Jaan mielessäni kasvohoidot kahteen kärjistettyyn kategoriaan. On niitä, jotka ovat ihania hemmotteluhetkiä ja raukean rauhallisia kokemuksia, joiden suurin anti on hetken levähdys kiireen keskellä ja unenomaisen rento olotila. Ja sitten on niitä, jotka saavat aikaa näkyviä tuloksia. Jälkimmäiset harvemmin tuntuvat hyvältä tai suoranaisesti rentouttavat, mutta saavat jotain konkreettista aikaan. En tiedä onko se ikä vai tietty piheys, mutta vaikka rakastankin hemmotteluhoitoja, suosin silti mieluiten tuloksellisia hoitolakäyntejä, ja tuloksellisella tarkoitan näkyvää.

Kai myös kolmen kympin ylittyminen on saanut havahtumaan siihen, että perusnaamiot eivät välttämättä enää riitä. Iho vaatii enemmän ja sitä on myös tullut tietoisemmaksi ihon ikääntymisestä. Huomaankin, että viimeisen kahden vuoden aikana kiinnostukseni siihen, miten vanhenemisen merkkejä voi ennaltaehkäistä on kasvanut huimasti. Mitä enemmän olen aiheeseen sukeltanut, sitä kiehtovampaa on se, mitä kaikkea nykyään voi tehdä. Tehokkaita veitsettömiä hoitoja on valtavasti ja ihoa voi elvyttää monella tapaa. Toki miinuspuoli on, että se kaikki maksaa. Mutta toisaalta, niin maksaa hemmottelukin, joten olen tullut siihen tulokseen, että mieluiten pistän rahani lopulta sellaiseen, joka saa aikaan jotain konkreettista. Silti, mitä nopeammin tuloksia saadaan aikaan, sen parempi. Lukuisten hoitokertojen epävarmat tulokset eivät houkuta investoimaan.

impresse helsinki 2

Kiinnostukseni Töölössä sijaitsevaan Kauneushoitola Impresseen heräsi kun kävin siellä pressipäivässä. Vakuutuin hoitolan tavoitteesta tarjota oikeasti tehokkaita ratkaisuja ja hoitoja, sekä tietystä edelläkävijyydestä alalla.

Kyseisellä kerralla katselin demoa siitä, miten arpia voidaan nykyään häivyttää Biodermogenesi-hoidon avulla. Sitä on jotenkin aina mieltänyt arvet pysyviksi, mutta teknologia muuttuu. Parhaimmillaan kyseinen laite on kuulemma raskausarpiin, mutta myös muita arpia voidaan sillä hoitaa, vieläpä varsin kohtuulliseen hintaan. Toki mitä vanhemmat arvet ovat, sitä enemmän käyntikertoja se vaatii. Sivutuotteena iho kiinteytyy, joten en voinut olla miettimättä, pitäisikö joku päivä testata omiin näkyvimpiin arpiin. Lähinnä mielenkiinnosta, sillä olen varsin sinut kaikkien leikkausarpieni kanssa ja venymäarpia taas ei kropassani oikeastaan ole.

impresse helsinki 1impresse helsinki 4

Mutta oli puhua hoidossa, jossa kävin jokunen viikko sitten. Tuskailin silloin harmahtavaa, suuri-ihohuokoista (ikuiselta tuntuva ongelma, joka tuntuu etenkin näin iän karttuessa muuttuvan entistä havaittavammaksi) ja epäpuhdasta ihoani, jolloin Impressestä ehdotettiin ratkaisuksi karboksiterapiaa. Jatkona happohoito palauttaisi hehkua. Kyseistä hoitoa tehdään esimerkiksi aknesta kärsiville.

Karboksiterapia on lähtöisin Ranskasta (mikäpä hyvä ei olisi) ja hoito aktivoi hiilidioksidin avulla kollageenin muodostumista, vähentää turvotusta, vaalentaa tummia silmänalusia ja kirkastaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia. Hoito aktivoi ihon aineenvaihduntaa, mikä luonnollisesti myös nopeuttaa kudostenparanemista ja kiihdyttää kuona-aineiden poistumista.

