Tällä hetkellä lattialla lojuu purkamaton jumppakassi, jonka sisältö huutaa pyykkiin pääsyä. Puolittain auki revitty ja epämääräiseksi tavaravanaksi purkautunut reppu viikonlopulta ja jossain sen keskellä kumossa työkassi avainnippu vieressään. Pöydällä makaa kamera muistikorttiluukku auki ja sängyllä seisoo viikonloppuna ostettu Rooman matkaopas. Sohvan päällä kohoaa viime viikonloppuun ajateltuja vaatteita odottamassa pääsyä takaisin paikoilleen. Se kaikki ehkä kuvastaa nykyhetkeä melko hyvin tätä hetkeä. Paljon juttuja puolitiessä.

Aloitan jo seuraavaa enkä saa edellistä loppuun. Pienet jutut kilpailevat huomiosta. Työ, liikunta, siivous, tiskaus, pyykkäys, blogi, kuvien käsittelyt, matkan suunnittelu, kaupassa käynti ja laskujen maksut. Sekä monta pientä juttua niiden lisäksi. Ei mitään isoa yksin, mutta yhdessä omanlaisensa boheemi kaaos, jolle en jaksa tänäänkään tehdä mitään.

Kun saan tämän kosmetiikkakoostepostauksen julkaistuksi, sukellan sänkyyn ja katson jotain turhanpäiväistä, kuten häämekko-ohjelmaa. Nyt en jaksa ajatella enempää, ehkä sitten huomenna!

1 Korres Olympus Tea Cleansing Foaming Cream* oli todella positiivinen yllättäjä. Ensivaikutelma oli vaisu, mutta jo muutaman käyttökerran jälkeen ihastuin. Ehkä löysin oikean tekniikan, eli ymmärsin vaahdottaa geelimäistä tuotetta ensin käsissä ja pyöräyttää vasta sitten kasvoille. Joka tapauksessa, tämä valloitti monella tapaa! Hellävarainen ja miellyttävän tuntuinen iholle, ei kiristävää tai ylipuhdasta tunnetta, mutta poisti kuitenkin kaiken meikin  tehokkaasti. Miellyttävä tuoksu ja poikkeuksellisen riittoisa tuote. Niin riittoisa, että hieman korkeampi hintakin tuntuu kohtuulliselta, suurin osa muista käyttämistäni putsareista on kulunut loppuun huomattavasti nopeammin. Lämmin suositus tälle!

2. Comfort Zone Tranquillity Blend* oli miellyttävä aromaattinen öljysekoitus. Pieni pakkaus, mutta toisaalta öljyä kului vain pieni määrä kerrallaan. Pidän vartaloöljyistä erityisesti näin talvikautena kun sukkahousut kuivattavat sääriä, ei siis ihme, että tuote kului juuri nyt loppusyksyn aikana loppuun. Ihan kiva tuote ja erityisen elegantti pakkaus, ei kuitenkaan mitenkään poikkeuksellinen, eli vastaavaa löytyy varmasti muiltakin brändeiltä.

3. H&M Beauty Eye Shadow, sävy Fine China on hyvä osoitus värikosmetiikkatottumuksistani. Iskin Fine China -sävyyn silmäni joskus alle kolme vuotta sitten, ja joulukuussa 2016 tilasin kyseistä sävyä useamman rasian ja käytän edelleen oikein tyytyväisenä. Vaihtaisin toki mieluusti vaikka luonnonkosmetiikkaan, mutta sävy on yksinkertaisesti niin täydellinen, etten jaksa nähdä vaivaa etsiäkseni korvaavaa, joten tällä mennään. Toisin sanoen, kun johonkin meikkituotteeseen tykästyn (kuten vaikka YSL:n valokynään), on liki mahdotonta saada vaihtamaan (paitsi pakon edessä).

4. MAC Satin Lipstic, sävy Faux enteilee jotain samaa kuin H&M:n luomiväri, siitä on nimittäin kehkeytynyt ihan luottopuna. Nyt tuntuu hassulta ajatella, että emmin väriä ensin ja pidin sitä liian viileänä ja tummana itselle, mutta mitä vielä, tämähän on täydellinen! Käytössä monta kertaa viikossa, enkä tiedä mitä tekisin jos valmistus nyt yhtäkkiä lopetettaisiin.

