Koko alkuviikko on kulunut kiireessä ja päivät ovat venähtäneet. Istumalihaksia on tullut kulutettua yli kriittisten rajojen ja minun, muutenkin huonosti paikoillaan pysyvän ja liikettä kaipaavan, on ollut hetkittäin hyvinkin vaikea pitää itseni kiinni tuolissa ja kuunnella ties monetta tuntia mitä kouluttaja kertoo. Harmaat kalvot vaihtuvat seinällä ja mieli lähtee herkästi harppomaan muille laitumille. Itse olen aina ollut enemmän tekemällä oppivaa ja vahvasti visuaalista sorttia, joten luentojen seuraaminen on läpi elämän ollut hyvin haastavaa. Onneksi kuitenkin tällä kertaa kyseessä on vain muutaman päivän koulutusputki, mutta kummasti mieleen on näinä päivinä palautuneet muistot opiskeluajoilta :)

Aikataulut ovat viime päivinä livenneet tyystin liitoksistaan, venähdyksiä kuvailee paremmin tunnit kuin minuutit ja niinpä viikon muut suunnitelmat ovat menneet uusiksi. Tarkoitus oli tänäänkin piipahtaa eräässä tilaisuudessa, mutta kun kello vain tikitti eteenpäin ja asioita töissä riitti, ei auttanut muu kuin luovuttaa ja unohtaa meno. Toiseen myöhempään ehtimistä sentään yritin, urheasti jaksoin alkuillasta kiitää Seppälän avajaisiin Forumiin, todetan kuitenkin liikkeen ovella, että nyt ei vain pysty. Luovutin ja annoin muiden suunnata kuohuvalaseja kilistelemään, itse suuntasin valahtaneella ryhdillä kotiin nuokkumaan.

Maanantaina jaksoin olla skarppina liikenteessä, mutta näinä kuluneena parina koulutuspäivänä mukavuustekijät ovat voittaneet ja joustavat farkut ovat kummasti monipuolistaneet mahdollisuuksia löytää asentoja puutuneelle keholle koukoustilan jäykässä tuolissa. Tässä siis asu maanantailta, väsyneellä oli vähän vaikeuksia virittää luontevaa ilmettä kuviin.jakkupuku 10jakkupuku 42jakkupuku 01Bleiseri: Zara / Hame: Zara / Pusero: Armani / Kengät: Buffalo / Vyö: 2nd hand / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Huikean kaunis asu. Haittaako, jos vähän kuolaa rintapieleen?

Vastaa

Oo, kiitos :)

Vastaa

Oi, tuo hame on kovin upea!

Vastaa

Kiitos! Hame oli kyllä ihastusta ensisilmäyksellä, ja luulen, että päätyy näin syyskautena vielä monen monta kertaa päälle :)

Vastaa

Sä oot kyl melkonen kissa!!!

Vastaa

Haha, kiitos :)

Vastaa

Kiva tyyli upean värinen hame! itekin katselin tänään viininpunaista hametta mutta ehkä kirkas olisi kivempi kukaties

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät myöskin! Itselläkin on myös viininpunainen hame hakusessa, mutta tämä mansikanpunainen sattui löytymään ensin. Noh, molemmat sävyt mahtuvat kyllä vaatekaappiini ;)

Vastaa

Todella kaunis asu. Ihanaa, kun olet blogittanut toimistoasuja. Nämä ovat olleet oikein tervetulleita inspiroimaan lämpimiä elokuisia päiviä, kiitos! Kesän jälkeen on ollut hieman hakusessa mitä kaapista kaivaisi, kun ei halua vielä siirtyä syksy/talviasuihin, mutta ei voi ihan kesähepenissäkään toimistolle mennä. Puna/valko yhdistelmää tulee muuten käytettyä paljon kesäisin, mutta mustalla olet saanut siihen loppukesään sopivaa terävyyttä.

Koulutuspäivät ovat aika rankkoja. Täytyy pinnistellä, että ajatukset pysyisivät aiheessa, ja lyhyeen aikaan on mahdutettu paljon omaksuttavaa. Työpäivät tuntuvat kurssien jälkeen kuin levolta :).

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät! Kiitos arkiasujen enemmästä näkymisestä kuuluu miehelle, joka on vielä työpäivienkin jälkeen jaksanut napsia kuvia, sekä toki vielä valoisille illoille. Kauhulla odotan synkkiä syysiltoja, miten ihmeessä taas sitten napsii asukuvat? Pulma, johon en koskaan tunnu löytävän riittävän hyvää ratkaisua :)

No sinäpä sen sanoit, näiden maratonpäivien jälkeen jo todella odottaa ihan normipäiviä ja omia tuttuja päivärutiineja ja aikatauluja :) Kiitos kommentistasi ja ihanaa viikonlopun odotusta!

Vastaa

Ajattelin automaattisesti, että kuvat on otettu aamulla, koska minä itse ”rapistun” aina pitkien työpäivien aikana: aamulla hyvin olleet hiukset ovat latistuneet, vaatteet ovat rypistyneet ja hyvässä lykyssä olen onnistunut läikyttämään jotain päälleni, meikit kasvoilta kadonneet kuin ilmaan ja kengät ovat alkaneet painaa. Sinulla ei näyttäisi olevan sitä ongelmaa! :D

Vastaa

Haha, tunnistan kyllä tuon saman :) Kuvat olisivat ehdottomasti freesimpiä aamuisin, mutat toisaalta, aamu-unisena kuvienotosta tuskin tulisi yhtään mitään ;) Mutta juu, kyllä täälläkin päivän tunnit näkyvät (ja tuntuvat) – joskus tosin vähemmän ja josksu selvästi enemmän!

Vastaa

Wau! Upea asu!

Vastaa

Oi, kiitos <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.