Vihdoin harmaus salli viime kuussa loppuneiden tuotteiden kuvaamisen, joten aika ottaa katsaus marraskuun aikana loppuun käytettyyn kosmetiikkaan!

yonka puhdistus 2

1. Madara Detox Mud Mask – Joskus käytin mutanaamioita enemmänkin, mutta iän myötä ihon muututtua asteen verran pintakuivemmaksi, ovat mutanaamiot alkaneet tuntua turhan kuivattavilta. Niin oli tämänkin kanssa. Koostumus itsessään oli tosi miellyttävä ja tuoksu jäi positiivisesti mieleen, mutta kuivattava vaikutus voimakas ja iho kipristeli kuivuutta käytön jälkeen, joten uskon tuotteen olevan parempi rasvaisemmalle ja epäpuhtaammalle iholle.

2. Yon-Ka Gel Nettoyant Cleansing Gel* oli erittäin miellyttäväntuntuinen ja hellävarainen puhdistusgeeli, mutta vaikka kokeilin erilaisia niksejä, tuntui, ettei teho riitä jos meikki on yhtään enemmän – etenkään silmämeikin kohdalla. Niinpä käytinkin tätä pääsääntöisesti vähämeikkisimpinä ja meikittöminä päivinä, kun taas muulloin suosin vähän tehokkaampia tuotteita.

3. BioEffect EGF Day Serum* oli ihan huipputuote, niin huippu, että kun huomasin seerumin alkavan hupenemaan, aloin hillitsemään tuotteen käyttöä vähän turhankin paljon. Hinta kirpaisee (n.130 euroa), mutta mielettömän hyvä tuote! Ehdin aiemmin kehua jo EGF -seerumia, joka sekin on loistava, tämä ehkä jopa asteen verran enemmän mieleeni (sillä toimii kivasti niin meikin alla kuin yökäytössäkin), joten jos vain toisen saisi uudelleen, päätyisin todennäköisesti tähän.

4. Mádara Micellar Water* oli kaunis niin sisältä kuin ulkoakin. Miellyttävä ja lempeä misellivesi kauniissa pakkauksessa, joka kokonsa puolesta sopisi hyvin vaikka reissuille mukaan. Voisin ehdottomasti hankkia uudelleen!

lumene bright now 2

5. LUMENE Bright Now Blur Line & Pore Minimizer* toimi erinomaisesti meikin alla ihon pintaa tasoittaen. Täyteläinen, mutta sopivan kuivahko koostumus sopi hyvin suuria ihohuokosia häivyttämään, muttei kuitenkaan tuntunut raskaalta.

6. Yves Saint Laurent Touche Éclat on, kuten olen jo moneen otteeseen maininnut, yksi kaikkien aikojen lempparituotteistani. Vaikka välillä kokeilenkin jotain muuta tai käytän rinnalla muiden merkkien versioita, niin silti päädyn tähän yhä uudelleen. Ihana tuote!

7.Philosophy Hands of Hope -käsivoide* – olen vähän nirso käsivoiteiden suhteen, mutta tämä Philosophyn voide kolahti. Koostumus oli miellyttävä, voide imeytyi hyvin eikä jättänyt käsiä lähmäisiksi. Myös tuoksu oli miellyttävän raikas eikä liian voimakas. Plussaa näppärästä pakkauskoosta ja simppelistä visuaalisesta ilmeestä!

biozell kuivashampoo 2

8. Biozell Color Mask hoitava sävyte* sävy Silver on ties kuinka mones käyttämäni Biozellin hoitava sävyte. Tekee hiuksista pehmeät ja neutralisoi keltaisuutta. Sopii erinomaisesti säännölliseen arkikäyttöön lyhyen vaikutusaikansa myötä. Lisäksi hinta on kohdillaan, eli voin lämpimästi suositella!

9. Biozell Kuivashampoo* – kuivashampoot kuuluvat niin ikään tuotteisiin, joissa olen vaikea miellytettävä. Biozellin versio pääsi kuitenkin niin pitkälle, että se tuli käytettyä jo loppuun, joten sitä voi pitää jo saavutuksena ja kertonee, ettei kyseessä ole suinkaan huono tuote. Toisaalta, en ihan täysin vakuuttunutkaan. Voisin kyllä käyttää uudelleen, mutta tuskin ostaisin – päätyisin mieluummin joko Batisteen tai Herbinaan.

10. Garnier Mineral Ultra Dry Anti-Perspirant oli hyvä perusdeodorantti, sellainen, jonka olen helppouden ajamana päätynyt hankkimaan useammankin kerran. Nyt olen tehnyt asteittaista totuttelua luonnonkosmetiikan versioihin, mutta valitettavasti ne eivät vielä ole korvanneet täysin perinteistä dödöä, mutta saaneet silti jalansijaa arjessa.

11. Yotuel All-in-One -valkaiseva hammastahna* oli taattua Yotuel laatua. Myönnän silti tykkääväni enemmän kevyemmistä ja paremmin päivittäiseen käyttöön sopivista Yotuelin tahnoista, mutta hyvä tämäkin oli!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.