Sukkisaika alkaa olla käsillä, mutta omaa siirtymää on jarrutellut hyvien säiden ohella luottosukkismerkin puute. Viimeiset vuodet olen tyystin ostanut ohuet 20 denierin ihonväriset sukkikseni H&M:ltä, mutta loppukeväästä aloin havahtumaan siihen, että pari toisensa jälkeen ne tuntuivat hajoavan käsiin melkein pelkästä kosketuksesta. Ennen olin mainostanut niiden huikeaa hintalaatusuhdetta, mutta nyt paketti toisensa jälkeen petyin. En tiedä onko sukkisten kohdalla vaihdettu valmistajaa vai mitä, mutta kaikki ne yhtenevät kokemukset paketti paketin perään eivät vain enää menneet sattuman piikkiin. Viikko sitten koleampana päivänä H&M:n ihonväriset sukkiset jalkaan vetäistyäni ja jo töissä ensimmäisen silmäpaon bongattuani (kotiin lähtiessä niitä oli jo neljä pitkää vanaa ympäri sääriä), totesin, että nyt riitti. Yhtään samaista pakettia en enää osta. Mutta nyt olenkin sitten tuuliajolla, mitä tehdä kun luottomerkki pettää, mutta ilmankaan ei voi olla?

Paksumpien kanssa vastaavaa ongelmaa ei ole, ja niitä voi napsia merkiltä kuin merkiltä, ja omista sukkislaatikoista (kyllä, monikko), lötyy vaikka mitä merkkejä. Ohuissa mustissa taas suotin pääsääntöisesti 30 denieriä ja niitäkin löytyy verrattain hyvin, mutta nyt on ihonväristen kanssa ongelma. Muistan aikoinaan aikaa vieneen jo pelkästään oikean ihonvärisen sävyn löytämisen, niinpä olin onnesta soikeana kun löysin H&M:n sävyn light amber – se sopii täydellisesti ihonväriini, ei ole liian vaalea eikä liian tumma, vaan superluonnollinen.

Sävyn lisäksi tietenkin materiaalin on toimittava, haluan sukkisteni olevan sileäpintaiset ja liukkaat, mutta ehdottomasti semimatat (tai matat). Niin, ja mitään housuosaa en halua. Tämän lisäksi sukkisten olisi myös oltava kohtuuhintaiset, muutama euro per sukkikset, enintään. Tai tietty jos olisi takuu, että ne kestäisivät yhtä moninkertaisesti kuin mitä hinta on halvempiin nähden, niin tietty olisin valmis maksamaan enemmän, mutta tähän ikään asti kertyneellä kokemuksella hinta ei ole näyttänyt olevan suora tae kestävyydestä. Niinpä olen pitäytynyt edullisissa, ja H&M:n olivat siinä(kin) täydellisesti, viidellä eurolla sai kaksi kestävää (silloin joskus) paria. Nyyhkäisy ja kaihoisa katse menneisiin vuosiin.

Mutta mistä uudet  20 denierin ihonväriset sukkikset? Auta pulassa olevaa. Onko sinulla luottomerkki tai muutama suosikkibrändi, joiden seasta yleensä löytyy hyvät ja kohtuuhintaiset arkisukkikset? Kaikki vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! :)

falke 01

Sain testattavakseni Falken ohuita sukkiksia, paksumpia olen moneen otteeseen ihaillut, mutten vielä kokeillut ja innolla odotan miten nämä ohuet toimivat. Showroomilla vieraillessani testailin 15 denierin sukkisparia, joka tuntui häkellyttävän vahvalta, mielenkiinnolla odotan pitääkö tunne myös käytössä. Hinnaltaan nämä olisivat minulla ensiajatukselta ehkä enemmän erityistilanteisiin (elleivät tietty kestoltaan päihitä edullisempia, sitten olen myyty), mutta entä arkeen? Vinkkejä, pliis!

