No niin, ne printtihousut nyt kokokuvassa! Mitäs sanotte? Veikkaan näiden jakavan mielipiteitä, sillä kuosi ei ole mikään kaikkein helpoin eikä varmasti kaikkien makuun. Itse en ole suoraan myyty, mutta tykkään silti paljon näiden tuomasta vaihtelusta vaatekaappiini. Tällaisia minulta ei todella ennestään löydy, joten on ihanaa päästä leikkimään ihan uudenlaisella vaateella ja sen mukanaan tuomilla tyylimahdollisuuksilla. Inspiroivaa pukeutumisessa on uusien juttujen istuttaminen vanhaan vaatekaappiin ja  tietenkin se leikkisyys, pukeutuminen ei saa olla vakava asia! :)

Vanhasta vaatekaapin sisällöstä puheen ollen, juuri toissapäivänä raahattiin luotani monta kassillista kiertoon lähteviä vaatteita poikaystävän luokse, joita on tarkoitus päästä viimein tänä viikonloppuna kuvailemaan ja Huuto.netiin syöttämään. Mukana myös joitain laukkuja, sillä teen tilaa uusille nykyisiin vaatimuksiin paremmin sopiville, sekä muita asusteita ja koruja, sillä niidenkin valikoimaa parhaillaan järkeistän. Pysykäähän kuulolla, hihkaisen kun työ on saatu tehtyä! Ihanaa perjantaita kaikille!

Housut: H&M / Sukat: H&M / Neule: Zara, 2nd hand / Pusero: Armani, Wienistä / Laukku: Marc&Spencer, 2nd hand / Nilkkurit: NineWest, Hong Kongista / Huivi: Lindex

Katso myös nämä

20 comments

Vastaa

Ihanat on huulet ja housut!! <3

Vastaa

Hih, kiitos Annukka! :)

Vastaa

Aivan täydellinen asu! Joskus kun itse saisi rohkeutta pukeutua noin :)

Vastaa

Oi, kiitos, kiva kuulla että toimii! Heh, nyt vain rohkeasti kokeilemaan :) Ei haittaa vaikkei tuntuisikaan omalta, seuraavana päivänä kun voi taas laittaa jotain tuttua ja turvallista päälle!

Vastaa

Itse en ainakaan vielä lämpene printtihousulle, mutta tuo huulipuna on aivan upea! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että sinulle tuollainen rehellisen punainen sopii aivan loistavasti. :-)

Vastaa

Itselläkin on ollut hieman totuttelemista printtiin jalkoja verhoamassa :) Mutta kiva kuulla, että huulipuna toimii – sekin on vaatinut itsellä pitkän totuttelun, aiemmin kun turvauduin aivan liian usein nudepunaan ja olo oli outo missään muussa värissä. Tietinen tottuttelu on ilmeisesti tuottanut tulosta, nyt nimittäin huulissa on ollut tummempaa sävyä jo melkein joka viikkoa ;)

Vastaa

90-luvulla näin niin paljon pikkuveljiäni printtikuvioisissa pitkissä kalsareissa ja itse käytin printtikuvioisia verkkareita (huh-huh), että elinikäisiä printtihousutraumoja ei voinut välttää.

Vastaa

Heh, tiedän hyvin tunteen, kun jotain on nähnyt liikaa ja ihan toisissa tunnelmissa, niin verkkokalvot ovat vaurioituneet pysyvästi ja vaatii paljon, että ne alkaisi näkemään toisella tapaa vaikka aikaa vierähtäisikin välissä! Itselläkin on joitain sellaisia juttuja, erityisesti juuri teini-iän näkövahavainnoista, joihin en usko koskaan syttyväni vaikka kuinka tyrkylle tuotaisiin. :)

Vastaa

Oikein hienot housut ja koko asu, sopii sulle samoin kuin kauniin värinen huulipunakin! Välillä on kivan piristävää pukeutua eri tyyliin kuin tavallisesti.

