisin pukeutua kanssa tuohon tai sitten pikkumustaan .

 35. Viimeinen asu oli oman tyylinen😊

 36. Tykkäsin kovasti ekasta ja kolmannesta asusta. Kolmannen valitsisin itselleni.

 37. Pidän eniten asusta nro 3. Itse olen tylsä ja pukeudun aina mustaan, tämän vuoden toppikaan ei edes kiillä.

 38. Viimeinen asukokonaisuus. Tajusin, ettei aina tarvitse olla mekkoa ollakseen pikkujoulutunnelmissa. Topilla ja hameella saa aikaan juhlan ja se toimii myös arjessa! Ihastuin nuihin vaatteisiin!

 39. Paljettimekolla bilettämään ystävien kesken 😊

 40. Ihania asukokonaisuuksia. Paljettimekolla lähtisin bilettämään ystävien kanssa. Ollaankin menossa Antti Tuiskun keikalle ja sinne se sopisikin mahtavasti!

 41. Paljettimekko ehdottomasti. Itsekin käynyt mekkoa sovittelemassa ja melkein lähti mukaan. Hinta suhteessa käyttökertojen todennäköiseen määrään sai kuitenkin jättämään mekon kauppaan.

 42. Paljettimekko oli kyllä lemppari, vaikka kaikista asuista tykkäsin. Kukonaskelhousut oli kyllä nätit myös!

 43. Viimeinen asukokonaisuus:)

 44. Nro 2 miellytti omaa silmää eniten kun en mikään varsinainen ”bilehile” ole😀 Asu on myös helposti muunneltavissa joka on plussaa

 45. Kaikki asut upeita mutta tuon paljettimekon voisin jopa käydä ostamassa itselleni. Haluan tänä vuonna jotain säihkyvää.

 46. Kyllä tuo paljettimekko vie voiton.

 47. Kolmas setti, tosi kiva yhdistelmä ja varmasti sopii monissa muissakin tilaisuuksissa käytettäväksi. Itse ajattelin punaiseen kiiltäväpintaiseen v-aukkoiseen kotelomekkoon pukeutua, jos se mahtuu enään päälleni :D

 48. Kukonaskelhousut rocks!! Tämä oli minun ehdoton suosikkini ja luulen että matka käy kohti M&S liikettä, josko sellaiset löytyisi minullekin! Edelliseltä kierrokselta mieleen jäi ihana palloneule tuohon yhdistää. Tämän vuoden pikkujouluihin matka käy täysipitkässä samettimekossa asusteineen :)

 49. 1.Bilepikkujoulumekko on i-h-a-n-a 😍 Itse taidan valita
  pikkujouluihin aina varman pikkumustan ja punaiset huulet 😉

 50. Ehdottomasti tuo nro. 3. kokonaisuus, toppi erityisesti kiinnitti huomion ja menee sovitukseen (jos vaan löydän) 😁. Yhdet juhlat on jo takana tälle syksylle, silloin päälle valikoitui pitkä, samettinen kietaisumekkounelma :). Mutta tuo hopea kiehtoo erityisesti tänä jouluna, sitä pitää päästä kokeilemaan! ❤️

 51. Asu nr. 2. Kokonaisuus ei ole liian juhlava tai arkinen ja sopii moneen eri käyttöön. Housut ovat aivan ihanat korkkareiden kanssa, ja voisin niitä harkita myös itselleni! Tänä vuonna pikkujoululookini koostuu kuitenkin jo valmiiksi kaapista löytyvistä vaatteista, joten taidan luottaa mustaan pitsiseen pikkumustaan ja pitsipaitoihin nahkahameen kanssa. :)

 52. Paljettimekko vie voiton.Pitsi on toinen suosikkini,joten itse pukeudun joko pitsimekkoon tai paljetteihin😊

 53. Kaikki asut ovat kauniita, mutta eniten omaa tyyliäni on asu nro. 3, aivan ihastuttava :)

 54. 1. Tänä vuonna juhlin viime vuoden pikkujouluihin ostamassani mekossa. Mekko jäi tuolloin käyttämättä, kun mies joutui pikkujoulupäivän aamuna sairaalaan. Kengät kuitenkin uudet :)

 55. 3. on mielestäni kaunein, mutta silti laittaisin päälleni numeron 1! Ihan vain siksi, että siinä ei ole yhtäkään saumaa, mikä häiritsisi istuessa tai minä tärkeintä, syödessä ja juostessa! Mukavuus edellä, täältä tullaan 30 vee!😃

 56. Ihania asukuvia! Paljettimekko oli kaunis ja vähän rikkoi värillään tyypillistä mustan ja tumman punaisen tarjontaa. Itselleni näistä valitsisin nr 3 asun, oli tosi rennon trendikkään tyylikäs! Itsellä vielä auki asu pikkujouluihin, ehkä ensi viikonloppuna ehtii pistäytyä kaupoilla.

