Tämän kevään väripaletti näyttää aivan erityisen ihanalta, niin paljon kauniita sävyjä ja hempeää pastellia se tuntuu pitävän sisällään. Kuten mainitsinkin, erityisesti haalea mintunvihreä kolahtaa ja kovaa. En oikein osaa nähdä sävyä lähellä kasvojani, mutta asusteissa sitäkin paremmin! Viime viikolla bongasin Stockalla haahuillessani aivan hullunsöpön Ted Bakerin laukun, joka oli sävyltään juuri sellainen, mistä haaveilen. Olisin kotiuttanut laukun samantien jos se olisi joko ollut edullisempi tai nahka tuntunut laadukkaamalta. Nyt hinta tuntui vähän liian korkealta kausivärilaukusta, jonka laadusta en ollut aivan varma. Tokihan se oli nahkaa, kuten ehdottomasti haluan, mutta tuntui jotenkin hintaansa nähden muoviselta, joten jätin hyllyyn. Mutta silti, en voi kieltää, että laukku pomppaa mieleen säännöllisesti, sillä se vain on niin ihana! Eksyin sitä ihailemaan Ted Bakerin omille sivuille ja huomasin, että sitä saa myös muissa kesäisissä karkkiväreissä, joista voisin kyllä yhtä iloisena ottaa minkä tahansa toisenkin värin.

ted baker laukku 1Kuvat lainattu Ted Baker

Lämmin beige on kauniin klassinen, mutta keltainen ja persikkainen ovat todelliset katseenvangitsijat. Ted Bakerillä näytti olevan kesävärit muutenkin hallussa, niin upeaa kuosien tykitystä ja hellyyttävän herkullista värimaailmaa nettisivut olivat pullollaan. Voi että, miten oma vaatekaappi tuntuukin nyt niin tavattoman tylsältä ja synkältä?

 

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihania sävyjä! Se on tämä aika vuodesta, kun mieli on jo keväässä, mutta elo tiukasti talvessa.

Vastaa

No niinpä juuri! Tekisi mieli jo heivata takit ja talvikengät vinttikomeroon ja kietoutua keveäisiin väreihin ja materiaaleihin. No ei enää kauaa, kai.. ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.