viena k brunssi 001

Kiistatta kevään kaunein brunssipöytä oli katettu tänään Viena K:n luokse. Yhtä kauniina päivänä ja yhtä kauniiseen kotiin. Mitäpä muutakaan olisi siis voinutkaan odottaa kuin jokaista yksityiskohtaa myöten viimeisteltyä herkkupöytää ja kotia kuin suoraan sisustuslehdestä.

Kauneushoitola Hilla täytti vuosia ja sen myötä kokoonnuttiin pienellä porukalla vegaaniaamiaisen ja luonnonkosmetiikan äärelle. Maistettiin kuohuvaa ja annettiin kesäilman päästä sisään avonaisista ikkunoista.

viena k brunssi 5viena k brunssi 3viena k brunssi 7

Vertailtiin luonnonkosmetiikkaa, tutustuttiin lähemmin kotimaiseen EkoPharmaan sekä Mia Höytöön ja brunssin teemaan liittyen puhuttiin tietenkin ihonhoidosta. Ja vegaanipekonista, kesästä, bloggauksesta ja kaikesta muusta. Brunssin päätteeksi aurinko houkutteli mansikkakipon ja kuohuvan kanssa sisäpihalle. Mikä rentouttava lauantaipäivä! Kiitos päivän emäntien, Hillan omistajan Minnan ja Vienan lisäksi Sanni, Henriikka, RiikkaElsa ja Minna.

viena k brunssi 6viena k brunssi 8 viena k brunssi 9 viena k brunssi 10 viena k brunssi 11

Hyvästä seurasta ja kotibrunssista inspiroituneena mietin, että miksei tällaista järjestä useamminkin. Viikonloppubrunssi tai vaikka piknik olisi oiva tapa kutsua ystäviä koolle ja viettää kivaa aikaa. Siinä siis tavoite tälle kesälle!

viena k brunssi 15 viena k brunssi 04viena k brunssi 17

 

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Joo, eikun suunnittelemaan :) Mä tuon croissantit!

Vastaa

Ehdottomasti!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.