 57. Nro 2, housut on ihanat!

 58. 3. kokonaisuus viehätti ja sopisi ehkä oman kropan malliin parhaiten.

 59. Paljettimekko on ehdottomasti suosikkini! :)

 60. 2. On eniten minun juttuni. Tänä vuonna menossa mustat leggingsit ja neuletunika.

 61. Aivan ihania kaikki, erityisesti paljettimekko. Upeita kuvia! Minä laitan varmaan pikkumustaa tänä vuonna, toimii aina. :)

 62. Ehdottomasti asu numero 3! Aivan ihana toppi ja mikä laukku!!

 63. Numero 3 on minusta kaunein kokonaisuus.

 64. Asu nro 3 ehdottomasti! Koska sametti on in! Ja laukku aivan ihana.😍Itsellä tänä vuonna musta ja viininpunainen samettiplyyshimekko. Vaihdellen eri tilaisuuksiin.

 65. Mua sykähdytti 3. asukokonaisuus tyylillään, eniten mua. Sen voisin ostaa ja pukea pikkujouluihin 👍 2. kävis vaikka matkalle mukaan.

 66. 3 sopii minulle. Ei ole vielä juhlia tiedossa mutta toivoa sopii.

 67. Sininen paljettimekko 🌞 Itse laittaisin mustat housut ja topin ja jakun.

 68. Ihanat kokonaisuudet oot stailannut! Asu numero 3 on mielestäni aivan täydellinen ympäri vuoden, mutta kyllä vaan paljetit kruunaavat pikkujouluasun, joten valitsisin ensimmäisen mekon.

  Jotenkin musta tuntuu, että pikkujoulukautena ja UV:n bileissä paljetit on erityisen upeita, mutta miksi niitä ei osaa käyttää muuna aikana vuodesta? Oon monesti kesälläkin meinannut laittaa paljettimekon tai -topin päälle, mutta aina kuitenkin vaihtanut ennen ulos lähtöä johonkin vähemmän kiiltävään. Ehkä paljetit tarvitsee sellaisen vähän hämyisämmän ympäristön auringonpaisteen sijaan? :D

 69. Asu 3 on ihana

 70. Numero 3. Ja laukku tässä asussa on myös ihana!

 71. Suosikki asukokonaisuuteni on numero kolme. Näyttää tyylikkäältä. Itse ajattelin pukeutua klassiseen pikkumustaan.

 72. Asu nro 2 ja erityisesti nuo ihanan liehuvat kukonaskelhousut, jotka näyttävät niin mukavilta. :)

  En ole vielä ehtinyt miettiä pikkujouluasua, mutta normaaliin tapaan se on jotain mustaa pienellä punaisella lisukkeella!

  • Onnea, olet voittanut arvonnassa Marks&Spencerin lahjakortin! Olethan pikimmiten yhteydessä s-postitse, niin saadaan lahjakorri matkaan :)

 73. Asu numero 3!

 74. Suosikkini on asu nro 3. Minulla ei ole pikkujouluja tänä vuonna eli ei ole myöskään pukeutumisongelmia…

 75. Ylinnä oleva mekko. Tietysti Suomi 100 teeman mukaisesti, siniseen😊

 76. Tuon viimeisen asun voisin ottaa kokonaisuutena omaan käyttöön vaikka heti <3 Aivan täydellinen! Valitettavasti oman työpaikan pikkujoulut ovat tänä vuonna naamiaiset (…..), mutta ehkä hankin tuon asun kaveriporukan pikkujouluihin.

 77. Viimeinen asu ja erityisesti tuo ihana toppi on mun tyyliä. Viralliset firman juhlat olivat viikonloppuna joten tiedossa on vain pienet illan istujaiset oman toimiston porukan kanssa työpäivän jälkeen :) ja silloin täytyy muuntaa työasu juhlavammaksi asusteiden ja meikin avulla.

