Viime aikojen yksi eniten odottamimmistani lähetyksistä saapui eilen, ja saatuani sen käsiini unohdin tyystin avaamattomana pari muuta samalla kertaa tullutta pakettia eteiseen. Tuttuun tyyliini palastelin paketin sohvalle (poikaystävä tykkää) ja siirryin hypistelemään sisältöä, Glo Minerals -sarjan meikkejä. Tiedättekin jo, että olen hurahtanut mineraalimeikkeihin ja muutenkin tykkään suosia luonnonkosmetiikkaa, joten mahdollisuus tutustua ja testata tätä uutta Suomeen rantautunutta (mutta maailmalla tunnettua ja palkittua) mineraalimeikkisarjaa sai innostumaan. Sain siis blogin kautta testattavakseni sarjan meikkejä, ja muistan kuinka pähkäilin aiemmin testerivalikoiman äärellä yrittän valita sarjan laajasta väri ja tuotevalikoimasta mieluisimman kuuloisia kokeiltavaksi. Päädyin nappaan sellaista, mitä en vielä omista tai ole kokeillut, kuten vaikkapa nestemäisen mineraalimeikkivoiteen. Mielenkiinnolla odotan, millaisia ovat! Testikokemuksista lisää kunhan olen ehtinyt perehtyä pakkausten ja tuotelupausten lisäksi myös sisältöihin.

glo minerals 5

Ainakin lupaukset sarjasta kuulostavat erinomaisilta, nettisivut kertovat, etteivät tuotteet luonnollisesti sisällä parabeenejä tai gluteiinista johdettuja ainesosia, eikä myöskään hajusteita tai kemiallisia väriaineita, ja ne sopivatkin hyvin herkkäihoisille. Tuotteet valmistetaan 100 % tuulivoimmalla ja niihin on ujutettu A-, C- ja E-vitamiineja sekä vihreää teetä ihoa hoitamaan. Näin niin kuin muutamia kivalta kuulostavia juttuja mainitakseni. Niin, ja plus tietty se kiehtova värimaailma. Uusi hehkeä huulipuna pääsi jo tänään käyttöön, ja meikkivoide on pakko avata varmasti viimeistään viikonloppuna!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kuulostaapa mielenkiintoiselta, ihan uusi tuttavuus tällaiselle luonnonkosmetiikkafanillekin :) Jään innolla odottamaan käyttökokemuksiasi.

Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sama juttu, en tiedä miten en ole merkkiin aiemmin törmännyt ja nyt innolla odotankin, miten tuotteet toimivat! Käyttökokemuksia siis aivan varmasti luvassa, erityisesti tuota nestemäistä mineraalimeikkivoidetta odotan mielenkiinnolla, pysyyköhän yhtä mattana kuin jauhemainen versio :)

Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.