Vitsit, mitkä säät on ollut koko viikonlopun! Tietyistä kulmista ja kohdista katsottuna on näyttänyt jopa kesälle, vaikka siihen vielä on vähän matkaa. Kunnon kevät on saapunut ihan huomaamatta, ja tuntuu, että juuri vasta kiikutin talvitakit varastoon ja nyt pitäisi jo viedä jatkoksi kaikki yhtään paksummat välikausivaatteet. Noh, parempi näin päin!

Eilen käytiin miehen kanssa pitkällä kävelylenkillä Laajasalon ulkoilumaastoissa ja mietittiin, että noille kauniille nurmille ja rantakaistaleille pitää mennä piknikille sitten joskus kesällä. Tänään äitien päivän kunniaksi poikkesi äitini luona. Emme ole nähneet koko korona aikana, eli lähes pariin kuukauteen. Ei äitini kuulu vielä riskiryhmiin, mutta olen silti halunnut ottaa varman päälle. Nämä ajat ovat kuitenkin verrattain lyhyitä ja toivottavasti väliaikaisia. Nyt äitien päivän kunniaksi kävin kuitenkin viemässä kukkia ja sovittiin, että pidetään varmuuden vuoksi kuitenkin turvavälit. Katsotaan sitten lähempänä kuun taitetta, millainen tilanne on ja jos mahdollista, nähdään sitten vähän normaalimmin.

Tämä denimlook oli päällä eilen. Näitä kuvia katsoessa huomasin, että kaikki muu kenkiä ja sukkiksia lukuun ottamatta on 2nd handia. Hame 13 euron löytö, paita muistaakseni kympin paikkeilla ja vyö on muutaman euron UFF-ostos.

Meinasin ensin yhdistää midimittaisen hameen raitapaitaan, mutta joku ei vain tuntunut täysin oikealle ja vaihdoin lennosta kepeään pitsimäiseen paitaan. Pelkäsin tarkeneeko, sillä lähdin liikkeelle ilman huiviakin, mutta ihan suotta. Tarkeni erinomaisesti! Ensi viikolla taidan heivata nilkkurit varastolaatikkoon ja siirtyä johonkin välikenkiin, kuten avokkaisiin.

Denimhame: Object / Pusero: Zara / Nilkkurit: Sixty Seven

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.