Jos maaliskuussa tuntui kuluneen loppuun valtava määrä kosmetiikkaa, niin huhtikuussa selvittiin huomattavasti kevyemmällä määrällä. Niistäkin moni tyhjeni ihan vasta kuun lopussa. Kaikesta päätellen ei kuitenkaan sellaista kuukautta, ettei joku purnukka tyhjenisi!

Tässä siis viime kuussa loppuun kuluneet tuotteet.

philosophy purity 3

1 Exuviance Hydrating Hand & Body Lotion* oli hyvin imeytyvä, kevyt ja hoitava voide. Käytin pääasiassa vain käsille ja koostumus miellytti todella. Exuviancen pakkaukset ovat tylsiä, mutta sisältö usein erinomaista!

2. Unique Skin Forte Q10-kiteet* oli näppärä kuukauden kestävä pakkaus sisäisesti nautittavaa Q10:ä. Kyseinen versio on suositeltu 30-40 -vuotiaille ja on tarkoitettu ikään kuin ylläpitotuotteeksi, eli ei vielä selkeästi vanhenneelle iholle. Ihoni voi viime kuussa hyvin, joten liekö tämä ollut osatekijänä siinä. Toinen syy taisi olla erinomainen kasvohoito, jossa kävin aimmin, mutta siitä lisää muutaman päivän sisään.

3. Philosophy Purity 3 in 1 Cleanser on ehkä viime vuosien lemppariputsarini. Tämän miniversion ostin reissukäyttöön ja se loppuikin Tampereen loman aikana. Tuote poistaa meikin erinomaisesti ja sopii hyvin epäpuhtaalle iholle.

4. H&M High Impact Eye Color, sävy Fine China, nousi suoraan suosikkituotteeksi. Loistava luomiväri, jossa ihana pigmentti ja kaunis luonnollinen sävy. Käytän lähes jokaisen silmämeikin yhteydessä!

bath and body works 2

5. Bath & Body Works Japanese Cherry Blossom Shower Gel* oli ihana suihkugeeli. Riittoisaa ja vaahtosi herkullisesti, eli toimi loistavasti suihkuhanskan kanssa käytettäväksi. Plussaa kauniista tuoksusta!

6. Batiste Tropical Dy Shampoo. Noh, Batiste on Batiste, eli todella mainio tämäkin!

7. Nivea 3 in 1 Micellar Cleansing Water* on kevyesti paras Nivean tuote, mitä olen käyttänyt. Poistaa meikin viime rippeet ja jättää ihon raikkaaksi. Hinta-laatusuhteeltaan loisto!

8. Satin Care ihokarvojenajogeeli oli kaikin puolin kelpo perustuote. Riittoisa ja miellyttävä käyttää. Sen verran toimiva, että päädyin ostamaan tismalleen saman tämän loputtua.

Goldwell soft color 2

9. Biozell Hopea Shampoo* on ties kuinka mones vastaava käyttämäni. Edelleenkin siis erinomainen. Nykyisin, olen antanut vaikuttaa pidempään ja vaalean sävyn taittumisen viileämpään huomaa sen jälkeen entistä paremmin.

10. Goldwell Soft Color vaahtorävytettä opin käyttämään vasta kunnolla Reetan vinkin pohjalta, eli häneltä sain idiksen laittaa vaahtosävyte kuiviin hiuksiin ja antaa vaikuttaa pitkään, jopa päälle tunnin tai vaikka paljon pidempään. Ja voilá! Mainio tuote kun sävyä haluaa selvästi taittaa viileään!

11. Maroccanoil kiiltosuihkeesta* tykkäsin paljon. Antoi luonnollista kiiltoa ja samalla hoiti hiuksia, toimi mainiosti talven sähköistämille hiuksille sekä muutenkin kuivalle ja käsitellylle tukalle.

12. Phc Volume Conditioner on aikoinaan hankittu reissuja varten ja hamstrasin näitä useamman shampoo-hoitoaineparin Kicksin alesta taannoin. Oli hinta-laatusuhteeltaan mainio ja muutenkin harmittaa, ettei ilmeisesti kyseistä tuotetta ole enää saatavilla, mutta jos jossain osuu vastaan, ostan varmasti tulevia reissuja silmällä pitäen.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Sä oot kyllä mun idoli näiden postausten suhteen – saat aina niin älyttömästi kulutettua tuotteita loppuun, että odotan oikein innoissani näitä sun postauksia!! :D <3

Ja hei ihanaa että sait vinkkini avulla enemmän tehoa irti tuosta Goldwellin moussesta. Tolleen "väärin" käytettynä se on kyllä ihan huikea tuote. Ja jos haluat vielä kylmemmäksi taittoa niin ota seuraavaksi testiin 10V. :)

Nähdään ensi viikolla! <3

Vastaa

Haha, en tiedä, onko se hyvä asia, että paljon kuluu loppuun :D Mutta joo, tuo sun vinkkis oli ihan loisto!! Seuraavaksi ostan tuon kylmemmän sävyn :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa, ensi viikkoon <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.