Kuu alkoi ja hyppäsi jo uuteen viikkoon. Ihanaa, marraskuu saakin mennä nopeasti! Tässä kuussa taitaa kulua kaikkea energisoivaa, piristävää, freesaavaa ja elvyttävää – ainakin kosmetiikan saralla. Ravinnossa taitaa käydä ihan päinvastoin, lääkitsen kaamoksen kangistamaa mieltä suklaalla ja punaviinillä. Hyvä balanssi! Mutta mitä kului loppuun lokakuun aikana?

estelle-thild-2

1 Vita Liberata Fabulous itseruskettava sävy Dark tuskin enää sanoja kaipaa, niin monet kerrat olen sitä blogissani ylistänyt! Mahtava tuote, jolla jo ekan levityskerran jälkeen tulee näkyvä, mutta todella kaunis lopputulos! Tämä ei ole vielä löytänyt korvaajaa!

2. Estelle&Thild Fresh Water Lily Body Wash* oli ihana raikas suihkugeeli. Taattua Estelle&Thildin estetiikka, kepeyttä ja herkkää tuoksumaailmaa. Ihana ja kaunis tuote!

3. Sante Shower Bodylotion* jäi melko etäiseksi tuotteeksi, en ihan hiffannut suihkussa käytettävän kosteusvoiteen jujua. Mieluummin laitan kroppavoiteen yöksi, jolloin se saa rauhassa imeytyä sen sijaan, että pikaisesti käyttäisin iholla suihkun yhteydessä. Mutta ehkäpä joillakuilla idea toimii.

biozell-hiukset-2

4. Biozell suoristus- ja muotoilusuihke* on hintalaatusuhteeltaan loistava tuote lämpökäsittelyn alle ja sisältää myös UV-suoja. Nythän Biozelin pakkaukset ovat jo muuttuneet, mutta vastaava tuote löytyy edelleen valikoimista, mutta vain päivittyneellä ilmeellä. Kuulunut jo pitkään luottotuotteisiin!

5. Biozell Syväpuhdistava shampoo* toistaa niin ikään samaa mantraa monen Biozellin tuotteen kanssa, hinta-laatusuhde on loisto. Kohtuuhintainen ja todella tehokas syväpuhdistava!

6. Biozell Korjaava hiusnaamio* on hyvä tehotuote, jota itse käytän arkena ihan perushoitoaineen sijaan tai siihen sekoitettuna. Omille käsitellyille hiuksilleni parempi kuin kosteuttava naamio, vaikka kiva toki sekin!

ekopharma-3

7. V10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask* oli miellyttävä ja raikas geelimäinen naamio. Näin talven koitettua iho tuntuu tarvitsevan ekstrakosteutta, niinpä kosteuttavat naamiot ovat olleet entistä kovemmassa käytössä ja tämä ajoi mainiosti asiansa. Tosi hellävarainen ja helppo käyttää.

8. EkoPharma Puhdistava Vadelmavaahto* on loistava! Ihan täydellinen putsari, meikki lähtee supertehokkaaksi, mutta silti lempeä iholle. Ehdottomasti paras luonnonkosmetiikan putsari, mitä olen tähän mennessä testannut! Plussaa kotimaisuudesta ja riittoisuudesta, tuote siis on kookas, mutta myös superriittoisa!

9. Estelle & Thild Biocleanse Multi-Action Facial Toner* oli ihana ja raikas kasvovesi. Estelle&Thildin kasvovesiä olen käyttänyt useasti ja tykkään tosi paljon. Iho jää raikkaaksi, hengittäväksi ja puhtaaksi. Plussaa tietenkin kauniista purkeista ja luonnonkosmetiikkastatuksesta!

10. Exuviance AntiRedness Calming Serumia* ehdin hehkuttaa jo aiemmin viikolla. Ihan loistava tuote, joka todella ehkäisee punoitusta ja rauhoittaa ihoa. Kevyt ja supermiellyttävä iholla. Toimii hyvin päivävoiteen alla. Lisää täällä.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.