Voimat alkavat hiljalleen palautua, mutta ihmeen kokonaisvaltaisesti flunssa onnistui nappaamaan otteeseensa. Tai ehkä en vain ole tottunut sairastamaan, joten tällainen nyt jo kuuden päivän flunssaisuus tuntuu tympeän pitkälle ajalle. Vaikka onhan olo jo selkeästi parempi, ja toisaalta, jos alussa olisin heti rauhoittunut enkä raahannut rakennusmateriaalisäkkejä vielä lauantaina asunnolla, olisin saattanut selvitä vähemmällä. Mutta eipä näistä koskaan tiedä. Onneksi olo on jo sen verran hyvä, että huomenna ajattelin pyrkiä ihan normaalin päivän viettoon. Mikä tarkoittaa paljon ruksittavia asioita listalta, etenkin remonttilistalta, sillä torstaina saapuu rakennusammattilainen jatkamaan urakkaa ja kylppärin pohjaa työstetäänkin sitten lauantaihin asti. Näillä näkymin laatoitus on jo parin viikon kuluttua, mikä tarkoittaa sitä, että sen jälkeen oikeasti isoimmat jutut on jo takana. Huh!

Yksityiskohtaisemmat remonttipostaukset ovat hukkuneet kiireen jalkoihin, mutta niitäkin vielä luvassa ainakin hieman jälkikäteen kun ehtii purkaa asioita ajan kanssa. Myös remppabudjetista on usea jo kysellyt, ja olen lupaillut avata sitä kun remontti on viimeisillään, jolloin hahmotan itsekin kulujen toteuman ja jakauman. Eli palataan niihin.

Sitä ennen vähän vanhempia asukuvia. Ja kun sanon vanhempia, en puhu edes tästä syksystä vaan viime keväästä. Ihan käsittämätöntä, että nämäkin jääneet roikkumaan. Toistan itseäni kun puhun ajankulun vauhdista, mutta se on käsittämätön! Melkein pelottavaa, kuinka vauhdilla viikot ja kuukaudet kuluu. Mutta sitten kun remontti on ohi, otan iisiä aikaa ja yritän tylsistyä hetken. Mutta sitten todennäköisesti alan jo suunnittelemaan, miten saman voisi tehdä uudelleen tai ainakin jotain vastaavaa, remonttikärpänen on nimittäin ihan kunnolla puraissut näinä kuukausina!

Bleiseri: Mango / Laukku: Liebeskind / Mekko: Zara / Nilkkurit: Tamaris

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.