Mies lähti viihteelle ja itse jäin viettämään hiljaista koti-iltaa, ennen oven käyntiä sain tosin kehoituksen kaivaa skumppaa jääkaapista ja upottaa jalat valmiiksi esiin kaivettuun jalkakylpymaljaan. Unohduin kuitenkin koneen äärelle, ja illan hemmottelut rajoittuivat jäätelöpurkin pohjien kaiveluun ja ihon huoltoon kasvonaamiolla. Hieman spesiaalimpaa oli kuitenkin naamion osalta tarjolla, korkkasin nimittäin viimein Hong Kongista tuomani kasvonaamiosetin, jonka ostin puhtaasti houkuttelevan ulkomuodon ja jännien nimien myötä. Vai mitä sanotte punaviininaamiosta, kaviaarimaskista tai kasvoille levitettävästä kerroksesta, joka sisältää helmijauhetta, linnunpesää tai kaktusta?

Toki tästä ”all in one” pakkauksesta löytyy sellaisia tutumpiakin kuin aloemaskia, Q10-naamiota, hyalyyrihappohoitoa tai aasialaiseen tapaan ihoa vaalentava naamio, ja monta monta muuta jännää. Kun Kiinasta on ostettu, niin käytännössähän näissä voi olla juuri mitä mainitaan (plus kaikkea muuta mistä ei edes halua tietää), tai sitten tarjolla on yhtä ja samaa erikuosisissa pusseissa. Kasvoilleni asettelema syväkosteuttava naamio kyllä jätti ihon raikkaammaksi ja koteutetummaksi kuin ehkä mikään toinen kotinaamio ikinä, joten jotain siinä kyllä oli…

Tuliaistuomisiksi ostin myös macaron-teenaamiopakkauksen. Senkin puhtaasti älyttömän söpön laatikon myötä, niin ja myös sen takia, että se oli niitä ainoita, joissa oli myös englanninkielinen ohjeistus käyttöön. Toinen toistaan herkullisempia maskipakkauksia kosmetiikkaliikkeessä oli tarjolla, mutta kummasti hyödyllisempiä niistä tekee, jos sisällöstä ymmärtää edes jotain.

IMG_0850IMG_0909IMG_0876

Loppuilta sujuukin jo aloittelemaani toivepostausta väsäten, Skotlannista on toivottu matkapostausta jo jokusen kerran, ja onhan se ollut itselläkin mielessä vaikka kuinka ja kauan. Nyt viimein olen tarttunut tuumasta toimeen, ja aloitin jo naamio kasvoilla kaivelemaan vanhoja kuvakansioita reissupostausta varten. On muuten hauska fiilistellä Skotlantia, se kun aikoinaan tuli korvaamaani Islannin, jonne en silloin alustavista suunnitelmista huolimatta päässyt. Nyt on Islanti edessä ja voin jo mielikuvissa matkata sinne näitä kuvia katsoessani, jotain etäisesti yhteistä kun uskon maisemissa olevan. Jos muistikortti on paukutellut rajojaan Skotlannin henkeä salpaavan luonnon äärellä, niin miten ihmeessä se tulee selviämään viikosta Islannissa? Parempi vain varata reilusti kuvatilaa matkalle mukaan.

Uskaltaisin lupailla, että Skotlannista pääsette lukemaan tulevalla viikolla. Näyttää kyllä pahasti siltä, että joudun jakamaan jutun osiin. Sen verran paljon matskua eri kolkista on, että tuntuisi melkein väärältä yrittää sulloa niitä yhteen ja samaan. Mutta katsotaan miten käy, työ on vasta alussa. Istun tässä sohvannurkassa puolihämärässä ja jyrsin päärynää, että se siitä hemmotteluillasta, mutta toisaalta, tässä kiireettömyydessä ja hiljaisuudessa on tilaa inspiroitua ja aikaa viipyä vanhoissa.

Ihanaa lauantai-illan jatkoa kaikille! :)

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Jee, Skotlanti! :) Odottelen jo innolla! Pitkät matkapostaukset ovat erityisen kivoja; miten sitä muka saisi lyhyesti kerrottua, minkälaista kohteessa on, ja välitettyä tunnelman?

Vastaa

Kiva kuulla, jos ei haittaa postauksen mitta! Skotlanti on niin monipuolinen kohde, että senkin takia postaus on antanut odottaa itseään, sitä ei vain yksinkertaisesti tiedä mistä aloittaisi! :) Noh, nyt on työnalla, mutta näyttää siltä, että ainakin kaksi osaa tulee, kun kaupunkia ja luontoa on vaikea sekoittaa sulavaksi kokonaisuudeksi, ja se luonto kun ansaitsee ihan omat sanansa. Mutta katsotaan mitä saan aikaan ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.