 78. Kaikki asut näyttävät kivoilta, mutta suosikkini olisi numero 2.

 79. Asu numero 1 on suosikkini! Rakastan näyttäviä vaatteita ja tuo on juuri sellainen, minkä valitsisin päälleni pikkujouluihin 😍

 80. Paljettimekko olisi ihanin jos vain olisi muun värinen. Päädyn viimeiseen kokonaisuuteen.

 81. Numero 3 on ehdottomasti suosikkini, ajaton ja kaunis <3

 82. Asun Ruotsissa ja täällä ei ole harmi kyllä ole samanlaista pikkujoulukulttuuria kuin Suomessa. Minulla on sen sijaan tapana järjestää kaveriporukalle itsenäisyyspäivän juhlat (alkuun ruotsalaiset kaverit kyllä ihmetteli juhlien taustalla pyörivän itsenäisyyspäivän vastaanoton kättelymaratonia!), tuollainen sininen paljettimekko olisi huippu niihin bileisiin!

 83. Paljettimekko on ihana päälläsi. Kävin sovittamassa sitä itsekin, mutta oli niin lyhyt, että edes sukkahousut eivät olisi tilannetta pelastaneet. :(

 84. Vau, ihania kokonsisuuksia! Ja super hyviä vinkkejä. Näistä mä saattaisin laittaa päälleni numero kolmosen vaikka paljettimekko huutaakin mun nimeä.

  Tänä vuonna ei pikkujoulukutsua ole tullut, joten nyt nopealla aikataululla ohjat omiin käsiin. Ainakin suvun naisten pikkujoulut on ehdottomasti saatava tehtyä!

 85. Asu nro 3 on suosikkini. :) Omat asut ovat vielä täysin hakusessa…

 86. Tuo sininen paljettimekko on aivan u-pe-a <3 (mutta itselle liian lyhyt). Suosikiksi nousee siis nro 2. Kaikki asut ovat kyllä kauniita päälläsi.

 87. Ykkönen on kaunis, vaikka ei enää ihan mun päälläni parhaimmillaan. Sellainen sininen ilman paljetteja polvimittaisena olisi unelma.

 88. Tämä viimeinen asu samettihameineen oli ehdottomasti eniten omaan mieleen. Pikkujouluasustus on vielä mietinnän alla, luultavasti kehittelen jotain viininpunaisen pitsisen midihameen ympärille.

 89. Tuo ensimmäinen asu eli paljettimekko on upein! Itselläni ei ole tiedossa kuin yhdet pikkujoulut ja todennäköisesti tulee pukeuduttua tuttuihin ja turvallisiin mustiin pillifarkkuihin ja johonkin siistiin paitaan :)

 90. Tänä vuonna tuo paljettimekko om ehdoton pikkujouluihin. Suomi 100 vuotta ja sininen paljettimekko = ❤️

 91. Musta ja valkoinen on favorite, ruudulliset housut ovat upeat

 92. sininen mekko! Paljetit on ihanan övereitä, mutta niiden hohdetta voisi taltuttaa peittävillä sukkahousuilla ja matalilla kengillä.

 93. Asu numero 2 on paras <3

 94. Paljettimekko on suosikkini ja jos olisin rohkeampi, pistäisin ehdottomasti sellaisen itsekin päälle! Oma pikkujouluasuni koostuu mustasta hameesta ja kivasta topista, turvallista ja itselleni mukavaa :)

 95. Asu nro. 3 on erityisen spot on! Itsellä vielä uusi puvuntakki hakusessa.

 96. 2. Sopisi hyvin työpaikan pikkujouluihin. Tosin 3.:sta hame on myös kaunis. Mulla on just nilkka murtunut, joten ehkä noi pitkikset peittäisivät kivasti nilkan, jos se ei siihen mennessä vielä ole hyväksi parantunut. Onneksi pikkujoulut ovat vasta joulukuussa.

 97. Hame ja toppi ovat kaunis yhdistelmä

 98. Paljettimekko! Ja nyt Suomi100-teemavuonna vielä ajankohtaisen värinenkin. Aivan ihana ja täytyy kyllä käydä tsekkaamassa se liikkeessä!

