Tottuneesti jo huokailen, että onpa ihanaa, että on viikonloppu! Viime päivinä on kehossa tuntunut sellaista etäistä enteilyä kuin olisin tulossa kipeäksi, mutta sellaista on onneksi ollut aina silloin tällöin ilman, että kuitenkaan olisin tullut. Toivottavasti nytkin niin, en nimittäin välittäisi sairastua. Ylipäätään, tai erityisesti näin ennen reissua. Ehkä jatkuva kiire pitää pöpötkin loitolla ja flunssa tai jokin muu perustauti iskee sitten kun edessä vähän tavallista viikonloppua enemmän vapaata.

Nyt kuitenkin edessä on kivaa rentoilua toisen hotelliviikonlopun ollessa edessä, ja juuri tällaisia pieniä arkea rikkovia asioita kaipaan nyt todella kovasti. Vaikkakin tiedän, että aika menee taas ihan liian nopeasti, mutta yritän olla ajattelematta sitä. Pitäisi siis pakata sitä varten, mutta oikeasti olen jämähtänyt varsin tiiviisti sohvalle, mutta toisaalta, mukava ehtiä hetkeksi bloginkin pariin.

Tämä asu on viime sunnuntailta. Neule taas on ollut päällä paljon viime aikoina ja on ihan lemppareita. Olen aika varma, että tämä tulee pakattua myös Roomaan mukaan! Samoin kuin kuvan nilkkurit, ne kun ovat aivan poikkeuksellisen hyvät jalassa.

Villapaita: & Other Stories / Laukku: Coccinelle / Nilkkurit: Esprit / Hame: Minimum
Kuvat: Elsa, Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.