Tänään on kyllä jälleen ollut niin klassinen maanantaifiilis, että olen todella tyytyväinen kun päivä alkaa olemaan pulkassa. Nukun yleensäkin huonosti sunnuntain ja maanantain välisen yön; viikonloppuna ehtii tottua vähän eri rytmiin ja nyt vielä kun asioita surrasi mielessä, ei uni meinannut tulla sitten millään ja lähinnä torkahtelin aamuyön tuntien aikana. Aamulla tuntui kuin olisi joutunut nousemaan keskellä yötä, niin väsyneeltä tuntui ja hämärältä näytti, ja hytisin mielessäni sitä, että pimeä kausi on vasta alussa. Onneksi nyt on ollut niin upeat syyssäät päivisin, että lisääntyvän hämärän on jotenkin kestänyt, vaikka myönnän kyllä, että talvikauden vaikutuksen alkaa jo näkemään – väsyttää enemmän, herkut maistuu paremmin ja sohvannurkka tuntuu yhä houkuttelevammalta. En siis todellakaan ole talvi-ihminen, mutta senhän te jo tiedätte jokavuotisesta purnauksestani! :)

Olemme eksyneet katselemaan lentoja lämpimään periaatteella minne vaan, kunhan aurinko paistaa. Saa nähdä päästäänkö tänä talvena edes hetkeksi kylmää pakoon jonkin äkkilähdön voimin. Ensi vuoden reissusuunnitelmat vaativat vähän säästöä, joten joutuu käymään henkistä kamppailua siinä, että pystyykö nyt pitäytymään vähän aikaa erossa hetkellisesti mieltä lääkitsevistä matkoista panostaakseen sitten ensi vuonna vai pettääkö itsehillintä ja tulee suunnattua jonnekin. Saa nähdä, mitä talven tulo saa vielä tekemään reissurintamalla!

zara farkut 11zara farkut 18zara farkut 14zara farkut 10zara farkut 19zara farkut 01zara farkut 8Bleiseri: Zara / Pusero: Warehouse / Farkut: Zara / Laukku: Michael Kors / Korkkarit: Betty London
Kuvat: Ansku / Peace & Style

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

11 comments

Vastaa

Tosi kiva asu :). Ja tuon paidan printti on todella mielenkiintoinen ja upea! :)

Minä poden jälleen hirveää matkakuumetta vaikka juuri Barcelonassa olimmekin. Hieman houkuttelisi tehdä viikonlopun mittainen reissu Riikaan, mutta mekin joudumme säästämään ensivuoden matkaan sievoisen summan, että pääsisimme Skotlantiin :/. Kyllä niillä ihmisillä on helppoa, jotka eivät välitä ollenkaan matkustamisesta :D!

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos :)

Musta tuntuu, että matkakuume on melkeinpä kovimmillaan just reissun jälkeen, vaikak vois kuvitella, että mennyt reissu laskisi sitä :D Meitäkin niin polttelisi joku viikonloppusreissu suht lähelle, esimerkiksi Puolaan, mutta hitsit tosiaan, kun samaan aikaan pitäisi säästää… :D Mutta hei, Skotlanti on aivan ihana!!

Vastaa

Todella kaunis Kors! Tuohon malliin en olekaan aiemmin tainnut törmätä?! ♥_♥

Pirteää tiistaipäivää kaunokainen, ihana asu. :)

Vastaa

Oi kiitos! Mä en itse asiassa edes tiedä mikä malli on kyseessä, mutta kun bongasin sen loppukesän alesta, en voinut olla kotiuttamatta – olen kaivannut klassista ruskeaa laukkua, ja tämä täytti juuri sen loven :)

Ihanaa viikon jatkoa! <3

Vastaa

Mä tiijän mihin varaatte lennot! Alkaa p:llä :D

Vastaa

Voi arvaa, tekis kyllä niin mieli :D

Vastaa

Hei!

