Hurahdin korikasseihin kaksi tai kolme kesää sitten. Tulevaa kesäkautta varten ehdin jo kehittää uuden korikassifiksaation, nimittäin pienehkön pyöreän. Sellaisen, jonka saa näppärästi crossbodyksi. Niitä tuntuu nyt näkyneen kaikkialla, tai kaikkialla muualla kuin kaupoissa. Pinterest, Instagram sun muut kuvamaailmat pursuavat somia korikasseja, mutta vastaavaa ei ole tuntunut tulevan vastaan keskustan putiikeissa.

Olin mielessäni ehtinyt jo maalailemaan sellaisen täydellisyyttä reissulle ja lähes ostin vähän sinnepäin olevan & Other Storiesilta. Tulin järkiini ja muistutin, että ihan hyvä on oikeastaan aika huono hankintaperuste, ja jatkoin matkaa. Hyvä niin, sillä satuin kävelemään Krunassa tuttuja katuja ja pienen sisustuskaupan Olkkarin (joka muuten on yksi lempparisisustusputiikeistani Helsingissä) avoimessa ovessa roikkui, mitäs muutakaan kuin muodoltaan pyöreitä korikasseja, espanjalaisia kuulemma. Sisältä löysin niitä lisää, ja vielä mieleisemmän kuin mitä houkuttimena oli ollut.

Tässä hankkimassani on se etu, että kassissa on nahkainen läppä, joka suojaa laukun sisältöä ja tekee siitä turvallisemman reissukaverin. Lisäksi sen pinta oli hieman muita malleja sileämpi, mikä taas tarkoittaa vaateystävällisempää korikassia. Rouheapintaisilla korikasseilla kun on tapana tiiviisti vartaloa vasten kannettuna repiä herkkiä vaatemateriaaleja, mutta tämän kanssa uskallan toivoa, ettei sitä ongelmaa ehkä olisi. Lisäksi koko on aika loisto, ei liian pieni eikä liian iso. Sisään mahtuu kamera ja muut tärkeimmät, sekin eduksi matkakäsilaukulle.

Mikä mainio syntymäpäivän lahja itselle!

Uusi laukku lähtee siis taatusti ensi viikon reissulle mukaan. Kuten kuvan Oasiksen kukkamekkokin, sekä luottopuukenkäni viime kesältä, Swedish Hasbeensit.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Rakkautta ensi silmäyksellä, kun postauksesi laukun näin. Pakkohan itselle oli saada samanlainen ja laukku saattoi olla liikkeen viimeinen kappale.

Vastaa

Oi, onpa ihana kuulla! Myyjä sanoikin, että noita on tuotu vain muutama, joten ihan huippua, että ehdit saada omasi!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.