Ruotsalainen hiustenhoitotuotteisiin erikoistunut Maria Nila valitsee vuosittain hyväntekeväisyyskohteen, joka limittyy osaksi toimintaa, niin rahallisen tuen kuin tietoisuuden levittämisen suhteen. Pidän Maria Nilan tavasta tehdä hyvää liiketoiminnan ohella, etenkään kun se ei tunnu päälleliimatulta, Maria Nila kun on vegaaninen Petan hyväksymä ilmastokompensoitu brändi, jolla on nyt myös luonnonkosmetiikkasertifikaatin omaavia tuotteita.

Tuotot hyväntekeväisyyteen

Viime vuonna hyväntekeväisyyskohde oli sarvikuonot ja vuosi vaihtui eilen vegaanipäivänä, tulevat 12 kuukautta kohteena uhanalaiset maitovalaat ja erityisesti Islannin edustalla seisova Sea Life Trust Beluga Whale -luonnonsuojelualue. Edelleen tänä päivänä tuhansia yli 3000 valasta ja delfiiniä elää vankeudessa ihmisten viihdyttämiseksi, ja tämän kaltaisilla luonnonsuojelualueilla onkin suuri merkitys vankeudessa eläneiden eläinten turvallisessa palauttamisessa luonnolliseen elinympäristöönsä. Nyt Islannin edustalla elää kaksi maitovalasta, Little Grey ja Little White, jotka opettelevat elämään itsenäisesti.

Itselle yritysten vastuullisuudella on merkitystä, joten Maria Nilan kannattamiseen on useita syitä, sitä paitsi, tuotteet ovat poikkeuksellisen kauniita ja tietenkin toimivia. Jos hiustenhoitotuotteesi kaipaavat päivitystä, nyt kannattaa tehdä tilaus Maria Nilan verkkokauppaan. Vegaanipäivän kunniaksi saat 20 % alennusta kaikista Maria Nila-verkkokaupan ostoksista 10.11.2020 asti koodilla BELUGA, ja samalla tänä aikana tehtyjen ostosten kaikki tuotto ohjataan ruotsalaiselle The Perfect World Foundationille, jonkatavoitteena on parantaa villieläinten oloja maailmanlaajuisesti sekä lisätä tietoisuutta aiheesta.

MARIA NILA ALENNUSKOODI: BELUGA

Verkkokauppaan tästä.
Voimassa 10.11.2020 asti.

Tuotteet saatu blogin kautta, en hyödy postauksesta tai alekoodin avulla tehdyistä ostoista. 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.