 99. 2 on kiva. Eipä ole vielä varsinaisia pikkujoujua tiedossa. Tulossa olevaan balettiesitykseen kakkonen omiaan.

 100. Mun lemppari asukokonaisuus on työpaikan pikkujoulut! Tyylikäs kokonaisuus. Jotain samantapaista varmaan itsekin puen tänä vuonna päälle juurikin työpaikan pikkujouluihin :)

 101. Toi ihana paljettimekko

 102. Työpaikan pikkujoulu -asu on lempparini! Jotain samantapaista itsekkin puen ylleni tänä vuonna :)

 103. Paljettimekko ehdottomasti! Ihana! :)

 104. Viimeisin, eli kolmas, koska se sopii näistä juhlista kaikkiin ja kestää aikaa! Ihana! Molempia osia voisi myös käyttää erikseen arjessa. Jo muutaman vuoden olen käyttänyt pikkijouluissa tiukkaa pitsihametta ja suurta, väljää kevyttä mustaa paitaa. Vaihteeksi olisi kiva ottaa mukaan jotain väriä tai kimallusta, ja vaihtaa vaikka osaset toisin päin, hame väljäksi ja paitaan enemmän istuvuutta

 105. Mun suosikki on tuo ihana sininen paljettimekko. Kimallus kuuluu niin täydellisesti pikkujouluihin ☄ Itse puen tänä vuonna pikkujouluihin luultavasti jotain viininpunaista kimallusta 😍

 106. Kolmonen on suosikki :)

 107. Tykkäsin eniten viimeisestä asusta ja olihan tuo paljettimekkokin kyllä aikas kiva!

 108. 1. Bilepikkujoulujen iloista kimallusta. Paljettimekko sopii hyvin myös minulle tuleviin loppuvuoden juhliin.

 109. Näistä paras nro 3. Itse pukeudun suoriin housuihin, valkoiseen röyhelöpuseroon ja jakkuun, suoraan töistä työpaikan pikkujouluihin.
  Kotona pidettäviin juhliin laitan pitämisen kotelollekin.

 110. 2. Pepitaruudullinen tuo muistoja mieleen. 🔅

 111. Minun suosikkini on 3.! Heittäisin mielelläni noin kauniit vaatteet niskaan ja eikun menoksi pikkujouluihin tai muuanne. Meillä pikkujoulut ovat yleensä rentoja illanistujaisia pienellä porukalla, joten laittaisin päälle jotain punaista ja mukavaa, lisäksi ehkä jotkut korvakorut, jotka kimaltavat sopivan joulukoristemaisesti. :D

 112. Eka on mun suosikkini, todella pikkujouluinen. Ja mekko on omakin pikkujouluasu.

 113. Kaikki asut ovat ihania, mutta luontevin olo itellä olis numerolla 2. Nuo housut, täytynee pistää ostoslistalle :)

 114. Suosikkini on asu nro 3.

 115. Asu nro 3 on suosikkini. Pikkujouluihin on tällä hetkellä vain edellisvuoden mekko.

 116. asu nro 2 on ehdoton lempparini, niin maltillinen mutta kaunis! itse aion pukea hyvin yksinkertaisen, kirkkaanpunaisen midi bodyconin

 117. Asu no 2 😀

 118. Asu numero 3.

 119. Paljettimekko on täydellinen pikkujouluihin :)

 120. Työpaikan pikkujoulut on valintani koska sitä voi hyödyntää muulloinkin.

 121. Ehdottomasti paljettimekko olisi loistava valinta pikkujouluihin, ja samalla mekossa on mukana Suomi 100-v juhlaväri. Täydellinen valinta juhliin! ❤ 😍

 122. Numeron3, tuota hametta tulisi käytettyä pikkujoulujen jälkeen muuallakin. Paljettimekko on ihana, mutta aivan liian lyhyt minun makuuni….

 123. Hei,

  Kaikki asukokonaisuudet ovat kauniita, mutta itse pitäisin vaihtoehto nro 2:sta js tuon asun kruunasi oikeastaan ton kolmannen asun laukku. Päädyin vaihtoehtoon siksi, koska asu on monikäyttöinen, eli käyttöä tulisi enemmän ja tuolla laukulla saisi sen sen lisäplussan tuohon tyyliin. Tuo laukku on mielestäni superkaunis.