Katso myös nämä

43 comments

Vastaa

Musta ei taida tähän pulmaan olla kunnollista apua, mutta ajattelin vain vinkata että ainoat hyvät omistamani sukkikset ovat Falken. Huomasin töissä, että olin jättänyt sukkikset kotiin ja oli pakko saada jalkaan jotain ja hätäpäissäni ostin nämä 18 euron äffät. Ovat olleet päivittäisessä käytössä nyt mmm..pari kuukautta eikä kulumisesta ole vielä mitään merkkejä. Oletko varma, ettet satsaisi yksiin tai kaksiin kestäviin?

Vastaa

Ooh, mahtava kuulla! ootankin, että saan tuon paketin korkattua :) olen ehdottomasti valmis maksamaan enemmän, jos ne kestävät, kuten tuossa mainitsinkin! Tähän asti vain hinta ei ole taannut laatua, vaan yhtälailla halpa on voinut kestää hyvin ja kallis huonosti (esimerkiksi yksiin 40 euron sukkiksiini tuli reikä jo toisella käyttökerralla, mur) – siksi kynnys ostaa kalliimpia on noussut kun ns.taetta kestävyydestä ei ole ollut, mutta jos voisi luottaa siihen, että kesto on ns.yhtä moninkertainen kuin hinta halvempiin nähden, niin joo, ilman muuta olen valmis maksamaan enemmän :) Tuo sinun kuvauksesi kuulostaa kyllä ihan loistavalta, ja sopisi täydellisesti tällaiselle sukksiten suukuluttajalle!

Kiva, että sain noi Falket testiin, niin pääsee näkemään, josko uusi luottomerkki olisikin näin helposti löytynyt ;)

Oliko sulla muuten mikä denierimäärä kyseessä, 20 denieriset vai ohuemmat?

Vastaa

mytights.com. Siellä on paljon eri sävyisiä ja eri paksuisia sukkiksia, varmaan useampia satoja erilaisia malleja. :) Sieltä tilaan omat sukkikseni ja loistavasti ovat kestäneet! Löytyy myös talvea varten lämpimiä superpaksuja sukkiksia..

Vastaa

Oi, loistavaa, kiitos vinkistä! Nettisivu on tyystin tuntematon, mutta nyt pitääkin suunnata tustumaan!! :)

EDIT: kääks mikä valikoima, tuollahan on vaikka mitä ja kivoilla hinnoilla! Tänne teen kyllä tilauksen!

Vastaa

Sukka ja sukkahousuasiossa olen jo vuosia luottanut Lindex:in tuotteisiin eikä ole tarvinnut pettyä. Keväällä eksyin jostain syystä ostamaan sukkia ja sukkahousuja H&M:ltä ja petyin kovasti. Pysyn siis Lindex:in asiakkaana jatkossakin. Heiltä saa hyviä sukkiksia niin arkeen kuin juhlaankin.

Vastaa

Kiitokset vinkistä! Itse olen kanssa todella tykästynyt Lindexin sukkisvalikoimaan! Ostan sieltä paljon paksuja sukkiksia, mustia sukkiksia (sekä 30 että 40 denierisiä) ja stay upeja (siellä on myynnissä 30 denierin saty uppeja, jotka on ihan loistavia!) – se onkin liike, johon yleensä ensimmäisenä suuntaan kun jotkut tietyt sukkikset on haussa ;)

Jostain syystä en ole kuitenkaan tullut kokeilleeksi Lindexin ihonvärisiä (muuta kuin niitä sellaisessa laatikossa myytäviä halpismalleja, joista en tykkää), kai olen pitänyt niitä yksittäispaketeissa olevia liian kalliina ja pysynyt edullisemmissa, mutta täytyykin kokeilla! Olen hameihmisenä sukkisten suurkuluttaja melkein läpi vuoden (seitsemän käyttökertaa kun tulee viikossa helposti täyteen, ja harva ohut pari kestää niin monta täyttä käyttöpäivää), joten siksi on tosi tärkeää, että hinta-laatusuhde mätsää, sillä niitä saa kuitenkin olla jatkuvasti ostamassa ja alle kympinkin kappale hinnalla hinnalla kuukausibudjetti kasvaa helposti isoksi :/

