Siis ihan ensiksi, mikä sää! Aivan mieletön sininen taivas ja auringonpaiste, tätä lämpöä ei voi muuta kuin olla rakastamatta! Toiseksi, mikä viikonloppu! Blogitapaamista, kesäinen Hämeenlinna, Kumman kaa -tähtien treffaamista, auringosta nauttimista ja ihania blogityttöjä – näistä hetkistä riittää ammennettavaa vielä ensi talvenakin! Ja kolmantena, mikä kampaus! Blogitapaamiseen liittyen, josta myöhemmin lisää, sain eilen ihan uuden lookin. Siihen ei tarvittu väripurkkeja tai saksia, vain taitava kampaaja ja Kaisan Kukan veistoksellinen kukkalaite, joka alunperin oli tarkoitettu Annen tai Ellun päähän, mutta päätyikin lopulta kaikessa tohinassa minun tukkaani.

Pikku-Heidi -look sai särmää näyttävästä kukkakoristeesta, ja vain tuulessa leijuva kesämekko puuttui. Olo oli hassu, tukka kiinni ja söpöä lettiä pään ympäri, ihan erilaista tavanomaiseen tukkatyyliin nähden, joten ihmekös tuo jos vähän vaati totuttelua! Vaihtelu virkistää ja mies oli oikein tyytyväinen, olihan hän toivonut kerta toisensa jälkeen lettikampausta hiuksiini. Ja minä olin kerta toisensa jälkeen torpannut ehdotuksen sillä, että hyvä jos perusletin osaan tehdä ja senkin vähän miten sattuu, joten turha edes yrittää mitään kaunista ja taidokasta. Mutta nyt, nyt oli lettiä! Tässä esimakua kukitettuun kampaukseen. Etukuva vilahtaa kyllä tulevassa postauksessa, en tajunnut sellaista illalla kotiuduttua pyytää ja siten saada tähän erään, mutta onneksi kuitenkin toinen kuvakulma tallentui päivällä kameralle!

kaisan kukka

Viime päivät ovat menneet enemmän tai vähemmän sisätiloissa pieniä pyrähtelyjä ulkona lukuun ottamatta, joten tänään on otettava kaikki irti kesäsäistä. Niinpä nyt heitän päälle jotain yltiökeveää ja lähden etsimään jäätelökiskaa ja näkymää merelle. Nauttikaahan ihanat!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Hihii, mua niin naurattaa toi pikkuheidi-vertaus :D Musta se letti oli tosi suloinen ja tyttömäinen jo itsessään, mutta onhan se nyt myönnettävä että tuolla kukalla se on heti paljon enemmän sua – aivan upea! Kiitos muuten kuvista, tulivat perille ja olivat tositosi hyviä <3

Vastaa

Haha, olo muuttuikin kerta heitolla tosi tyttömäiseksi! :D Ihan hullua, kuinka iso vaikutus pelkällä kampauksella voi olla ! :) Toden totta, toi kukka toi kokonaisuuten heti vähän lisää särmää ja söpö fiilis sai uusia ulottuvuuksia.

Jeee, ihan mahtavaa että pidit! Huomasin kyllä, että tuli vähän hätäisesti napattua, upeasta asustasi kun olisi saanut vielä paljon paljon parempia kun olisi miettinyt tuota taustaa ja valoa vähän tarkemmin. Noh, ens kerralla sitten :D

Vastaa

Kaunis kampaus. Tuo on muuten jännä, juttu kun miehet toivoo että hiukset sidotaan toisinaan kiinni ja vielä ihanan tyttömäisesti. Minä kun olen aina kuvitellut, että miehet pitää auki tuulessa leijuvista hiuksista :) Olen siis törmännyt ihan samoihin kommentteihin oman mieheni suusta.

Vastaa

No niinpä, ihan samaa olen kuvitellut! En ensiksi meinannutkaan otta miehen toivetta tosissaan, mutta nyt kahden vuoden aikana asia on tullut niin monesti esiin, joten alan uskoa, että sievät lettikampaukset oikeasti olisivatkin jees :) Harmi vain, että peukaloni on keskellä kämmentä mitä hiuksiin tulee, joten nyt olikin pakko käyttää tilaisuus hyväksi kun vieressä oli ammattilainen! ;)

Vastaa

Mun mielestä kampaus sopi sulle ihan täydellisesti! Kyllähän tuo kukka toi siihen viimeisen silauksen, mutta muutenkin. Kauniit kasvonpiirteesi tulivat ihan erilailla esille :)
Oli kyllä niin upeaa tavata! Olet kyllä luonnossa ihan mielettömän upea ilmestys ♥

Vastaa

Voi kiitos ihana <3 <3 Hih, olo oli vähän hassa uudessa kampauksessa, mutta kai se on täysin tottumiskysymys kun muuten aina liihottaa hiukset avonaisena! :) Oli kyllä aivan ihana tavata!!

Vastaa

Toi sun kampaus oli kyllä upea ja kukkakoriste sen ihan ehdoton kruunu :) Meillä oli ihan huippu päivä, olipa kiva tavata! <3

Vastaa

Voi kiitos!! Oli kyllä ihan huippu päivä ja aika lensi ihan huimaa vauhtia – toivottavasti nähdään pian uudelleen <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.