 124. Hame & toppi on mielestäni tosi kiva!

 125. Asu yksi oli minun suosikki ja jotain mustaa ja hopeista laitan pikkujouluihin en ole vielä edes ostanut.

 126. Suosikkini on tuo viimeinen! :) En ole saanut päätettyä vielä pikkujoulujen asua, mutta paljettinen/kimalteleva vaihtoehto on tällä hetkellä eniten mielessä.

 127. Asu nro 2 ehdottomasti. Monikäyttöinen! Lahkeen leveys piste iin päällä 👍

 128. Ehdottomasti tuo sininen paljettimekko on paras, siinähän on Suomen väri!

 129. Paljettimekko on aivan ihana!

 130. Asu2 monikäyttöinen

 131. Paljettimekko!
  Itse puen duunin pikkujouluihin pikkumustan glitter-korkkareilla. Siinä on minulle rohkeutta tarpeeksi.

 132. Samettihame kuulostaa niin suloiselta! Omat pikkujoulut ovat vasta tammikuussa ja silloin ajattelin pukeutua viisikymmenluvun kellohelmaan.

 133. Paljettimekko on kiva. Pukeutuisin siihen mielelläni.
  Tänä vuonna musta nahkahame, joka vielä yläosaa vailla.

 134. ti nro 3

 135. hyvä nro 3

 136. Suosikkini on asu nro 3 :) Itselläni ei ole pikkujouluja tulossa, joten juhlavaatteita en joudu nyt pohtimaan. Mukana ihanassa arvonnassa!

 137. Asu nro 3 on mieluisin. Sametti on näyttävä valinta kimallehohtoisen topin kaveriksi.

 138. Marks&Spencer: Hame39,95€, Toppi 39,95€, Laukku 39,95€

 139. Paljettimekko on ihanin. Koska paljetit vaan on!

 140. Paljettimekko 😍

 141. Paljettimekko! Näistä enemmän ehkä oman tyylinen, enkä kunnon bilemekkoa vielä omistakaan :)

 142. Olipa tyylikkäitä kokonaisuuksia! Työpaikan pikkujoulut -asu kuvasi ehkä eniten sitä tyyliä, josta itse pidän eniten: tyylikäs muttei liian juhlava. Puna huulissa nostaa kokonaisuuden juhlavaksi! Asun elementtejä voisi myös yhdistellä myöhemminkin eri asukokonaisuuksiin!

  Itse ajattelin nauttia väreistä pikkujouluna ja pukeutua sen perinteisen mustan sijaan punaiseen mekkoon ja korkokenkiin! Tummat huulet ovat loppusilaus lookkiin! ☺️♥️

  -Marjaana

 143. Oman näköiseni asu on tuo viimeisin. Pitääkin käydä tutkailemassa asua livenä!

 144. Kaikki asut on tosi kivoja, mutta suosikkini on asu nro 2 :)

  • Vika on paras!

 145. Nro 3. Tänä vuonna ei ole viel tiedossa pikkujouluja. Klassinen pikkumusta juhlavimmissa tilaisuuksissa ja kiva meikki ja kampaus.

 146. 3 miellyttää omaa silmää ! 😍 Parit pikkujoulut edessä ja tuo asu olisi ihana ainakin toiseen niistä.

 147. Paljettimekko näistä! Omiin työpaikan pikkujouluihin pukeudutaan Suomen pelipaitaan kun Karjalaturnaukseen mennään :)

 148. Nro 2

 149. Asu nro 2

 150. Ehdottomasti numero 3! Tänä vuonna pikkujoulut jäävät väliin!

 151. Sininen paljettimekko on paras. :) Itsellä ei ole vielä asua miettynä, aiempina vuosina on päällä ollut perus punaista ja mustaa. Nyt olisi kiva kokeilla vaikka jotain vihreää yläosaa.

 152. Kaikki asut ovat tosi kauniita. Paljettimekko ehkä kaunein. Vaikea valinta!

 153. Kyllä mä lähtisi paljettimekkoon, se olisi mulle tosi epätyypillinen ja siksi virkistävä. Harmi ettei tänä vuonna taida tulla juhlahumua pikkujoulujen merkeissä, mutta onhan aina joulu.