Vastaa

Hei!
Kiva että en ole yksin vastaavan ongelman kanssa! Lupaathan kertoa mihin päädyit ehdotusten jälkeen etten ”turhaan” tee samaa testikierrosta. :)

Erityisesti ihonvärisissä stay upeissa tuntuu olevan paljon laadunvaihtelua, parhaiten itselleni ovat istuneet DIMin sublimit (stockalta), mutta kestävyys on yleensä parin päivän luokkaa. Näitä tosin on perinteisesti saanut hullareilta vitosella paketti!

Olen myös suosinut ebayn kautta ostettuna Fiore-merkkisiä sukkiksia, jotka valmistetaan puolassa ja ovat täten halpoja hintaansa nähden. Parhaiksi steippareiksi ovatkin heiltä osoittautuneet ”Jacqueline”-nimiset, jotka ovat 20den ja erittäin hyvän tuntuiset!

Vastaa

Itse ostin vasta hätäpäissäni Sokokselta ihan S-ryhmissä myytävän House-merkin ohuita sukkiksia, ja tuli mieleen ne vanhat ajat kun itsekin suosin H&M:ää! Suosittelen testaamaan, laatu oli hyvä ja kuudella eurolla taisi saada kolmet :)

Vastaa

Oho, tuo kuulostaa kyllä oikein erinoamiselta hinnalta! Merkki onkin tyystin tuntematon, joten suuret kiitokset vinkistä, tämä täytyy ehdottomasti tsekata :)

Vastaa

Itselläni Norlynin ohuet ihonväriset sukkahousut kestävät yleensä kuukausia, ja käytän itse paljon sukkahousuja. Maksaisiko yksi sukkahousupari viitisen euroa? En tosin tiedä, löytyykö heiltä sellaisia, jotka täyttävät kaikki kriteerisi (esimerkiksi tuo housuosattomuus, miksi se muuten häiritsee; itse olen kokenut sellaiset kestävimmäksi). Kannattaa kuitenkin katsoa valikoima. Itse annan plussaa siitä, että kyseessä on suomalainen valmistaja (kuuluu Nanso-konserniin), ja sukkahousut käsittääkseni tehdään edelleen pohjoismaiden ainoassa sukkahousutehtaassa Torniossa. Joku asiantuntija saa korjata, jos muistin jotain väärin!

Vastaa

Oi, kiitos vinkistä! Olenkin käyttänyt Norlynilta paksumpia sukkiksia, mutten muista, että olisin ohuempia kokeillut – täytyykin perehtyä valikoimaan seuraavan kerran jossain läheisistä tavarataloista vieraillessa!

Itsellä tuo housuosa on pahasti esteettisesti häiritsevä asia :) Noh, eihän sukkikset ylipäänsä esteettiset ole, mutta se housuosa etenkin hyppää silmään ja jotenkin katkaisee säärtä. Plus, että käytän usein hameita, joissa on halkiot tai jotka vain ovat niin lyhyitä, että erityisesti istuessa nousevat sivusta ja erityisesti matalalle tuleva housuosa pilkottaa helposti alta – ja toki olen katsellut usein myös tätä samaa näkyä muilla, ja tullut siihen tulokseen, etten tahdo ottaa riskiä rajan vilkkumisesta. Kärkivahvikkeen silti mielelläni otan, mutta siitä huolimatta sukkikseni tuntuvat hajoavan juuri tästä kohtaa. Onneksi kohta on kaikkein huomaamattomin ja helposti väliaikaisesti paikattava, mutta repeää herkästi nopeasti rumaksi ja näkyväksi.

