Tammikuu, se ainoa kuukausi vuodesta, jonka todella toivon kuluvan vauhdilla. Yleensä se ei sitä tee, mutta ainakin ohitusta helpottaa muiden asioiden miettiminen. Tulevan suunnittelu on aina hyvä, mutta kiva on edelleen pistää mennyttä vuotta pakettiin. Tässä siis vuoden 2018 viimeiset käytetyt kosmetiikat!

1 Yotuel Classic Mint -hammastahna ihastuttaa vuodesta toiseen, kuten olette huomanneet. Asema luottohammastahnana ei siis horju! Hellävaraisesti hampaan pintaa puhdistava ja koen hammastahnan estävän pinttymien syntymistä, mikä on hyvä kaltaiselleni kahviaddiktille. Kävin pari viikkoa sitten ikuisuuden jälkeen hammaslääkärissä vain kuullakseni, että hampaat ovat erinomaisessa kunnossa eikä edes hammaskiveä ole päässyt kertymään. Osakiitos varmasti kuuluu sähköhammasharjalle, mutta osansa tästä tekee epäilemättä myös hammastahna, sillä hammaslangan ja muiden suuhygieniatuotteiden käytön suhteen olen tavattoman laiska.

2. Oral B Gum&Enamel Repair* oli ihan toimiva perushammastahna. Alussa tuntui vähän liikaa vaahtoavalle, mutta siihen tottui ja lopulta asiaan enää kiinnittänyt huomiota. Tuskin kuitenkaan ostan uudelleen, mutta perushammastahnaa kyllä tykkään käyttää Yotuelin ohella, jotta tulee sopivaa vaihtelua.

3. BioEffect Micellar Cleansing Water*. Pidän BioEffectin tuotteista ja etenkin kasvoseerumit ovat ihan parhaita, todella tarjoavat vastinetta korkeaan hintaansa. Tämä viime vuonna lanseerattu misellivesi on luonteva täydentäjä BioEffectin sarjaan, mutta en kokenut mitenkään poikkeukselliseksi. Pullo on laadukas ja kauniin hillitty, kuten sarjan muutkin pakkaukset. Lisäksi mukavan riittoisa. Miinusta siitä, että kierrekorkki ei ole niin nopea käyttää kuin painamalla aukeavat. Sinällään itse tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta tuntuu, että edullisemmallakin löytää ihan yhtä hyviltä tuntuvia. Jos ja kun kaikkeen ei ole kuitenkaan rahallisesti mahdollista panostaa, panostaisin mieluummin sarjan seerumiin ja nappaisin miselliveden vaikka joltain huokeammalta luonnonkosmetiikkabrändiltä.

4. The Body shop Vanilla Marshmallow shower Gel* yllätti positiivisesti. Olen viime vuosina jotenkin ihan kokonaan unohtanut The Body Shopin olemassa olon, enkä tajunnut, että valikoima on pullollaan vegaanisia, tehokkaita ja varsin järkevän hintaisia tuotteita. Tässä suihkugeelissä oli miellyttävän täyteläinen koostumus, joka vaahtosi hyvin. Tuoksu oli juuri niin herkullinen kuin nimi antaa ymmärtää, olematta kuitenkaan överi. Visuaalisesti tosin miellyn yleensä enemmän hillitympiin etiketteihin/pakkauksiin, mutta itse tuote oli mainio.

5. DS Blond Shampoo* on kotimainen dermatologisesti testattu ja tuoksuton hopeashampoo. Runsas violetti pigmentti ja kun annoin vaikuttaa pari minuuttia ennen pois pesua, taittoi selvästi keltaisuutta. Toimi hyvin arjessa noin 1-2 kertaa parissa viikossa käytettäessä ja voisin hyvin palata tämän äärelle toistekin. Plussaa pelkistetystä pakkauksesta.

6. Gillette Satin Care Shave Gel on ollut ennenkin käytössä ja hyväksi havaittu. Neutraali ja riittoisa vaahtoava geeli karvojen poistoon. Tykkäsin vaaleasta pakkauksesta, joten samanlainen päätyi kylppäriin tämän loputtua. Ajaa siis loistavasti asiansa.

7. Garnier Micellar Cleansing Wipes. En ole puhdistuspyyhkeiden suurin ystävä, sillä koen vesipesun huomattavasti freesaavammaksi ja miellyttävämmäksi, mutta joissain tilanteissa näitä vain kaipaa, kuten matkailusta yövierailuihin. Niinpä kotoa aina löytyy puhdistusliinoja, vaikka eivät tiuhassa käytössä olekaan. Jos liinat vähän kuivahtavat, kastelen kevyesti ja ajavat taas hyvin asiansa. Nämä Garnierin pyyhkeet säilyttivät pitkään kosteutensa sekä puhdistivat hyvin, eli voisin ostaa toistekin.

8. Sebastian Potion9 Styling Treatment* on ollut käytössä joskus ennenkin ja tykkäsin edelleen. Sebastianilla on useita loistoja hiustenhoitotuotteita, eikä tämä ole poikkeus. Miellyttävä kevyt hoitava sekä kosteuttava pyyhekuiviin hiuksiin jätettävä voide. Superriittoisa pakkaus ja pidin siitä, että sisällä työntyvä pohja auttoi käyttämään pumppupullon sisällön viimeistä piirua myöten ja ilman hankaluuksia. Käyttöystävällinen ja toimiva, saa siis lämpimän suosituksen!

9. KC Professional Color Mask Art, sävy Grey Diamond* on parhaiten vaaleisiin hiuksiin toimiva vegaaninen, ammoniakiton ja hajusteeton suoraväri. Sytyin tuotteelle hitaasti, luonnolliseen hiussävyyn kun se ei mainittavasti tartu. Kun huomasin pidentää vaikutusaikaa reilusti käyttösuosituksesta, sain kaipaamani viilentävän vaikutuksen. Siinä tarkoituksessa ei päihitä Goldwellin vaahtosävytettä, mutta on oikein käypä vaihtoehto. Mitä olen nähnyt vaalea värin päälle käytettynä, muut sävyt ovat varsin intensiivisiä ja siten epäilemättä tehokas tuote.

Sebastian Potion9 Styling Treatment* on ollut käytössä joskus ennenkin ja tykkäsin edelleen. Sebastianilla on useita loistoja hiustenhoitotuotteita, eikä tämä ole poikkeus. Miellyttävä kevyt hoitava sekä kosteuttava pyyhekuiviin hiuksiin jätettävä voide. Superriittoisa pakkaus ja pidin siitä, että sisällä työntyvä pohja auttoi käyttämään pumppupullon sisällön viimeistä piirua myöten ja ilman hankaluuksia. Käyttöystävällinen ja toimiva, saa siis lämpimän suosituksen!

10. Wella Fusion Shampoo & hoitoaine* ovat niin ikään entuudestaan tuttuja ja jo hyväksi havaittuja. Kuivankarheille hiuksille ihanat. Selvittää ja hoitaa hellävaraisesti, jättäen hiukset miellyttävän pehmeiksi. Myös visuaalinen ilme miellytti. Toivottavasti pääsen palaamaan näiden äärelle toistekin!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.