Hoito on kaikkea muuta kuin hemmotteluhoito. Sain varoituksia siitä, että aine saattaa tuntua ilkeänä pistelynä ja iho olla tulipunainen loppupäivän. Kai kiitos korkean kipukynnykseni en kokenut pistelyä häiritseväksi ja myös omalla kohdallani punaisuus taittui melko nopeasti, mutta molempiin on syytä varautua kun kyseiseen hoitoon menee. Ohjelmaa ei siis kannata sopia heti perään, mielellään ei edes samalle päivälle.

Punakkuuden taituttua alta paljastui hehkuva iho, seuraavaan päivään mennessä lähes kaikki leuan rosoisuus ja ihon tukkeumat olivat häipyneet, enkä muista, milloin viimeksi ihoni olisi näyttänyt niin hyvälle! Siis oikeasti.

Kyseessä siis todella on hoito, jonka tulokset voi havaita silmin nähden.

impresse helsinki 5 impresse helsinki 7

Hoito saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

17 comments

Vastaa

Hmm, mielenkiintoista tuo mainitsemasi hoito arpiin. Itse olen näissä asioissa luottanut ainoastaan ihotautilääkäriin, sillä uskon heillä olevan parhaat tiedot ja taidot arpien hoitamiseen. Kaikella kunnoituksella kosmetologeja kohtaan jotenkin tuntuu kuitenkin turvallisemmalta luottaa näin tärkeässä asiassa terveydenhuollon ammattilaisiin.

Jos kuitenkin hoidatat omia (keloidi?)arpiasi jollain tavalla, olisi kiva kuulla kokemuksia. :) Toistaiseksi en ole itse saanut muuta hoitoa kuin kortisonipistoksia ja syväjäädytystä. Kuulemma arvet myös vaalenevat ajan myötä ja sitä voi myös edistää arpigeeleillä. Niistä en ole kuitenkaan kokenut olevan juurikaan apua.

Vastaa

Keloidiarvet ilmeisesti vaativat selvästi enemmän hoitokertoja, parhaimmillaan tuo taitaa olla kevyempiin arpiin, mutta toisaalta houkuttaisi kovasti kokeilla onko vaikutusta ja jos, niin millaista :)

Arpigeeliä lääkärit ovat suositelleet kun haava on paranemisvaiheessa ja ainakin niissä, missä olen käyttänyt, haavat ovat jääneet siistimmiksi, mutta käsittääkseni sillä ei ole enää vaikutusta enää jälkikäteen.

Vastaa

Hei Anna-Maria! Kysymykseni ei tällä kertaa liity ihan postauksen aiheeseen, mutta lähestyn nyt silti uusimmassa postauksessa. Olen suunnittelemassa matkaa Edinburghiin ja muistelin, että sinun blogissasi oli kohteesta useamman postauksen verran juttua. Nyt en kuitenkaan löytänyt kuin yhden? Onko juttujasi pudonnut pois blogimuuttojen varrella tai onko esimerkiksi Take me there -sivustolla julkaistut matka-artikkelit koskaan tulossa blogiisi?

Vastaa

Heippa Sonja!

Liki kaikki mun kirjoittamista Take me theren artikkeleista on siirretty tänne blogimuuton yhteydessä (muutama on vielä luonnoksissa säätöä vaativina, muttei Skotlannin juttuja). Tuo mun hakutoiminto on valitettavan huono, mutta onneksi sisäisellä haulla onnistuu paremmin :)

Montaa juttua tosin Edinburghista ei ole, on vain yksi pidempi, todennäköisesti se, jonka löysitkin: http://www.secretwardrobe.fi/edinburgh-2/

Sitten on pari (jos ei siis mitään reissuyhteenvetoja lasketa), missä kaupunki mainittu:
http://www.secretwardrobe.fi/edinburgh/
http://www.secretwardrobe.fi/alustus-skotlantiin/

Ja jotain vielä Skolantiin ylipäätään liittyen, kuten St. Andrewsista, Glasgowsta jne :)

Vastaa

Tämä olikin uutta ja mielenkiintoista. Itse olen saanut apua ultraäänipuhdistuksesta tukkoiselle iholle. Olen huomannut, että pahinta ihon kunnolle on pitkään jatkunut stressi, se todella vie ainakin oman ihoni huonoon kuntoon ja saa odotella pitkään, että taas normalisoituu.

