Olen yrittänyt koko alkukuun saada otettua kuvia sisällä, niin viime kuussa loppuneista tuotteista kuin huippuhyvistä luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteista, mutta se (kuten minkä tahansa kohtuullisen kuvan saaminen) tuntuu mahdottomalta. Niinä päivinä kun aurinko edes etäisesti näkyy ulkona, olen koko päivän toimistolla ja silloin kun saisin ajoitettua kuvaamisen keskipäivään, on hyytävän synkkää läpi päivän, kuten vaikka tänään. Materiaalinpuute harmittaa ja syö inspistä, mutta fiiliksissä (ja myös jännittynyt!) olen vuodenvaihteessa tapahtuvista muutoksista blogirintamalla. Uusia tuulia siis luvassa (tiedän, eihän tässä edellisistäkään uusista tuulista vielä kauaa ole), mutta niistä lisää lähiaikoina!

Näistä asukuvista olisin mielelläni julkaissut enemmänkin kuvia, mutta sää (ja siihen yhdistynyt kiire) oli armoton. Joka kuvassa joko hiukset tai huivi on tuulen takia silmillä, joten mennään sillä ainoalla edes jotenkin julkaisukelpoistelta. Missä ovat ihanat kuulaat ja kirkkaat talvipäivät?

syster p huivi 02Takki: Zara / Huivi: Syster P, saatu blogin kautta / Nilkkurit: VIC / Hame: Zara / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hetkinen, hetkinen, onks tää nyt se sama takki, joka oli Hempeä talviasu -kuvissa? Mä luulin sitä valkoiseksi. Heh.
Tuuli on föönannut hiuksesi vain tavallista tuuheamman näköiseksi BB-tyyliin. (Enkä nyt tarkoita Big Brotheria vaan itseänsä Mademoiselle Bardot’ta)

Vastaa

Hih, joo kyllä, sama takki – tuo sävy vain on niin haalea, että näyttää vähän eri valoissa erilaiselle! :) Haha, joo tuuli on kieltämättä saanut aikaan kivan tupeerauksen! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.