Näin blogimuuton lähestyessä on ollut hyvä syy tarttua blogin luonnoskansion siivoamiseen. Viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana sinne näyttää jämähtäneen aika tarkalleen sata postausta, joista karkealla jaottelulla kolmasosa on julkaisematta jääneitä pohdintoja, lähes toinen samanmoinen keskeneräisiä vastauksia kaikenlaisiin kiertäviin blogihaasteisiin (jeps, olen ollut vähän saamaton niihin vastaamisen kanssa, anteeksi) ja loput asuja, joissa on ollut jokin omaa silmää häirinnyt visuaalinen seikka, mikä on taannut sen, etteivät ne ole nähneet päivän valoa (toisaalta, enpä ole raaskinut poistaakaan).

Tänään naputtelin 50 luonnosta roskakoriin, mutta muutaman asun aion kyllä sieltä palauttaa takaisin julkaistaviin, kuten vaikkapa tämän menneeltä kesältä jääneen raitamekkoasun. Lisäksi toivoisin, että saisin viimein viimeisteltyä muutamat postaukset oman pukeutumistyylin kehityksestä, tyylin kulmakivistä ja oman kropan mallin vaikutuksesta pukeutumisvalintoihini. Mutta saas nähdä miten käy. Aloitetaan helpoimmista, eli asuista, ja katsotaan onnistunko etenemään asujen kautta tyylipohdintoihin ja lopulta vielä syvempiin vesiin. :)

raidallinen mekko-4raidallinen mekko-8raidallinen mekko-3raidallinen mekko-5Mekko: Zara / Sandaalit: Coccinelle / Huulipuna: MAC Ruby Woo

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Raidat ovat aina raikkaita! Piti kyllä nyt oikein moneen kertaan tihrustaa kuvat läpi, että ymmärsi kyseisen asun mekoksi eikä puseron ja hameen yhdistelmäksi! Jännän hämäävä raidoitus.

Vastaa

Hih, totta, printti kieltämättä hämää! Ja raidat todellakin ovat raikkaita, kaipaisinkin lisää raitavaatteita omaan kaappiin ja se täydellinen raitaneule on ollut haussa jo ties kuinka kauan, mutta vielä ei ole tärpännyt :)

Vastaa

Jee, odotan postausta tyylisi kehittymisestä vuosien varrella! :)

Yritin kovasti bongailla sinua viime perjantaina messuilla, mutta ei onnistanut! Muita bloggareita kyllä tuli vastaan, mutta olisin halunnut ihan henkilökohtaisesti kiittää blogistasi. Ehkä joskus toiste sitten!

Vastaa

Voi harmi, ettei törmätty! Mutta kaunis kiitos kiitoksesta, valtavasti se lämmittää näinkin – sitä paitsi, voi olla, että olisin vain mennyt täysin lukkoon ja paloauton punaiseksi jos olisin kuullut noin kauniit kehut kasvotusten :D Ihana olet <3

Vastaa

Heh, olisin ehkä itsekin tosipaikan tullen vain vilkuillut kaukaa. :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.