Olenpas ollut aktiivisesti blogin äärellä tällä viikolla! Arvelinkin, että joululoma (sekä tietty hyvä lainakamera ja uusi läppäri) vaikuttaa asiaan ja kuvamateriaalia sai viimein kerrytettyä varastoonkin. Vielä siis on vähän blogikelppoisia kuvia jäljellä ennen kuin palataan nollatilanteeseen. Toivottavasti sää alkaa hiljalleen tarjoilemaan enemmän valoa niin ei materiaalipulaa pääsisi uudelleen iskemään, mutta epäilen, niin harmaata nytkin on.

Noin, ja tässä tehtyäni pienen kirjoituspaussin ovikellon soidessa en voi muuta kuin sääliä meidän ovelle päätyviä lähettejä. Ihmettelen, jos musta ei ole alkanut jo kehkeytyä yleistä vitsiä, niin monta kertaa olen avannut oven ihan räjähtäneenä ja just sängystä nousseen oloisena. En ymmärrä miten meille tulevat lähetit onnistuvat aina ajoittamaan tulonsa siihen kun olen just suihkussa tai muuten vain en ole ehtinyt vielä pukeutua. Hätäpäissä yritän kiskoa jotain päälle kun ovikello yllättäen soi ja välillä tekisi mieli selitellä oven takana seisovalle, mutta sille polulle en ole kuitenkaan vielä lähtenyt. Ajattelen, että ehkä en ole ainoa päiväsaikaan oven tukka pystyssä ja t-paidassa (jos hyvin käy) avaava. Haha, onneksi te ette näe mua nyt. Voin sen sijaan pistää julki näitä asukuvia, joissa olen kaikkien onneksi pukeutunut ja meikannut. Minä sen sijaan siirryn suihkuun ja aamukahville (tiedän, kohta on jo puolipäivä..).

sininen neule 3sininen paitasininen neule 23 Hame: Zara / Laukku: Zara / Nilkkurit: Gaudi / Neule: Vila / Rannekoru: veljen tekemä

Huulimeikistä ja kynsilakasta tarkempaa infoa täällä eilisessä postauksessa.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Ihanasti sopii yhteen huulipuna ja paidan väri, vaikka aika yllättävä yhdistelmä onkin! :) Kuka muuten ottaa asukuvasi, vai viritteletkö kadulle jonkun kuvaustelineen?

Vastaa

Tosi kiva kuulla, että toimii! :) Mies(parka) ottaa kaikki ulkona otetut asukuvat (poikkeustapauksissa joku muu, mutta se on usein mainittu ohessa). Asukuvien otto ulkona nolottaa muutenkin niin paljon, etten varmaan ikinä osaisi kuvata jalustalla paikassa, jossa mahdollisesti on ohikulkijoita, kotona sen sijaan tulee joskus napsittua joitain kuvia jalustalla sekä itselaukaisimella :)

Vastaa

Iiiiihana neule!! Onkse uus?

Vastaa

Kiitti <3 Voih, on vierähtänyt jo vähän aikaa ostosta! Bongasin tämän pilkkahintaan Nellyn alesta joitain kuukausia sitten, eli tuskin enää nykyisessä valikoimassa on tarjolla, mutta mistäs sen tietää jos jostain aleosastolta tulisi vastaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.