Vastaa

Oi, tosi kiva kuulla, että sopii! Tismalleen samaa mieltä, vaatteilla on kiva leikkiä ja piristää mieltä kokeilla vähän oman pukeutumisen rajoja :)

Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Ihanat punahuulet! :)

Vastaa

Kiitos :)

Vastaa

JOo, kyllä,mielipiteet jakautuu. Aivan hirveät.
Mutta itse uskon myös siihen että millä asenteella vaatetta kannat, se kertoo myös paljon. Ja sullahan asennetta on.

Mun jalassa noi näyttäis kalsareilta ja olisin ihan varma että joku tulis sanomaan multa jäi päälihousut aamulla laittamatta.

Huulipuna on upea ! Go girl !

Vastaa

Arvasin, nämä on just sellaiset joista kaikki todella eivät voi pitää ;) Itsekään en ole vielä ihan varma omasta mielipiteestäni, mutta on ihana kokeilla uutta! Samaa mieltä myös tuosta, että ryhti ja asenne ratkaisevat, se kun näkyy miten asunsa kantaa :)

Kiva kuulla, että punainen huulipuna toimii! Huomaan, että punaisen käyttö on lisääntynyt huimasti tässä viimeisen puolen vuoden aikana, näyttää tuottavan tulosta se, että on väkisin pakottanut itsensä ulos omilta meikkauksen mukavuusrajoilta ;)

Kiitos kommentistasi ja rentouttavaa viikonloppua!

Vastaa

Tyylilyyli! ;)

Vaatii kyllä taitoa ja rohkeutta tuollaiset printtipökät.
Aiemmin en olisi kuvitellut sellaisia pukevani, mutta nyt on jotkut kukkapöksyt ja paidat alkaneet houkutella. =D

Vastaa

Hih, kiitti :) Kummasti se alkaa vaikuttamaan mitä näkee ympärillä, silmät tottuu ja mieli alkaa pehmenemään. Itse harvemmin olen etunenässä kokeilemassa uutta, mutta huomaan kyllä usein syttyväni vähän ajan kuluttua jutuille, joita päin en aiemmin edes katsonut!

Ihanaa viikonloppua!!

Vastaa

Hyvältä mun mielestä näyttää! Itse en varmasti uskaltaisi tuollaisia pöksyjä jalkaani laittaa eikä ne ehkä ihan mun tyyliset olekaan. Silti hauska huomata, miten olet onnistunut tekemään asukokonaisuuden, jossa housut pääsevät kyllä ”arvoiseensa” asemaan, mutta eivät kuitenkaan ns. hypi silmille. Eli jos olisit tullut vastaan, niin en olisi varmasti edes tajunnut, että jotain noinkin (minuun makuuni) räväkkää olisi päällä! :-) Hienosti siis yhdistelty, ja tehty ”kalsareista” jopa toimistokelpoiset! Ja todella arvostan rohkeutta kokeilla jotain omalta mukavuusalueelta poikkeavaa, vaikka kyse olisikin vain housuista :-)

Vastaa

Tosi kiva kuulla, kiitos paljon :) Hillitty yläosa on tosiaan melkein pakollinen vastaavan alaosakuosin parina. Tai ehkä housuihin voisi jotain värikkäämpääkin yhdistää, mutta siihen en taida ihan vielä olla valmis ;)

Tosiaan, pienet uudet jutut saattavat itselle tuntua suurilta asioila, kuten vaikkapa minulla on ollut tumman huulipunan kanssa pitkään (vasta nyt alan olla jo sinut sävyn kanssa) – sitä tuntuu kuin olisi jotain todella huomiotaherättävää päällä, kuin kävelevä huutomerkki, mutta kukaan muu ei välttämättä kiinnittäisi asiaan yhtään mitään huomiota, kaikki outous on vain oman pään sisällä.

Kiitos kommentistasi ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa! :)

Vastaa

Hyvältä näyttää :-O Minäkään en ole printtihousujen ystävä, mutta tässähän nää on oikein nätit. Ja huulipuna on piste iin päällä.

Vastaa

Hih, kiitti, tosi kiva kuulla että toimii! Itsekin vielä olen vähän varovainen printtialaosan kanssa, mutta kiva kokeilla jotein itselle erilaista ja ennen kaikkea, kiva saada sellainen vieläpä toimimaan edes joten kuten :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.