Keskellä talvea matkustaminen jonnekin lämpimään on minustakin kieltämättä ihanaa ja piristää todella paljon. Kun tykkäät matkustella ja teetkin sitä suht paljon, niin mietitkö koskaan, kuinka (epä)ekologista se on? Olisi mielenkiintoista kuulla ajatuksiasi aiheesta, toivottavasti kirjoitat siitä jossain vaiheessa! :)

kiitos kivasta blogista!

Vastaa

Voi kyllä!! Mies just viikonloppuna valitteli, että pitääkö mun niin pakonomaisesti lajitella jätteet, kierrättää, tarkkailla sähkön- ja veden kulutusta ja muutenkin miettiä muutenkin näitä asioita niin paljon (ja mun mielestä kun hän saisi miettiä enemmän;)), eli siis joo, koen koko ajan kroonista huonoa omaa tuntoa hiilijalanjäljestä ja kiinnitän tosi paljon huomiota tekemiini valintoihin. Tuossa matkailussa onkin se ristiriita, että rakastan sitä tosi paljon, mutta samaan aikaan tiedän sen myös epäekologiseksi, se siis todella on mittava paheeni.

Eihän se tietenkään pyyhi vaikutusta pois, mutta yritän kuitenkin kompensoida sitä muilla arjen valinnoilla kotona ja reissuilla, sekä tietty suosin mieluummin autoa ja junaa kuin lentämistä, mutta tietenkin kauemmaksi mennessä se jo ajan säästön kannalta on must. Olen suunnittelemassa juuri pidempää reissua ensi vuodella ja tavoitteena olisikin, että paljon kohteita voisi linkittää toisiinsa vaikka junalla, eikä tarvitsisi lennellä paikasta toiseen. Eli sisi pitkästi vastauksena kysymykseesi, asia on kyllä hyvinkin paljon mielessä ja mielelläni vaikuttaisin entistä enemmänkin – tosin myönnän, että lentomatkustuksesta kokonaan luopuminen tuntuisi vielä hyvinkin kirpaisevalta ajatukselta (tosin vaikuttaa siltä, että maailma on siihen suuntaan menossa, ellei kunnollisia vaihtoehtoisia ja vihreämpiä tapoja ala ilmestyä kuvioihin).

Kiitos kommentistasi ja ihanaa viikon jatkoa :)

Vastaa

Heippa,

Kiitos vastauksesta! Miten mua ei yhtään kummastuta, että olet tarkka esim. kierrätyksen suhteen- blogin perusteella vaikutat juuri todella hyväsydämiseltä ja huolehtivaiselta ihmiseltä, joka välittää myös ympäristöstään. Joten vähän arvelinkin, että olet miettinyt matkustelun (ja muun elämän) ekologisuutta paljonkin.

On totta, ettei lentomatkustamisen vaikutuksia voi lakaista maton alle, mutta on joka tapauksessa tosi hienoa, että mietit asioita noin paljon. Monet kun eivät ajattele ollenkaan. Matkusteleun lisäksi minua kauhistuttaa (lähinnä muotiblogeissa) uusien vaatteiden ja muunkin tavaran jatkuva hankkiminen. Miten ihmeessä jengi voi hyvällä omallatunnolla jatkuvasti hankkia lisää ja lisää tavaraa? Puistattaa. (Ja nyt en siis tarkoita, että sinä kuuluisit tähän porukkaan, kunhan vaan puran mieltäni. Sinulla on käsitykseni mukaan hieman erilainen ostosfilosofia etkä shoppaile ns. turhuuksia).

Kiitos kivasta blogista, jaksamisia alkavaan talveen ja nautitaan matkustelusta, silloin kun sitä teemme! :)

Vastaa

Ihana valkoinen bleiseri! Monesti sanotaan ettei vaaleille suomalaisille sovi valkoiset yläosat, mutta olen kyllä täysin eri mieltä – ihanan raikas! :)

Vastaa

Kiitos kovasti!! Itse tykkään hirveästi valkoisesta, etenkin kesällä, mutta myönnän, että talvenkalpeaa ihoa vasten puhtaanvalkoinen ei aina ole se paras valinta :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.