Viikonloppu hurahti huimaa vauhtia miehen kotiväen luona kyläillessä ja voiden paksusti, näistä vierailuista kun ei koskaan herkuttelua puutu! Nyt olemme kotiutuneet kasan mansikoita kanssa, ajatusten lipuessa taas hiljalleen uuteen viikkoon, joka on kohdallani jo huomattavasti paria edellistä viikkoa aktiivisempi. Luvassa siis kaikkea kivaa, kuten minimatka Tallinnaan!

kiomi shoes 8kiomi shoeskiomi shoes 10

Olen reissun jälkeen totutellut mataliin jalkineisiin ja tilasinpa jopa elämäni ensimmäiset city-tennarit Kyseessä ei suinkaan ole hurahdus ihan uuteen kenkämaailmaan vaan pikemminkin pakon sanelema ryhtiliike jalkinerintamalla. En tainnutkaan missään vaiheessa mainita, että nyrjäytin nilkan heti toukokuun ekan viikon alussa ja se on siitä lähtien vaivannut, reissulla äityi pahaksikin. Pari kuukautta kivun kanssa kärvisteltyä myönsin viimein, ettei se siitä parane ellen oikeasti pysähdy ja anna jalan parantua, mikä tarkoitti samalla myös etäisyyttä korkoihin. Niinpä olen tepastellut huimasti enemmän matalilla ja muutenkin erityisen tukevilla kengillä, sekä toki lepuuttanut jalkaa kotona. Se on selvästi tehnyt hyvää, sillä ensimmäistä kertaa kohta kahden ja puolen kuukauden aikana se on osoittanut paranemisen merkkejä ja alan hiljalleen uskoa, että selviän amputoinnitta, heh. Niinpä tässäkin sinivalkoisessa asussa on matalat popot, enkä voi kieltää, että onhan olo outo. Niillä toki pääsee liikkumaan vikkelään, mutta samalla tuntee itsensä ihan tapiksi – miinus 10 senttiä voi saada aikaan ison eron! :)

kiomi shoes 5kiomikiomi shoes 12Pusero: Cubus, saatu blogin kautta / Farkkushortsit: H&M / Laukku: Zara / Kengät: Kiomi, saatu blogin kautta / Kello: Daniel Wellington

  Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Hieno laukku!
kyllä korottomiinkin kenkiin tottuu, paranemista

Vastaa

Kiitos! No niinpä, näin alussa olo vain on kovin hassu :)

Vastaa

Kauniit kengät nuokin, vaikka sinut onkin tottunut näkemään koroissa :) Minä kärsin polvikivuista, kärsinyt aika-ajoin 10 vuotta, mutta mikään muu ei auta kuin lepo.. tuskaista! Pikaista paranemista! :)

Vastaa

Hih, kiitti! Tykkään kengistä, mutta en vielä osaa sanoa pidänkö niistä itseni päällä :) Voi että, polvikipu on kyllä kinkkinen! :/ Samaan olen päätynyt tässä aika ajateltua, että kipu vain katoaisi normaalia arkea elellessä, eipä se niin vain mene, vaan pakko pysähtyä ottamaan rennosti ja lepuuttaa jalkaa!

Vastaa

Täydellinen kesäasu! Tuo sininen ihanuuslaukku kruunaa kyllä kokonaisuuden. <3

Vastaa

Oi, kiitos ihana! <3

Vastaa

Piti eilen kommentoida samaan syssyyn vielä tätäkin, mutta Onnimanni keskeytti nettihommat. –
Aivan ihanan raikas kokonaisuus, minä tykkään kaikesta sinivalkoisesta ja sun kynnet on vielä piste iin päällä. On muuten jännä juttu, että kun TOTTUU näkemään jonkunmihmisen tietyssä jutussa, ei heti edes tajua, mikä on eri tavalla. Katsoin kuvia ja funtsin, että mikä nyt ei täsmää. No, ne matalat kengät! :-) ovat kyllä ihan okei sinänsä, ja varmasti ehdottoman tarpeen tossa tilanteessa (auts). Oon vaan niin tottunut näkemään sut sellaisissa koroissa että itseäni vastaavissa kengissä huimaisi.

Vastaa

Oi kiitos, huippua kuulla, että kokonaisuus toimii! Hih, no niinpä, tiedän täsmälleen mitä tarkoitat – mulla käy kanssa noin silloin töllöin! Ihan ensimmäisenä muistuu mieleen kun tuttu päätti kokeilla värillisiä piilareita. Silmät siis olivat vaihtuneet sinisestä ruskeaan, mutten hoksannut asiaa itse, mutta silti oli just se kuvailemasi tunne, että joku vaan ei täsmää :)

Tunnen kyllä korot niin paljon enemmän omiksi ja on ihan hassu olo näissä matalissa, peilikuva näyttää oudolta :D Mutta ei auta, ei tämä jalka näytä paranevan ellen vähän anna armoa sille kaikkien korkkareideni keskellä ;)

Vastaa

Citytennarit! Sulle!? Wau! :D :D :D Tahdon nähdä :D <3

Vastaa

Haha, no niinpä! Mä en oo niin varma odotanko niiden näkemistä :D

Vastaa

Voi kun kaunis kokonaisuus! Ja kyllä niissä matalissa vaan on puolensa, olen huomannut itse ainakin lepuuttavani koipiani niissä ihan mielelläni aika ajoin vaikka korkoja rakastankin.

Vastaa

Oi kiitos!! No niinpä, eihän siitä pääse yli eikä ympäri, että kyllä ne jalat vaan matalissa jaksaa niin paljon paremmin kuin koroissa :) Hih, ehkä en tämän pakkototuttelun jälkeen enää edes osaa palata takaisin korkoihin! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.