Loppuvuosi on täynnä yhtä jos toista iltamaa ja juhlan syytä, on joulu ja muut juhlapyhät, tupareita ja synttäreitä. Niin, ja pikkujouluja! Kauden ekat pikkujoulut olivat torstaina, Bella-blogien ja Re:fashionin yhteiset pikkarit. Oltiin Shakerissä pienessä drinkkikoulussa ja väkerrettiin juomia Ufo shotilla, jatkettiin Apollon stand up -iltaan ja otettiin ihan vain rennosti. Meinasin jättää viime hetkellä menemättä väsymyksen takia, mutta hyvä että menin, aina ilo nähdä uusia ja vanhoja blogikollegoita!

shaker 2-1cshaker 8-1c

Eilen poikkettiin miehen kanssa tupareissa ja mietin, että meillä on jo vuosi nykyisessä kodissa asumista täynnä, mutta silti omat tuparit vielä pitämättä. Olisi ihan tosi kiva järjestää jotain ja ajatus tupareista on pyörinyt aktiivisesti mielessä jo muutaman kuukauden ajan. Ajatusta vähän pakittaa se, etten ole kovin emäntätyyppiä. On toki kiva laittaa juhlia varten, järjestellä ja kattaa, mutta omaan kotiin kutsuessa on vaikea rentoutua ja herkästi vain unohtuu stressaamaan, että onko vierailla kaikki hyvin, jokainen huomioitu ja pöydällä riittävästi syötävää. Ehkä kyseessä on vain harjoituksen puute, niin harvoin kun mitään itse järjestää, kehittää ehkä turhankin herkästi ihan tyhmää stressiä vaikka ihan tuttu porukka olisikin kyseessä. Siksi monesti tuntuu jotenkin helpommalta ajatukselta kutsua muualle ja viettää yhteistä aikaa vaikkapa kahvitellen tai illallistaen ulkona, jolloin ikään kuin sitä (omassa päässä kehkeytynyttä) velvollisuutta viihdyttää vieraita ei ole.

Toisena aspektina tietty on kodin pienuus, mikä pakottaa pohtimaan ketä kutsua ja kuinka paljon mahtuu. Tietty haluaisi kaikki paikalle, mutta mistä taikoa lisää tilaa ja istumapaikkoja? Niitä pieniä asioita pähkäillessä asia vain on jäänyt, mutta toisaalta lämminhenkinen iltama piristäisi keskitalvella mukavasti, joten ehkä vain pitäisi iskeä päivämäärä kalenteriin ja laittaa suunnittelu kunnolla käyntiin!

shaker

Ps. Väkersin Shakerissä mainion drinkin pienellä määrällä alkoholia, mutta isolla kahmaisulla jäätelöä ja murskattuja ufo-karkkeja, nam!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oli varmaan kivat kemut :-)

Vastaa

Oli kyllä tosi mainiot! :) Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.