5. Sunkissed Gradual Tan Lotion ostin ikuisuus sitten kun kaipasin hyvin kevyttä ns. paikkaavaa itseruskettavaa, eli sellaista, jota voi turvallisin mielin laittaa levitykseltään ja tarttumiseltaan haastavammille alueille. Toimi tarkoitukseensa mainiosti. Voidemainen ja kevyesti, mutta kuitenkin selvästi jo yhdellä kertaa päivettävä. Muistaakseni tosi kohtuuhintainenkin, joten saatan palata tämän pariin joskus toistekin.

6. Nivea 1 Minute Urban Detox Mask* oli idealtaan hauska, eli nopeavaikutteinen naamio kiireiseen arkeen. Supertehokas, ja sopii hyvin kiiltoherkälle ja epäpuhtaalle iholle. Sopi kivasti käytettäväksi suihkussa vaikka hoitoaineen vaikutuksen ja kropan kuorimisen aikana. Ihan kiva tuote, mutta koska suosin mieluummin luonnonkosmetiikan naamioita, tuskin tulee hankittua enää.

7. Urtekram Aloe Vera Shower Gel on ihana! Muistan kun päädyin ostamaan tämän joskus alkukesästä. Seisoin tuskastuneena Hakaniemen Emotionin suihkugeelihyllyjen äärellä ja tuskailin paksun muovin määrää. Siirryin luononkosmetiikkahyllyjen äärelle, mutta kauhistelin hintoja, joita suihkugeelin kaltaisella perustuotteella oli. Ostopäätös vei pienen ikuisuuden, en halunnut maksaa pitkälle päälle kymmentä euroa suihkugeelistä, mutta toisaalta en myöskään halunnut pientä paksuun muoviin pakattua pulloa markettisuihkugeeliä. Sitten sivusilmällä bongasin tämän Urtekramin tarjouksesta ja se sinetöi ostopäätöksen. Tuote osoittautui paremmaksi kuin osasin odottaa, ensinnäkin pakkaus on kivan iso ja riittoisa, lisäksi geeli vaahtoaa todella hyvin (en pidä huonosti vaahtoavista suihkugeeleistä, mikä on tavanomaista joillekin luonnonkosmetiikkaversioille). Tänään ostin uuden, sattui olemaan S-marketissa samainen pullo normaalihinnassa alle 7 euroa, eli hinta-laatusuhde todella kohtuullinen. Ei ehkä se kaunein pullo, mutta erittäin oikein kiva sisältö.

8. Natura Siberica Exfoliating Face Scrub oli varsin kiva kasvokuorinta. Kuorivuusteholtaan keskiverto, eli ei kovin karhea, mutta kuitenkin mukavasti kuoriva. Todella riittoisa ja muutenkin miellyttävä, mutta verrattuna kesällä loppuun kuluneeseen Flown appelsiini-suklaakuorintaan, jäi tämä kakkoseksi.

9. DS Hair Serum* oli todella toimiva klassinen hiusöljy ja iso plussa tyylikkäästä pakkauksesta! Harmillisesti pumppu hajosi jo muutaman käyttökerran jälkeen, mikä hankaloitti loppuun käyttöä, mutta muutoin oikein mainio ja riittoisa. Käytin aina hiustenpesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin yhdessä jätettävän hoitoaineen kanssa. Silotti, muttei jättänyt raskasta tuntua latvoihin.

10. Color Mask Art Suoraväriltä* odotin vähän enemmän, tai oikeastaan voimakkaampaa vaikutusta, mutta ehkä tämä olisi ollut tehokkaampi laajemmalta alueelta värjättyihin hiuksiin kuin omani ovat. Ei siis juuri tarttunut omaan väriin ja siten viilentäväksi ajateltu vaikutus jäi lähinnä häivähtäväksi, vaikka ylitin vaikutusajan runsaasti. Ihan kiva, mutta ei sellainen pakko saada uudelleen -tuote.

*Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.