Kuvittelin eilen ehtiväni piipahtaa blogissani jossain välissä, mutta toisin kävi, päivä imaisi mukaansa ja piti otteessaan aina myöhään yöhön, jolloin kaaduin tyytyväisenä sänkyyn ja nukahdin hetkessä. Eilen vietettiin päivää bellalaisten kesken, aamupäivällä suuntasin Hunajaisen Riikan luokse ja ensimmäiset hetket kuluivat pää pyörällä kodin upeutta ihmetellen. Olinhan toki pystynyt jo kuvista näkemään, että persoonallinen ja kaunis koti on kyseessä, mutta luonnossa kodin sielu vangitsi huokailemaan yksityiskohtien äärelle. Pöytä notkui herkuista, Riikan keittiön antimista ja Hartwallin hoitamasta juomapuolesta. Mustavalkoiset kauniit Arabian Piilopaikka -astiat löytyivät myös goodie bagistä, ja nyt tiedän mistä tulemme jatkossa aamupalamme nauttimaan.

hunajaista 1 happy joe 2hunajaista 2 hunajaista 3

Yhteisen ajanvieton lisäksi päivän kohokohtana oli muotikuvaukset. Meikkaajana toimi Meikkistudio ElinaK:n Elina Kylmänen, joka osasi loistavasti loihtia kunkin tyyliin sopivat kuvausmeikit ja puvustus tuli huikealta Uhana Designilta, joiden upeiden kuosien äärellä ihan jokainen bloggaaja huokaili. Harvinaista, että näin erityylisillä menee joku näin napakasti yksiin! Näitä tulette näkemään vielä lisää, kunhan kuvat valmistuvat. Muutenkin merkki kannattaa ehdottomasti painaa mieleen, sillä siitä kuullaan varmasti tulevaisuudessa vielä lisää, ja ainakin oma vaatekaappini kaipaa jo nyt kipeästi Uhanaa. Ylistämistä kuvauksissa(kin) riittää, kuvaajana toimi taitava Kaisu Jouppi, joka sai minunkin jäykkyyttäni amattitaidollaan ja lämpimyydellään karistettua. Kaisun sielukkaat ja vangitsevat kuvat sekä ihana Uhana saavat palavasti odottamaan kuvien näkemistä!

hunajaista 10hunajaista 5happy joe 1 hunajaista 11

Mahtavaa oli myös istahtaa ajan kanssa alas mainion blogitiimin kesken, mukava oli jälleen tavata Bellan taustatiimiä sekä Elsa, ja tietenkin kaikki uudet tuttavuudet. En ehtinyt alkukesän tapaamisen mukaan Islannin matkan takia, mutta nyt viimein oli hauska tavata Minttu, Essi ja Ragdoll (jonka kanssa olemmekin tavanneet jo joskus kauan kauan sitten ensimmäisessä yleisessä blogitapaamisessa – kuka muistaa vielä senkin ajan?), niin, ja toki yksi kasvoista Bellaan vastikään liittyneen Paskat kirppislöydöt takana. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, suuret kiitokset Riikalle, illan emännälle – oli mahtava tutustua ja suuri kiitos kaikesta puurtamisesta ihanan illan eteen! <3

Katso myös nämä

11 comments

Vastaa

Oi miten ihania naisia tupa täynnä! <3 Huippusuloisia olette kaikki ja muutenkin Bellablogeista löytyy kyllä aivan mielettömiä blogeja! :)

Vastaa

Hih, kiitos ihana <3 Kuinka ihanaa onkaan, että on erilaisia blogeja ja erilaisia ihmisiä niiden takana, mutta silti yhteishenki on mieletön! :)

Vastaa

Oli tosiaankin ihana päivä! En malta odottaa kuvien julkaisua, kaikki näyttivät niin näteiltä Uhanan asuissa. Toivottavasti ehdit junaan, harmitti niin kovasti että meni niin täpärälle sen säädön kanssa….

Vastaa

No niinpä, palan halusta nähdä omat ja muiden kuvat – tulisivatpa jo pian ;)

Oi, älä suotta harmittele, oma mokahan tuo pitkälti kun en yhtään hahmottanut matkaa rautatieasemalle ja haahuilin vaikka olisi pitänyt lähteä ;) Sitä paitsi, juoksin kuitenkin turhaan, sillä ”onni” onnettomuudessa, juna oli 40 minsaa myöhässä, joten jouduin kuitenkin odottelemaan hyvän tovin hiljaisella asemalla – onneksi sentään pääsi sisätiloihin, eikä tarvinnut kokonaista vuoroväliä odottaa! En tainnut siinä kiireessä muistaa kunnolla kiittää asemalle heittämisestä, joten nyt kun muistan; iso kiitos kyydistä ja oli hurjan hauska tavata pitkästä aikaa! :)

Vastaa

Aivan huikeita kuvia! Oli kyllä kiva nähdä piiiitkästä aikaa! Miten yhden sivuston alle ollaankin saatu niin paljon ihania immeisiä. <3

Vastaa

Hih, niinpä!! En malta odottaa muiden otoksia eiliseltä, toivottavasti niitä tipahtelee blogeihin nähtäväksi :) Ja aivan ihana oli kyllä tavata (ei kyllä millään uskoisi, että edelliskerrasta on viisi vuotta)! Olin taas vähän jähmeä kun tilanne oli uusi, mutta ehkä ensi tapaamisella olen taas asteen verran rennompi kun kaikki on jo tuttuja ;)

Vastaa

Näyttää kyllä tosiaan siltä, että kivaa oli. :) Ihana tarjoilupöytä. <3

Vastaa

Hih, ihanaa, että fiilis välittyi kuvista! Ihana päivä oli kyllä, ja voi että mitkä tarjoilut!! :)

Vastaa

Upeita kuvia, upeita naisia, huikeita vaatteita! Kiitos että tulit! <3

Vastaa

Oi, kiitos sinulle!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.