Näin, kirjoittelin sepustuksen asukuvien oheen, mutta kas, sepäs ei tallentunutkaan vaan katosi jonnekin bittiavaruuteen. Höh. Taisin siinä mainita jotain huonosti nukuttua yötä seuranneesta valtavasta väsymyksestä, joka on vetänyt harteita lysyyn koko päivän. Parin vaivaisen yöunitunnin seurauksena ajattelu on kivistänyt päätä ja olen yrittänyt hukuttaa oloani kahvikuppiin. Eipä ole juuri auttanut, ja tuskinpa tästä virkoaa muuta kuin pitkillä ja hyvillä yöunilla. Jotka on hyvä ottaa jo ihan senkin takia, että huomenna matkustan tapaamaan Bellan mahtavaa tiimiä, ja väsymyksen merkit olisi syytä häivyttää jo ihan vaikka edessä olevien kuvausten takia. Jännää! Siitä lisää myöhemmin, tähän hätään asukuva tältä viikolta, jonka värejä on iltahämärä nakertanut. Ihanaa illan jatkoa, minä suuntaan nyt nukkumaan!

punainen hame 01punainen hame 03 Pusero: Sheinside, saatu / Hame: Zara / Kengät: Mango

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Tuo hame on kyllä aivan mahtava! Tuossa yhdistelmässä on jotain kovin venäläishenkistä, maatuskamaisuutta väreissä, enkä tarkoita tätä mitenkään negatiivisesti.

Vastaa

Hih, kiitti! Just pyörittelin tismalleen samaa mustana ja mietin että pitäisikö ostaa kun kerta tähän punaiseen olen niin ihastunut. Jätin kuitenkin kauppaa, mikä taisi olla virhe, sillä jo nyt se on jäänyt kaivelemaan ja kun Zaran nopea kierto on kyseessä, voi hyvin olla, ettei sitä enää ensi viikolla ole omaa kokoa saatavilla. :/ Ihana mielleyhtämä, ja nyt kun sanoit, niin pystyn hyvin samaistumaan maatuskamaiseen tunnelmaan :)

Vastaa

Todella upeat värit tässä asussa! Toimiva esimerkki siitä, että syksylläkin voi käyttää vielä värejä. :)

Vastaa

Ihana kuulla, kiitoksia!! :)

Vastaa

Ihanaa, että joku bloggari uskaltaa vielä käyttää värejä. Muualla näyttää niin kovin musta-valko-harmaalta. Ihana asu! <3

Vastaa

Hih, kiitti <3 Sysksyn tummat ja harmaat sävyt kyllä imaisevat niin helposti mukaansa, mutta yritän vielä taistella ajatusta kylmästä kaudesta vastaan ja nauttia auringosta ja väreistä ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.