 154. Työpaikan pikkujouluasu on ihanin, varsinkin nuo housut!!! 💗

 155. Pikkujoulut ystävien kesken istuisi parhaiten minulle

 156. Järki sanoo nro 2 (koska monikäyttöisyys), mielihalut nro 3 . Vielä en ole ehtinyt miettiä pikkujouluasua.

 157. Asu nro 3 näistä lemppari!

 158. Työpaikan pikkujoulut

 159. paljettimekko on suosikki

 160. Hame & toppi ehdottomasti 😊 Pikkujouluista riippuen vaihtoehtoja tänä vuonna toppi ja mustat farkut tai coulettet, punainen maximekko tai musta midimekko.

 161. Kyllä näistä vaihtoehdoista paljettimekko on ykkönen.

 162. Asu kolme sopisi parhaiten meidän työpaikan gaalamaisiin pikkujouluihin koska on juhlavampi kuin 2. vaihtoehto, mutta paljon tyylikkäämpi kuin ekan diskopallo :)

 163. Asu 3 olisi sopiva pikkujouluihin ja varmasti käyttöä muutenkin.

 164. Vaikka olen mekkojen ystävä, niin hame-toppi-setti puhutteli eniten – muutamia juhlia tiedossa *<{:-}D}

 165. 1. on täydellinen! <3 En oo vielä suunnitellut pukeutumista.

 166. Tuo viimeisin asu on kuin omasta vaatekaapistani. Tietenkään samoja vaatteita en omista, mutta samantyylisiä. Laukku kruunaa asun kauniisti. Paljettimekko on minulle aivan liian lyhyt, en koe oloani viihtyisäksi lyhyissä helmoissa. Housuasu oli tyylikäs, mutta kyllä juhliin lähtisin viimeisessä asussa. Niin ihana! Tänä vuonna työpaikan pikkujoulut jäävät väliin toisella paikkakunnalla olevan konsertin vuoksi.

 167. Kaikissa jotain hyvää, ehkä housuasu paras. Itse pukeudun mustiin housuihin ja kaupasta pitäisi pirtsakka yläosa löytää…

 168. Paljettimekko! Ehdottomasti :)

 169. Paljettimekko,edes kerran vuodessa vois pukeutua näyttävästi!🤗

 170. Ehdottomasti paljettimekko! Aivan upea!

 171. Alimmainen! Tänäkään vuonna en juhli pikkujouluja.

 172. Asu nro 2, monikäyttöinen eri yläosalla yhdistettynä.

 173. Viimeinen asu (3) on sellainen, jonka voisin itsekin laittaa pikkujouluihin. Ikävä kyllä, tänä vuonna ei taida olla yksiäkään pikkujouluja. Toisaalta eipä mulla olis mitään kivaa päällepantavaakaan.

 174. Minun suosikkini on ehdottomasti nro 3. Musta hame on muutenkin menossa mukana, yläosaa vielä mietitään.

 175. Sininen ehdottomasti ihanin!

 176. Numero 3, varsinkin toppi on ihanan värinen

 177. Ihana paljettimekko! ♡★♡★♡★♡★♡

 178. Sininen paljettimekko 😍 Väri on mahtava!

 179. Pikkujoulut ystävien kesken asukokonaisuus.

 180. Sininen on sexy

 181. Kolmosessa on sellaista fiilistä, josta itsekin pidän, eikä hirveästi eroa omista vaatevalinnoista muutenkaan.

 182. 3

 183. Mun suosikki on 3. Ihana hame, pitää käydä kokeilemassa! Tästä inspiroituneena puen ehdottomasti jotain samettia pikkujouluihin.

 184. Voih eka paljettimekkolookki ja sen kanssa simppeli meikki on ihana look! 😍 sain kaverilta mustan mekon ja mietin jos ekaa kertaa uskaltaisin pukeutuu iha pikkumustaan! 🤔💪

 185. 3., tosi nätti!

 186. Paljettimekko on ihanan värinen, mutta samettikin on tosi kaunis. Omaan tyyliin sopii hyvin lyhyt mekko, pitkääkin helmaa voisi kokeilla ekaa kertaa. Ihanat asukokonaisuudet! Vaikea päättää kumpi on ihanampi, 1 vai 3.

