Tämä viikko ei ole ollut vahvin viikkoni. Luulen, että remontti- ja kaamosväsymyksen yhteisvaikutuksesta olen ollut sekä uupunut että vähän kipeä. Olen harvoin kipeänä, mutta kun olen, tyypillisesti sitä edeltää jonkinlainen stressijakso ja nyt kieltämättä viime viikkoina sitä on ollut remontin ja töiden yhteensovittamisen myötä. Kävin jopa koronatestissä mielenrauhan takia, näinä aikoina kun mieluummin pelaa varman päälle ja suhtautuu pieneen kipeyteenkin vakavasti. Ei siis yhtään tuoreita kuvia, asiakkaankin kuvatilauksen loppuunsaattamisessa oli haasteita kiitos viikon kaikkien harmaiden päivien. Mutta kun arki on sisältököyhää, on hyvä syy tarttua rästiaiheisiin.

En ole listaihminen, mutta joitain listoja itseltäkin löytyy, yksi niistä on postausaiheet, joista haluan vielä kirjoittaa. Myönnän toki, että jotkut aiheet ovat kiikkuneet siinä vuoden päivät tai yli, eli lista on pikemminkin kasvava kuin vaihtuva, mutta sinne on hyvä palata hajamielisinä hetkinä. Yksi listan aiheista on Ida Warg. Tai oikeastaan tuon ruotsalaisen bloggaajan nimeä kantavat Ida Warg Beauty -sarja, josta löytyy laaja valikoima hiustenhoitotuotteita ja muutama itseruskettavakin.

Blogin kautta testiin saadut Ida Warg Beautyn tuotteet nähtyäni totesin heti, että ne ovat juuri sellaisia, jotka on ilo jättää kylpyhuoneen hyllylle näkyviin. Ihana pelkistetty tyyli olematta kuitenkaan tylsä. Värit erottavat sarjat toisistaan, esimerkiksi hopeatuotteet ovat harmaat ja korjaavat kauniin persikkaiset. Melkein tekisi mieli valita tuotteita värin eikä tarkoituksen myötä.

Aina vähän kritisoin sitä, että kuinka paljon erilaisia kosmetiikkabrändejä oikein maailmaan tarvitsemme. Tuntuu, että niitä on ihan liikaa. Mutta suhtaudun kuitenkin huomattavasti hellemmin uusiin tuotetuttavuuksiin, jotka tulevat läheltä (en näe järkeä raahata kosmetiikkaa toiselta puolelta maailmaa) tai pyrkivät vastuullisempaan suuntaan. Ida Wargin tuotteet on valmistettu Pohjoismaissa, mistä iso plussa, toinen plussa tulee vegaanisuudesta. Kaikki tuotteet ovat myös cruelty free -merkittyjä sekä allergiaystävällisiä.

Olen ehtinyt jo testaamaan tätä koko joukkoa tuotteita, joka kuvissakin näkyy. Itse asiassa muutama niistä on jo lopussa tai lähes. Ehdottomat suosikkini ovat Repair-sarjan shampoo ja hoitoaine, todella hyvät! Helposti takkuuntuvat karheahkot hiukseni tykkäävät! Näitä tulee vähän ikävä, sillä käyttökertoja on ehkä maksimissaan pari enää jäljellä. Hiusnaamioita jaksan vähemmän käyttää, sillä olen turhan kärsimätön vaikutusaikojen suhteen, mutta kuivashampoota ehdinkin jo menneen kuun koottujen listalla kehua. Olen nirso niiden suhteen, mutta tämä sininen pullo toimi!

Itseruskettavien valikoima on myös kattava, itseltä löytyy Instant Self-tanning Mousse (medium/dak), joka on tukevaa helposti levittyvää moussea ja opastinväritön. Lopputulos on hyvin luonnollinen, eli vaikka sävy on medium/dark, koen lopputuloksen näyttävän vaalealla iholla hyvältä näin talvikautenakin. Mistä muuten päästään hauskaan tietoon, jonka kuulin toisen brändin itseruskettavien edustajalta. Nimittäin mitä vaaleampi iho, sitä tummempi tuote kannattaa valita. Tummuus kuulemma suhteutuu ihon omaan kykyyn ruskettua. Jos iho ruskettuu helposti, myös itseruskettava toimii tehokkaammin, ja sama päinvastoin, jos iho ruskettuu huonosti, vaatii se itseruskettajaltakin enemmän. Ilmankos omalle iholle sopii parhaiten tummat ja tosi tummat, vaikka se kuulostaakin herkästi hurjalle. Oikeasti lopputulokset ovat niiden kanssa hyvinkin luonnollisia!

Lempparikseni näistä kahdesta itseruskettajasta, ja ylipäätään kärkeen kaikista Ida Wargeista nousee kuitenkin Self-tanning Face and Body Spray. Se tarjoaa ratkaisun ongelmaan saada itseruskettava levitettyä tasaisesti myös haastaville alueille, kuten selkään tai yksityiskohtaisille alueille. Sprayta voi suihkaista sinne, minne käsi ei yletä ja tämä on ihan täydellinen esimerkiksi jalkaterien tasaiseen lopputulokseen tai kämmenselkien sävyttämiseen. Juuri tällaista tuotetta olen kaivannut! Myös tässä (ainakin itsellä) sävy jää tosi luonnolliseksi, joten ei ole pelkoa likaisesta lopputuloksesta.

Tuotteiden hintaluokkakin on kohtuullinen. Niitä on myynnissä mm. Kicksissä ja Cocopandalla.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.