Se on sitten LOMA! Just nyt ja tästä eteenpäin. Ei vielä sisäistä, mutta ajatus neljän viikon nollautumisesta ja sunnuntaina starttaavasta reissusta kutittelee kivasti vatsanpohjassa! Nyt postiin huutojanne postittamaan, illalla ystäviä moikkaamaan ja yhdessä biljardia pelaamaan ennen pakkauksen aloittamista ja täysin reissufiiliksiin hukkumista. Ihana auringonpaistekin ja kaikkea. Mahtava fiilis!

marco polo 16marco polo 36marco polo 22Neule: Forever21, Hong Kongista / Housut: Zara / Koru: Bikbok / Kengät: Marc’O Polo

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Hyvää lomaa! ota paljon kuvia

Vastaa

Oi, kiitos! Kuvia tulee varmasti otettua paljon :)

Vastaa

Oikein ihanaa reissua! :) Odotan jo suurella mielenkiinnolla Espanjan matkapostauksiasi (ei paineita… ;) ). Toivottavasti teille tulee ikimuistoinen reissu! :)

Vastaa

Kiitoksia! Matkakuume on jo huipussaan ja tänään edessä pakkaus huomista lähtöä varten, hui, jännää :)

Suuri kiitos, matkasta tulee varmasti unohtumaton ja kertomuksia matkalta ilmestyy blogiin aivan varmasti! :)

Vastaa

Ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille molemmille!! Oma loma alkoi tällä viikolla – onhan tämä ihanaa!! :-)
T. Tupuna

Vastaa

Oi, suuri kiitos!! :) Ja ihanaa, rentouttavaa ja nautinnollista lomaa myös sinulle :)

Vastaa

Ihanaa lomaa ja matkaa!!

Vastaa

Kiitos!! :)

Vastaa

Hihhei! Onnea lomasta! Ja ihanaa matkaa! Meillä yks kotiutuu Skotlannista huomenna ja kaks lähtee parin päivän päästä Sisiliaan – meidän miehet nimittäin. Mua kutsuu Lontoo muutaman viikon päästä vielä toistamiseen.

Vastaa

Kiitos, lomaa on kyllä odototettu, ja edessä oleva neljän viikon vapaa tuntuu huimaavan ihanalta! Oih, teillähän matkustetaan kanssa, ja erinomaisia kohdevalintoja, jos minulta kysytään :) Sisiliassa en ole käynyt vielä, mutta sinne(kin) on ehdottomasti päästävä joku päivä ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.