Nukuin hädin tuskin viime yönä. Osin siksi, että jännitin vähän tätä päivää, osin siksi, että oli niin aikainen herätys. Pelkäsin, etten saa riittävästi unta, ja niinhän siinä kävi, etten saanut. Nukahdin neljän jälkeen ja herätyskello pirisi pari tuntia myöhemmin.

Onneksi päivä alkoi muilta osin aivan ihanasti. Treffasin hehkeän Adalminan, haettiin pientä aamupalaa Sis. Delistä ja suunnattiin Kampaamo Dynastiaan puunattavaksi, Teealle hiustenlaittoon ja Heidille meikattavaksi. Pari tuntia vierähti siivillä, litkin kahvia saadakseni itseni elävien kirjoihin, innostuttiin juttelemaan elämänmuutoksesta ja omia unelmia kohti kulkemisesta sekä pohtimaan hiusjuttuja. Aika erilainen ja varsin ylellinen aamun aloitus!

kuvaus 1photoshoot 12photoshoot 7photoshoot 10OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen jälkeen alkoi aikas monen tunnin kuvausrupeama, jonka menestyksen takasi ihana Ilona. Kotiin päästyä oli pakko hengähtää hetki ja hehkua sekä päivää että mielenkiintoisia asioita, joita elämässäni tapahtuu. Tulevaisuus vaikuttaa tuovan mukanaan kaikkea kiehtovaa, enkä voisi olla onnellisempi siitä, että olen uskaltanut tehdä valintoja, jotka ovat tuntuneet epävarmoilta, mutta tehneet tilaa uusille ideoille ja oivalluksille. Niitä haluan nyt palavasti viedä ajatuksista teoiksi ja kulkea pienin askelin eteenpäin mielessäni viitoittamaa, mutta sopivasti ajassa elävää polkua.

by malene birger  photoshoot 3photoshoot 1 photoshoot 9

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Olet kyllä rohkea ja upea nainen! <3
Kovasti jo odotan huomisia treffejä, aamuseen! <3

Vastaa

Voi ihana sinä!! Kiitos kovasti <3

Vastaa

Aurinkoista huomenta täältä pohjoisesta. :) En ole työkiireiden takia kerennyt muutamaan viikkoon blogissasi käymään ja mitä ihania kuvia tänne onkaan ilmestynyt sillä aikaa, ihan mielettömän upeita ja erityisesti vappukuvat.. ihanan hulvattomia, tulin NIIN hyvälle mielelle! Hauskaa vappua ja ihanaa kevättä!

Vastaa

Voi ihana, että nyt ennätit poikkeamaan ja jättämään näin ihanan kommentin!! Kiitos kovasti, ja olipa kiva kuulla, että erityisesti vappukuvat oli mieleen. Hihi, päätin kokeilla jotain vähän erilaista vappufiiliksissä :)

Tsemppiä työkiireiden keskelle ja aivan ihanaa vappua – toivotaan, että säät suosivat ja kunnon kevätkelit alkavat tästä viikonlopusta! :)

Vastaa

Oi, mitä kaunottaria! Eikä ihme, ihanan ihanan Heidin pensseleiden alla kenestä tahansa tulee hehkuva kaunotar – ja kaupan päälle saa iloisen ja huippuhyvän mielen! Heidi on ollut mukana monessa oman elämäni kurvissa, ja hänelle ja taidoilleen ISO tykkäys! :-)

Ihanaa vappua Sinulle ja läheisillesi!

t. Tupuna

Vastaa

Voi ihana sinä! Ja mikä hauska sattuma, että Heidi on tuttu!! Ihana ihminen kyllä – en itse ole aiemmin Heidin meikattavana ollut, mutta toivon todella, että uusia kertoja vielä tulee, jäi nimittäin tosi hyvä fiilis, sekä itse meikistä että ammattilaisesta :)

Kiitos samoin, aivan ihanaa vappua myös sinulle!! Toivotaan, että sää paranee ja päästään nauttimaan auringonpaisteesta mahdollisimman pian :)

Vastaa

Kesäkassi löytyi nyt, jos haluat kertoa mistä nuo ihanat graafiset totet ovat kotoisin, kiitos :) Yritin googletella mutta tuloksetta.

Vastaa

Heippa! Ne ovat by Malene Birgerin, ainakin Booztilta löytyy parhaillaan valikoimista tuota mustaa ja paria muutakin väriä :)

http://www.boozt.com/fi/fi/by-malene-birger

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.