Vastaa

Totta, sama juttu – stressi ja huonosti nukutut yöt vaikuttaa mulla kanssa selvästi ihoon. Ja toki myös ruokavalio, tai etenkin suklaan syönti saa heti leuan kukkimaan – tosin suklaan kohdalla hyvä puoli on se, että sen vaikutukset lähtee nopeammin näkyvistä kuin vaikkapa juuri stressin :)

Vastaa

Hei! Olisiko tästä hoidosta mahdollisesti apua laajentuneisiin ihohuokosiin? Tai sitten pohdin myös ultraääni ihon- puhdistusta tähän ongelmaan.

Vastaa

Heippa! Kyllä, juuri samaa kyselin – eli pitäisi olla, tosin yksi kerta ei sitä ongelmaa vielä ratkaise, mutta kuulemma yhdistettynä esimerkiksi happohoitoon pitäisi lievittää tuota ”ongelmaa” :)

Vastaa

Edelliseen postaukseen liittyen olisi kiva kuulla neuvoja sisältömarkkinoinnista aloitteleville bloggareille. Siitähän sinulla on pitkä kokemus.

Vastaa

Kiitos kovasti toiveesta! Pistetään muistiin – aihe tosin on todella laaja, joten kiva kuulla, jos joku tietty näkökulma kiinnostaa :)

Vastaa

En osaa muuta sanoa kuin että suunnitelmissa on kokkailublogi, johon tulisi ravintolasuosituksia ja matkailujuttuja.

Vastaa

Olisi ollut kiva kuulla tästä hoidosta vähän yksityiskohtaisemmin: Kauanko kesti, mitä normaalisti maksaa ja ennen kaikkea miten pysyviä vaikutukset ovat? Minullakin on suurihuokoinen, epäpuhdas iho joten tämä kuulosti hyvältä. Jos muutos kerran oli niin huomattava, niin olisi ollut kiva nähdä myös ennen- ja jälkeen -kuvat.

Vastaa

Oh, mulla onkin jäänyt linkkaamatta postauksesta hoitokuvaukseen! Täältä siis löytyy tarkempia tietoja: http://hoitolaimpresse2.pm2.fi/kasvohoidot/karboksiterapia/ Itse hoito kesti noin puolisen tuntia, eli on melko nopea, mutta siihen tosiaan voi yhdistää myös muuta. Itsellä pelkkä karboksiterapiahoito riitti siihen, että suurin osa leuka-alueen röpeliäisyydestä tasoittui seuraavaan päivään mennessä (ihan hämmentävän nopeasti siis!) ja iho näytti huomattavasti kuulaammalta!

Tämän pitäisi tehota myös suuriin ihohuokosiin, mutta siihen en yhdellä hoitokerralla nähnyt mainittavaa vaikutusta, eli ilmeisesti siinä tapauksessa olisi hyvä toistaa tai yhdistää esimerkiksi juuri kosmetologin suosittelemaan happohoitoon :)

Vastaa

Todella mielenkiintoista kuulla tästä kasvohoidosta! Kasvoni iho vaatii vielä paljon, jotta se palautuu aikaisemmista iho-ongelmista. Olen itse todella tykästynyt Impresseen ja olenkin kokeillut sitä arpihoitoa muutaman kerran :)

Vastaa

Oi, sä oot kokeillut sitä! Millainen se oli? Tehosiko niin hyvin kuin, miltä kuulosti?

Vastaa

Mä en ole kuullutkaan tällaisesta. Vaikutti kiinnostavalta. Itselläni on vähän sama, ne hemmottelevat hoidot on todella ihania, mutta isoimmat ja pidempiaikaiset muutokset näkyy niillä tehokkailla ei ehkä niin mukavan tuntuisilla hoidoilla.

Vastaa

Sama juttu, tämä oli ihan uusi juttu mullekin! Sitä suuremmalla syyllä, oli tosi mielenkiintoista kokeilla ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.