 187. Pikkujoulu ystävien kanssa ja aika lailla kyseisellä 3. tyylillä mennään

 188. Kaikki asut tosi kivoja! Paljettimekko on toki ihana, mutta 3. asu on monikäyttöisempi ja yhdisteltävissä muutoinkin. Itse suunnittelin pikkujouluihin kimaltavan puseron ja kiiltävän ”muovisen” lyhyen hameen yhdistelmää, kimallesukkisten kanssa :)

 189. Kivoja asukokonaisuuksia kaikki, mutta kolmonen olisi itselle sopivin. 🙂

 190. Suosikkini on vaihtoehto 1. Tutkin pitkään ykkös- ja kakkosasua, mutta voiton veivät paljetit kaikessa loistossaan. Olen taitevaiheessa, jolloin nuoren aikuisen pukeutumistyyli alkaa kallistua aikuisempaan suuntaan. Pikkujoulupukeutumiseni on hieman hukassa, ja vaatekaappi huutaa tyhjyyttä ylipäätään juhlapukeutumisen suhteen. Olen kuitenkin tullut tulokseen, että koskaan ei voi olla liian vanha paljeteille.

 191. Tykkään paljettimekosta ja myös kimalletoppi on todella kaunis👍❤ Tällä hetkellä minulla ei ole mitään niin kimaltelevää vaatekaapissani joten todennäköisesti pikkumustaan pukeudun😊

 192. No, pepitaa tietysti, vanha rakkaus ei ruostu.

 193. 3 selvä on suosikki, koska voi yhdistää usean asun kanssa. Juhlin omalla lähiporukalla hyvän ruoan parissa.

 194. Kaikki asut ovat ihania! Mutta kyllä tuo paljettimekko vie voiton, haaveilin sellaisesta jo viime vuoden uuden vuoden juhlintaan, joten jos voitto osuisi, ostaisin varmaankin sen itselleni :)

 195. Asu nro 2 olisi kiva. Käyttöä muulloinkin kuin vain pikkujouluissa. Tänä vuonna en pääse pikkujouluihin. Osui muun menon kanssa samaan aikaan.

 196. Asu 3, osittain tuon söpön pikkulaukun takia :) Toisaalta asu on sellainen, jonka voisin itsekin pukea päälleni. En tiedä vielä mitä pikkujouluihin pukisi, ehkä vähän jotain säihkettä kuitenkin pitää olla.

 197. Paljettimekko on ihana, mut 3 on eniten omaa tyyliä ja sopii moneen tilaisuuteen :)

 198. Asukokonaisuus numero 2. Asua voi käyttää niin arjessa kuin juhlassakin. Laukku on todella ihana, tosin niin on myös 3.asun laukku.

 199. Kaikki asut ovat oikein kauniita. Tuo numero kaksi on kuitenkin minun suosikkini.

 200. Metallinhohto yläosa ja samettinen musta alaosa on 👌

 201. Pikkujoulut ystävien kesken. Kokonaisuus rennon elegantti. Tämän vuoden pikkujouluissa luotan pikkumustaan räväköillä asusteilla.

 202. Ehdottomasti sininen bilemekko👌 Bling on aina in pikkujoulujen aikaan.. 💎 💖

 203. Ehdottomasti sininen bilemekko 👌 Pikkujoulu aikaan kaikki säihke ja Bling 💖💎

 204. Kolmas asu oli todella kiva.
  Itse ei oikein pääse hienoja vaatteita laittamaan kun pikkujoulut ovat 70-luvun tyyliin ja sen ajan vaatteita ei ole kumma kyllä kaappien kätköissä :D

 205. Mun suosikki on nro 2. tosi käyttökelpoinen asu vielä pikkujoulukauden jälkeenkin. Housujen pituus ja leveys miellyttävät omaa silmääni :)

 206. Voi kuinka vaikea kysymys :)! Olen kyllä yrittänyt etsiä itselleni paljettimekkoa ja kuvan paljettimekossa arvostan sinistä väriä, sopii suomi 100-teemaan. Ihastuin kuitenkin todella paljon kakkos vaihtoehtoon, hillitty, mutta silti erittäin viehättävä. Viimeisen kuvan toppi on tosi kaunis, mekosta helmaa lyhentäisin hieman. Päädyn ehkä kuitenkin kakkos vaihtoehtoon, niitä kuvia jäin pisimpään ihailemaan 😍.

