En muista koskaan odottaneeni Black Fridayta, hankin asioita kun tarvitsen niitä, enkä niinkään odota alennusmyyntejä tai ostosmaailman spesiaalipäiviä, mutta tänä vuonna oli toisin. Tänä vuonna oikeasti odotin Black Fridayta, ja tunnustan tänään ostaneeni niin, että tiliä kirpaisi. Mutta yksikään ostos ei ollut harkitsematon, vaan täysin päinvastoin.

Näin remontin syödessä varoja kuin ahne pieni possu, kaikki hyvät hintalöydöt ja alennukset tuntuvat ihan konkreettisesti kassassa. Niinpä himmailin vikojen hankintojen kanssa ja ajattelin katsoa, josko Black Fridayssa onnistaisi ja hankin vasta sen jälkeen jos tänä tunnettuna alepäivänä ei onnista. Onneksi onnisti. Vaikka tililtä katosikin yhden päivän aikana melko paljon rahaa, oikeasti säästö oli satoja euroja, sillä nämä olisin joka tapauksessa joutunut ostamaan, ja tämän hintaluokan hankinnoissa pienetkin lisäalennukset kyllä tuntuvat. Joten vaikka kirpaisi, parempi silti näin.

Black Fridaysta kaikkea kylpyhuoneeseen

Black Fridaysta hankin vielä puuttuvan kylpyhuoneen pesualtaan ja seinä-wc:n istuimen. Iloisena yllätyksenä tuli myös Hietakarin mustan perjantain alennus, joka oli peräti 20 prosentin kaikesta. Sain haitarioviselle suihkukulmalle tarjouksen viikko sitten, mutta päätin ihan vain varmuuden vuoksi odottaa vielä hetken, ja se hetki säästi yli 300 euroa.

Tänään siis laitoin myös suihkukulman tilaukseen, samoin kuin LVI-verkkokaupasta bongatut tavallista paremmalla alehinnalla merkityt Tapwellin kylpyhuonetarvikkeet. Remontointi on hintavaa, etenkin jos sattuu olemaan laatua arvostava maku, joten vaikka yleensä suhtaudun kriittisesti tämän kaltaisin kulutuspäiviin, nyt on myönnettävä, että omalta kantilta Black Friday osui varsin oivaan saumaan ja tarjousten suhteen onnisti.

Lisäksi laitoin tilaukseen muutamat muut listalla lojuneet yksityiskohdat kokonaisuuden viimeistelyyn ja pari lamppua, joita olin katsellut jo jokusen viikon. Nuuran kauniin seinävalaisimen wc:hen ja Louis Poulsenin lasikupuisen ja asunnon henkeen istuvan valon keittiöön. Molemmat löytyivät Valaisinmestareilta.

Ostosväsymystä ilmassa, mutta haluaisin vielä kurkata, josko silmäilemissäni kohdevaloissa olisi osuvia tarjouksia, niitä kun tarvitaan neljä eteiseen ja kolme kylpyhuoneeseen. Lisäksi muutama muu juttu seisoo vielä hankittavien listalla, mutta oikeastaan nyt ollaan jo todella hyvällä mallilla. Kylpyhuoneen kalusteet lähtivät aiemmin tällä viikolla tilaukseen ja tämän päiväisten ostosten jälkeen ei enää ole montaa valintaa tai hankintaa tehtävänä, aika ihanaa!

Kuvien lähteet ylhäältä alas:Nuura Nordic Gold -valaisin, Hietakari Vetro-suihkunurkka, Tapwell-tuotteet, Louis Poulsen Radiohus-valaisin.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.