Vastaa

Olisin suositellut Kunertin Chincilla- sukkiksia (20 den), mutta niissä hinta oli noin 14€. Aivan taivaallisen ihanan tuntuiset jalassa! Ei kärki- tai kantavahvikkeita, täysin matat. Mainostavat olevansa erityisen ”silmäpakovapaat”. Olen käyttänyt vasta yksissä juhlissa, mutta istuin koko illan jalka tämän tästä superkarheaan pöydänjalkaan hangaten, eikä mitään ongelmia ollut. Vaikka siis olen kokeillut vasta kerran, niin tuntuvat niin hyviltä, että suosittelen kokeilemaan jos haluaa yhdet kalliimmat testata :)

Vastaa

Oh, nyt kuulostaa kyllä niin hyvältä, että! Siis todella vahvikkeeton ja silti silmäpakovapaa!?! Vitsit, kuulostaa niin mun sukkiksilta, ja vielä ihan tuntematon merkki! Iso kiitos vinkistä, tätä on kyllä pakko testata, ja ei tuo hinta niin paha ole jos oikeasti kestävät – jo silti hajoaisivat parin käyttökerran jälkeen, niin sitten olisi kyllä liikaa. :)

Mistä muuten ostit omasi, eli mistä noita löytää?

Vastaa

Omani ostin Sokokselta, mutta uskoisin kyllä että Stocka myy myös (?). Näissä muuten on sellainen housuosa mitä vihaat MUTTA se on sellainen erilainen: eri tavalla ”housumaisesti” vahvennettu, hankala sanoa mitä tarkoitan mutta minusta melkein hyvän näköinen jopa. Ja itsekin todella toivon että kestää kauemmin kuin pari käyttöä, mutta tuntuma oli niiiiiin hyvä, että uskoisin kestävän :)

Vastaa

Hei! Minäkin suosittelen näitä Kunertin Chinchilla-sukkiksia. Käytän sävyä Cashmere, joka on itselleni aivan täydellinen. Olen melko vaaleaihoinen, mutta noista saa juuri aavistuksen kaunista sävyä sääriin, ja kuitenkaan ei yhtään liikaa. Inhoan siskonmakkarasääriä, mutta nämä ovat niin täydelliset sävyltään. Sukkikset ovat olleet myös yllättävän kestävät. Itse haluan ehdottomasti mattapintaiset, ja nämä toteuttavat senkin toiveen täydellisesti. Itse en ole halvempia merkkejä kokeillut, mutta ainakin Falke, Wolford ja Philippe Matignon ovat testaamiani merkkejä, ja nämä Kunertit päihittävät ne mennen tullen. Juuri ostin elokuulla Stockalta kolme paria, olivat n. 11 euroa kantistarjouksena. Aikamoinen mainospuhe taisi tulla, mutta haluan suositella tuotetta, jonka olen hyväksi havainnut. Enkä saa tästä mitään provikkaa :)

Vastaa

Mäkin sanon Kunert Chinchilla. :) enää en muita suostu käyttämäänkään… Ovat ihanan pehmeää materiaalia, vyötärö istuu hyvin useampi, vaaleakin sävy ja se kesto! Kestävät useammankin pesun ja oikeasti – ei silmäpakoja. Vaikka onnistuisit saaman pienen reiän näkymättömään paikkaan, niin ei haittaa, se ei todellakaan ala suurentua. Hinnaltaan tosiaan vähän enemmän, mutta joka euron arvoisia. Niitä saa ihan tavarataloista, stockalla tän kuun kantistarjouksena. :)

Vastaa

Niin, pieniä ongelmia pilkutuksen kanssa, mutta asia varmaan tuli selväksi… :)

Vastaa

Hih, oikein hyvin tuli! :)

Vastaa

Vitsit, nämä kuulostavat kyllä niin lupaavilta, että on kyllä ihan pakko suunnata ostamaan pari vielä tällä viikolla ja kokeilla! Hassua, etten ole onnistunut kuulemaankaan, vaikka muka sukkishyllyjen äärellä aktivisesti notkun, valikoiva näkö kai :) Ja kiitti tuosta Stocka vinkistä, sinnepä siis ostoksille!! :)

Vastaa

Tsemppiä kestävien sukkahousujen metsästämiseen ja kerro ihmeessä blogin puolella, jos onnistut sellaiset löytämään! :) Itse vähän epäilen niiden olemassaoloa, koska nykysukkikset on hehkulamppujen ja tulostinten tapaan suunniteltu vanhenemaan eli hajoamaan (http://www.vihreatvaatteet.com/suuri-vedatys-suunniteltu-vanheneminen/). Mitä heikompia sukkikset ovat, sitä useammin asiakkaat niitä ostavat.