 207. Paljettimekko on todella hieno :) Varsinkin pikkujouluihin :)

 208. Asu numero 1 eli paljettimekko ihastutti eniten! En tule juhlimaan pikkujoulua tänä vuonna, jouluaaton vietän vanhempieni kanssa kotona, mutta odotan tällä hetkellä postipaten tuovan ihanat ruusukultaiset glitterkorkkarit. Tulen viettämään uutta vuotta Saksassa poikaystäväni luona, joten olen suunnitellut jo millaisen asukokonaisuuden tulen laittamaan ylleni erityisenä iltana :) emme ole kaukosuhteen takia vielä koskaan viettäneet UV yhdessä!

 209. Asu 3 on ehdoton suosikkini! Itse vietän pikkujouluja ainakin meillä kotona ystävien kesken!

 210. Asu numero 3.

 211. numero 3 :-) eikä vielä mitään hajua mitä itse pukisi pikkujouluihin…

 212. Nro 1. Miellytti silmää eniten asuista. Tänä vuonna työpaikan pikkujouluissa oli naamiaiset, toivottavasti vielä johonkin rientoihin pääsee käyttämään glitteriä ja paljettia :)

 213. Voi, miten upeita kuvia, Anna-Maria! <3 Viimeinen asu eli pikkujoulut ystävien kesken oli mun ehdoton suosikki :–) Ylipäätään kaikki kimaltava kiinnostaa – tämä pimeä kausi kaipaa glitteriä!

 214. Asu nro 2. Pikkujoulut ovat vasta tammikuussa, joten en ole vielä miettinyt asuani.

 215. Viimeinen asu on aivan omaa tyyliäni, joten valitsen sen :)

 216. Asu nro 2 :)

 217. Ihania asukuvia kaikki, mutta pikkujouluja varten ehdoton lemppari toi paljettimekko, eli asu nro1. Sopii sulle älyttömän hyvin :) Asun nro2 voisin hyvin nähdä itseni päällä arkenakin ja noi housut jäi nyt vahvasti mietintään :) ehkä pitää käydä piipahtamassa Mark&Spencerillä nyt muutenkin :D

 218. Toinen asu oma suosikki, koska se on niin freesi ja erilainen! Pikkujouluihin laitan luultavasti nahkahousut ja jonkin värikkään samettipaidan.

 219. Paljettimekko ehdottomasti :) Vielä en ole päättänyt pikkujouluasuja, jotain mustaa ja punaista 🙂

 220. Suosikkini on nro 2, kaunis, klassinen ja jopa jotenkin seksikäs samaan aikaan :) En ole saanut kutsua pikkujouluihin mutta jos työpaikka sellaiset järjestää niin pukeudun todennäköisesti mustaan; musta pitsitoppi, musta hame ja sukkikset yhdistettynä nilkkureihin :)

 221. Nro 2 on suosikki, kaunis, klassinen, jopa seksikäs :) Itse puen mustaa pikkujouluihin jos kutsu käy!

 222. Oma suosikkini olisi numero 3. Tänä vuonna tosin ainakin useimmat pikkujoulut taitavat jäädä välistä kun kotona tuhisee pieni vauva.

  -AmyM

 223. Asu nro 3 on kaunein.Itse olen ommellut kullankimalteisen paidan jonka yhdistän nahkahameeseen.

 224. Minua miellytti tuo keskimmäinen housuasu! Klassinen, mutta samalla päivitetty versio! Pikkujouluihin pukeutuisin juuri noin – jotain mustaa ja jotain yllättävää.

 225. Asu 1

 226. Asu numero 1 on suosikkini

 227. Asu 3!
  Kaikkihan ovat erittäin kauniita, mutta itselläni näkisin päälläni sen viimeisimmän. :)
  Tänä vuonna pikkujoulut uuden työporukan kanssa, lahjakortti tulisi tarpeeseen. <3

 228. Asu nro 2, itsellä ei pikkujouluja.

 229. Paljettimekko on täydellinen!
  Itse olen valinnut asuksi ehkä vähän tylsästi mustaa – pitsipaita ja farkut.

 230. Asu 3 on kyllä paras!

 231. Paljettimekko on makein asu! Itsellä pikkujouluissa sininen teemana ja tuolla asulla voisi myös siellä edustaa :) Mekko vielä hakusessa.

 232. Sininenmekko

Leave Your Reply