Oih, katsokaa mikä ihana ylläripaketti minua odotti kotona työpäivän jälkeen!

ihana lahja

Kasa herkullisia luonnonkosmetiikkaputeleita; Kuren herkkulakkoja, ylellistä Patykaa ja Zuiin kesämeikkejä. Nam! En malta odottaa, että pääsen testaamaan ja omia suosikkeja valkkaamaan! Voi että, suuri kiitos Jolien tiimi! <3

Psst. Joliella juhlitaan tällä viikolla yksivuotissynttäreitä, mikä tarkoittaa aivan erityistä hemmotteluviikkoa. Päivittäin luvassa vaihtuvia ylläreitä ja tarjouksia, joten kannattaa ehdottomasti seurata Jolien fb-sivuja, ja kurkkia, mitä seuraavalle päivälle on luvassa!

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Ihana paketti!!! Aahhh!!! Ostin viime perjantaina Patykan piparminttusuihkugeelin, ja voi että, miten ihana tuote onkaan!

Vastaa

Eikö!! Ihanaa pakettia ei tehnyt mieli laskea käsistä, voi että, etenkin nuo Patykat, ah… Voin kuvitella, että piparmintun tuoksu on täydellisen raikas näin kesän helteille! Mmmm :)

Vastaa

Oijoi, Patyka! Mietinki juuri, että tekisi mieli poiketa taas Joliella, mutta synttäriviikon takiahan nyt on oikeastaan ihan pakko poiketa… :)

Vastaa

Hih, nyt on oikein erinomainen syy poiketa ;)

Vastaa

Hei ethän vaan yhtään tykkää noista Kure Bazaarin lakoista? Ai et? Eli annat ne mulle? Ai kun kiva! ;)

Tai jos nyt ihan jostain kumman syystä haluatkin pitää ne itselläsi niin saiskos jossakin välissä kuvaa ja käyttäjäkokemusta tuosta keltaisesta lakasta? :) Tähän mennessä kokeilemani Kuren lakat ovat olleet ihan mielettömän hyviä koostumukseltaan niin kiinnostaisi tietää miten tuo vaaleankeltainen toimii, sen väriset kun ovat usein olleet hankalia koostumuksiltaan.

Vastaa

Hih, tässä on kyllä niin ihana lakkakimara, etten tiennyt mikä korkata ensin, mutta taidanpa aloittaa sillä keltaisella! Tuo on kyllä tosi nätti sävy, olen itse asiassa sitä itsekin aiemmin putiikissa pyöritellyt, mutta on jäänyt ostamatta – todellinen nappiylläri siis! Ei muuta kuin lakkaamaan, sopiikin hyvin yhteen samanväristen farkkujeni kanssa ;) Testituloksia lupaan pian! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.