Kovasti kyllä toivon, että 20 den sukkisten käyttöikä siitä huolimatta voisi olla edes vähän pidempi. Tuntuu todella epäreilulta maksaa 8-18 € parista, jota voi keskimäärin käyttää yhden tai kaksi kertaa.

Vastaa

No niinpä, sepä se! Sama ilmiö näkyy myös muussakin, kestävän tuottaminen ei ole kannattavaa ja lääkkeissä tuottaa enemmän hoitavat kuin parantavat, joten miksipä rahsampoa lakkauttamaan. Jostain muistelen lukeneeni, että periaatteessa kestävien sukkisten (ainakin nykyisiä huomattavasti kestävämpien) tekemin olisi teoriassa mahdollista, mutta siinäpä se ongelma, miksi tehdä kun ”kertakäyttöisillä” saa paremmat rahat.

Ja samaa olen pohtinut, itsellä kestää kaikki sukkikset äärimmäisen huonosti ja silti ne imevät rahaa pohjattomasti. Välillä mietin kauhulla, paljonko pelkkiin sukkiksiin on tuhraantunut vuodessa kun tuntuu, että koko ajan on tarvetta uudelle parille ja laatikosta löytyy vain rikkinäisiä (joita toki yritän sitten käyttää vaikkapa talvella housujen alla tai edes jotnekin hyödyksi, enkä suinkaan heitä pois ensimmäisen silmäpaon tullessa vastaan, mutta ihan hameiden kanssa niiden käyttö ei sitten enää toimi). Huoh, ikuisuusprojektilta kyllä vaikuttaa, mutta täytyy nyt ainakin koluta ensin läpi nämä täällä vinkatut! :)

Vastaa

Musta ei apua tässä asiassa oo, mutta pakko kommentoida sillä mulla ei sukkikset pysy koskaan yhtää kätyttökertaa pitemmin ehjänä, aina raapasen sormuksella tai jolla rannekorulla tai ihan millää vaan ja roskiin saa heittää. En voi ymmärtää miten joku saa ne säilymään ehjänä useammalle käyttökerralle. Kesällä testasin niitä uusia, joihin ei pitäis silmäpakoja tulla tai pitäis olla kestävempiä, mutta ei het sain nekin hajalle :)

Vastaa

Voih, kuulostaa niin tutulta! Itse onnistun kanssa aina jonnekin sohaisemaan vaikka kuinka yritän varoa! Itsellä kyllä jotkut ihan satunnaiset parit ovat tuntuneet kestävän pienen ikuisuuden (sukkiksiksi), mutta siihen nähden moninkertainen joukko on hajonnut alta aikayksikön – parhaimmillaan jo ihan päälle pukiessa! Nuo H&M:n kestivät aikoinaan yllättävän hyvin, mutta samaa ei kyllä todella voi sanoa enää, ne todella tuntuvat hajoavan käsiin pelkästä kosketuksesta. :/

Vitsit, täytyy kyllä koklata miten nuo ”silmäpakovapaat” sukkikset mulla toimivat, ainakin kiinnostus heräsi suuresti niitä kohtaan! :)

Vastaa

Sokoksen House merkin sukkikset on hinta-laatu suhteeltaan loistavat, kuten joku jo aiemmin mainitsikin…

Vastaa

Kiitos sinullekin vinkistä! Kiitos näiden kommenttien olen saanut listalle muutaman ehdottomasti testattavan sukkismerkkin, ja House on kyllä näillä suosituksilla yksi niistä :)

Vastaa

Täältä ainakin näyttäisi Kunertin sukkiksia saavan alehintaan: http://www.nettisukkahousut.fi/kunert-chinchillan-silmapaottomat-sukkahousut-p-12.html

Vastaa

Oi, huikeaa! Iso kiitos linkistä :)

Vastaa

Transparenzen sukkiksiin mä luotan. Saa ainakin Stockalta.

Vastaa

Tämä merkki onkin tuttu, olen jotain kuviosukkiksia niiltä osatanut ja tykännyt paljon, mutta hmm, ihan perussukkikset taitaa olla testaamatta – kiitos vinkistä, lisäänkin testilistalleni! :)

Vastaa

Täältäkin, kahden jaloissa kiehnäävän kissan omistajalta, ääni Kunertille! Testattu on, ja hyvin kestävät sekä karvaiset tervehtijät (!) että karkeat neuvotteluhuoneen pöytien alapinnat. On myös kiva kuulla, että en ole ainoa mattapintaisten sukkahousujen fani! ”Glossy”-pinta saa minulle kylmät väreet ja hammaspaikkojakin vihloo… :-) Onneksi on valinnanvaraa!

En ole pariin viikkoon ehtinyt kommentoida, mutta hoppuisinakin päivinä olen lukenut postauksesi: ihania hengähdystaukoja kiireisiin päiviin; kiitos Sinulle, ja aurinkoista viikkoa!

t. Tupuna

Vastaa

Nyt kyllä sai Kunert niin monta ääntä, että tänään poikkesin lounastunnilla nappaamassa Stockalta pari kappaletta testiin! :) Meillä ei pitäisi teräviä kulmia juuri taloudesta löytyä, mutta silti jotenkin kummasti saan aikaan silmäpakoja kuin tyhjästä, toivottavasti nämä ovat vastaus ongelmaan :) Ja sama juttu, kiiltäväpintaiset ovat musta jotenkin luonnottoman näköiset ja ottavat heti silmään kun selaiset näkee katukuvassa tai juhlissa.

Kiitos sinulle kommentistasi, kiire tuntuu olevan näin alkusyksynä yhden jos toisenkin ongelma, mutta yritetään muistaa pitää niiitä hengähdystaukoja säännöllisesti niin jaksaa kummasti paremmin :) Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

Vastaa

Ahkerana mekkojen ja hameiden käyttäjänä ongelma on tuttu, ja odotin mielenkiinnolla postauksen kommentteja. Nettisukkahousut.comia olen käyttänyt tyytyväisenä useampaan otteeseen, ja kokeillut myös Kunertin silmäpaottomat mallin. Olivat hyvät, mutta sain niihin reikiä aikaiseksi (ihan oma syyni…) jotka eivät toki purkaantuneet mutta reikäisiä ei voinut käyttää, ja ei ole tullut hetkeen tilattua, kun normihinta on melko korkea. H&M on ollut huonoimmasta päästä + useista Sokkarin merkeistä tykännyt. Hinta ei tosiaan ole tae kestävyydestä, olen saanut Wolfordit rikki siinä missä muutkin, ja tältä merkiltä ostan yleensä paksumpia malleja jotka kyllä kestävät käyttöä.
Viimeksi kahmin alelaarista kesäpoistoina ihonvärisiä matta-Amareja muutamalla eurolla. Niillä ehkä pärjää alkusyksyn!

Vastaa

Ohuet sukkikset on kyllä ne vaikeimmat löytää, paksuja kun uskaltaa napsia melkein merkiltä kuin merkiltä! Ihanaa saada kyllä näitä vinkkejä, ostin tänään Kunertit testiin ja eilen tilasin tuolta mytights.comista (mitä Ragdoll suositteli) ja nyt on kyllä ihan pakko mennä tsekkaamaan tuo sinun mainitsemasi nettisivu, on nimittäin (sekin) tyystin tuntematon!

Vitsit kun löytäisikin jonkun luottomerkin, niin ei tarvitsisi aina arpoa uusien äärellä hajoaako heti ekan tunnin aikana vai vasta seuraavalla käyttökerralla ;) Joka tapauksessa, olen varsin tehokas aikaansaamaan reikiä sukkiksiini, joten useita käyttökertoja kestävät olisivat enemmän kuin tervetulleet arkeeni. Näistä suosituksista on ainakin hyvä aloittaa etsintä :)

Vastaa

Kestävyydestä vielä. Satuin näkemään tv-ohjelman, jossa mainittiin että kestävät sukkahousut kehitettiin jo kymmeniä vuosia sitten. Niitä vain ei ole taloudellisesti järkevä tuottaa… joten joudumme ostamaan epäekologisia hajoavia sukkiksia.

Vastaa

Olisinkohan katsonut samaa ohjelmaa, sillä muistelen kanssa nähneeni vastaavaan väitteen jossain dokkarissa tms? Kilahtaahaan siitä ”kertakäyttäisyydestä” kassaan kivasti rahaa, mutta totta tosiaan, epäekologisuutta en edes uskalla ajatella puhumattakaan hermojen tiukassa olosta jatkuvan silmäpakopelon vuoksi ;)

Vastaa

Dokkari on ”Hehkulamppuhuijaus” johon eräs aikaisempikin kommentoija viittasi =)

Vastaa

Ah, no sepä se! Kiitos muistutuksesta :)

Vastaa

Kannattaa testata Lidlin sukkikset (ihan totta!) :)! Yllättävän hyviä ja suht kestäviä. Olen ostanut paksumpia ja ohuempia sukkiksia. Tosin niitä ei ole aina myynnissä (tulee aina silloin tällöin erä).

Vastaa

Tämä on muuten totta! Ja hinta Lidlin sukkiksissa on ylivoimainen :)

Vastaa

Hih, mahtava kuulla! Täytyypä siis hamstrata Lidlistäkin sukkiksia kun niitä sattuu erä eteen :)

Vastaa

Vitsit, kiitos vinkistä! Tässä onkin sukkikset, joita en olisi osannut vilkaistakaan ilman suositusta!! :)

Vastaa

Vähän vanhempi postaus jo, mutta aihe ei. Sukkahousuvinkkejä siis. Mattasukkahousujen ystävänä olen nyt viime aikoina tykästynyt juuri noihin S-ryhmän House-sukkahousuihin. Ohuimmat (15 denieriä) on vielä testaamatta, mutta muita paksuuksia kyllä välillä 20-150den. Kaikki mallit täyttää sen kriteerin, että hyviä sukkahousuja ei juuri tunne yllään. Ja kyllä, nytkin minulla
on Housen sukkahousut jalassa, 60den. Nämä ovat todella pehmeät ja miellyttävän tuntuiset ihoa vasten. Parhaat House sukkahousut tähän asti. MUTTA olen löytänyt vain mustana toistaiseksi. Toivottavasti tulee muunkin värisenä. Ohuempia sentään löytyy ihonvärisenä ja tummemmanruskeanakin (kaarna). 15-20 denierin malleja on myös silmäpaottomina. En ole vielä testannut. Plussaa on myös House sukkahousujen riittävän pitkä sääriosa. Ja vyötärö sopivan korkea, että saa vedettyä sukkahousut riittävän ylös. Kirjoitinkin jo toiseen postaukseen näistä Houseista.

Myös värillisiä sukkahousuja käyttävänä (arkenakin), olen pitkään turvautunut Voguen Colore malleihin. Onneksi hamstrasin useampaa väriä ajoissa, kun vaikuttaa siltä että on jäämässä pois. Falken ja Kunertin mattasukkahousuja käytän myös juuri istuvuuden ja kestävyyden vuoksi. Molempien merkkien sukkahousut kestävät minulla useita kuukausia ehjinä ja nukkaantumattomina.
Alelaareista noita poimin usein ostoskoriin.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.